gnomowladny Re: Protest ! Dość prawiczków na FK ! 13.10.10, 19:44 Rozumiem że jesteś fajna blondynką, z ładnymi i jedrnymi piersiami, zielonymi oczkami,waga w normie i masz ładne zadbane stópki.Jeśli tak możesz pieprzyc głupoty - wybaczam.Jeśli nie to wór pokutny i 3 rundy wokół pigalaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Protest ! Dość prawiczków na FK ! 13.10.10, 20:13 Za daleko mam na pigalak. No i korki są teraz w tamtym kierunku ! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Protest ! Dość prawiczków na FK ! 13.10.10, 20:44 Od dziś mają się tu pojawiać sami: interesujący, o szerokich barkach, znający s > woją wartość, kuszący, atrakcyjni, wykształceni i z prawem jazdy :D good night and good luck ;) (Murrow tak mawiał) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Protest ! Dość prawiczków na FK ! 14.10.10, 13:34 Jestem prawiczkiem wtornym, moge zostac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Protest ! Dość prawiczków na FK ! 14.10.10, 13:35 teletoobis napisał: > Jestem prawiczkiem wtornym, moge zostac? :) Nie ma czegoś takiego. Jest lądek, lądek zdrój... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Protest ! Dość prawiczków na FK ! 14.10.10, 13:36 Jak to nie ma, jak jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś