Dodaj do ulubionych

a pochwalę się,a co ;)

22.10.10, 14:58
jestem kierownikiem :D znaczy zostałam :D no to-weekend opijania mnie czeka :) <jupi>
Zdrówko!
Obserwuj wątek
    • sweet_pink Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 14:59
      Gratulejszyn :)
      Tylko pamiętaj co by ludzkim kierownikiem być :)
      Zdrówko.
    • kochanic.a.francuza Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:01
      Wiedzialam, ewujdziesz na ludzi:)
      Teraz sobie poszukaj najatrakcyjniejszego podwladnegi i... zyc nie umierac!!!
    • menk.a Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:02
      Bądź sprawiedliwą szefową.:>
      • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:11
        sprawiedliwą?cholera,ja będę musiała robić tak,żeby mi na głowę nie weszli :D
        • menk.a Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:17
          hermina1984 napisała:

> sprawiedliwą?cholera,ja będę musiała robić tak,żeby mi na głowę nie weszli :D

Sprawiedliwą. I sprawiedliwość musi być po twojej stronie.:D
          • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:18
            aha,czyli zamordyzm :D
            • menk.a Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:20
              Powiedzmy, że mają znać swoje miejsce, wiedzieć, co do niech należy i wykonywać rzetelnie. Wtedy chwalisz zawsze. A jak nie wtedy ... wiesz co robić.:D
              • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:25
                matko i córko,żeby mnie na taczkach nie wywieźli z tej roboty :D albo skończę jak Chauchesko :P
                • menk.a Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:29
                  Dlatego każdy odpowiada za swoją robotę i ją wykonuje. Ty masz motywować, rozdzielać robotę, kontrolować postępy lub sprawdzać już same efekty. Ale też nagradzać i upominać. :P
                • repsss Re: a pochwalę się,a co ;) 23.10.10, 10:30
                  Ceausescu.
            • autokrata.fetyszysta Re: aha,czyli zamordyzm 23.10.10, 22:47
              Dziel i rządź! ;-D
    • soulshunter Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:02
      ilu jeszcze musisz wykosic do CEO?
      • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:12
        no co raz bliżej jestem :D
        kiedyś to było mnóstwo ludzi :P
        teraz mam nad sobą jedną i...prezesa :D
        • soulshunter Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:22
          to pracuj dziecko pracuj :)
    • eat.clitoristwood Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:03
      Czy mamy się teraz do Ciebie zwracać per pani kierowniczko?
      Może kierownico? ;)
    • sexuarium Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:13
      gratulacje dla Pni kierownik :)
    • au_lait Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:14
      A widzisz. Tak trzymaj. :*
    • kombinerki.pinocheta Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:14
      > jestem kierownikiem

:))
    • hermina1984 a tak na poważnie... 22.10.10, 15:20
      jakieś rady proszę na temat dobrego kierownikowania :D
      firma zajmuje się finansami i prawem,mam pod sobą wszystkie projekty i liderów ,no i ludzi-czyli jakieś 40-50 osób :P
      • au_lait Re: a tak na poważnie... 22.10.10, 15:23
        Bądź twarda, bezwzględna i bezkompromisowa.
        • soulshunter Re: a tak na poważnie... 22.10.10, 15:34
          skłócaj wszystkich ze soba, podkładaj świnie, donoś na wszystkich, zwalaj wine na wszytkich, chwal sie przed kierownictwem, przypisuj sobie zasługi innych, przychodz do prcy pierwsza a wychodz ostatnia, każ ludziom pracowac w soboty i niedziele, czesto po godzinach darmo, zapisz sie do partii. Kariera murowana w rok :P
    • figgin1 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:21
      Jak wadnę do Wrocka to opijemy :))
      • marguyu Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:35
        Brawa i gratulacje, pani kierowniczko :)
    • niebieski_lisek Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:37
      To świetnie! Tylko jak to się stało - przecież niedawno zmieniałaś pracę więc jesteś nowicjuszem, z tego co pamiętam nie masz doświadczenia na takim stanowisku, więc jak to się stało że zaczęłaś od awansu? Chyba że mylę ciebie z jakąś inną herminą. Jeśli nie, to jestem bardzo ciekawa odpowiedzi bo to by szybka kariera była.
      • soulshunter Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:39
        no dobra, ryplo sie. Polecilem hermiaczka kumplowi ktory jest prezesem w tej firmie. Tylko cicho bo zaraz prasa podlapie temat.
      • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:42
        jak to? w poprzedniej firmie robiłam to samo,rok czasu...więc mam doświadczenie ,poza tym wyniki miałam dobre i parę fajnych pomysłów,a w tej firmie krótko jestem-to fakt...
        • kitek_maly Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 20:26
          Gratulacje. :)
          Choć ja podzielam zdziwienie Liska - pracujesz tam chyba krócej niż miesiąc, na pewno są ludzie, którzy mają bogatsze doświadczenie merytoryczne niż Twoje roczne, poza tym z wewnątrz firmy, więc znają wszystkie sprawy. Dodatkowo mówisz o liderach, którymi będziesz zarządzać - czyli osoby z doświadczeniem w kierowaniu ludźmi. I jeszcze do tego projekty, których też nie znasz, bo tak naprawdę nie znasz jeszcze samej firmy... I wskakujesz na 3 szczebel od góry?.. Chciałabym wiedzieć co to za firma.
          O branży już kiedyś wspominałaś, więc nietrudno się domyślić. :)
          • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 21:02
            szczerze? sama jestem zdziwiona?! wspomniałam kiedyś,że chciałabym takie stanowisko,mówiłam o tym na szkoleniach i też nie spodziewałam się tego tak szybko....
            Firma ma parę nowych projektów,prężnie się rozwija,może potrzebują ludzi do zarządzania?
            • kitek_maly Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 21:04
              Ok i biorą do tego osobę, która nie ma w tym doświadczenia zamiast awansować ludzi, którzy w projektach siedzą?
              • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 23.10.10, 11:50
                oook już tłumaczę ;)
                dział za który będę odpowiedzialna jest bardzo świeży (działa niecały rok),wcześniej firma zajmowała się tylko doradztwem prawnym,więc ludzie ,którzy tam pracują wcale nie mają większego doświadczenia ode mnie...Z tego co zauważyłam bardzo brane są pod uwagę ponad przeciętne wyniki i dobre pomysły,usprawniające tworzący się dopiero dział.
                • niebieski_lisek Re: a pochwalę się,a co ;) 23.10.10, 15:47
                  Teraz rozumiem - miałaś szczęście że trafiłaś w odpowiednim czasie na odpowiednie miejsce. To może znacznie przyspieszyć twoją karierę - życzę wykorzystania szansy :)
      • dziewczyna_rzeznika Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:42
        Widzisz, a niedawno jeszcze narzekałaś na robotę i szefa-debila ;)
        Gratulacje!!
    • funny_game Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 15:39
      Brawo :)
      Pożycz 500 :F
    • alpepe Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 16:07
      wdrożenie taktyki przetrwania w korporacji przyniosło nadspodziewanie szybko owoce. Gratulacje.
    • six_a Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 16:37
      ds. projektu?;)

https://bibainfo.pl/pub/80.55.225.226/2005/12/16/101201/7295/robota.jpg
      • tetika Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 16:48
        gratulacje Herminko :)
      • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 20:46
        Hahahaha :D zaaaajebiste :P
    • pompeja Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 16:49
      Kiedy mam się zgłosić do pracy? Odrazu wnioskuję o tydzień urlopu. Liczę, iż posada będzie ciepła kierowniczko :D
      • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 20:46
        a potrzebujemy ludzi :) ino musiałabyś miejsce zamieszkania zmienić :D bo z Polkowic daleko trochu :P mmmm właśnie ruma pije :D mniam ;)
        • raohszana Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 21:36
          A to we Wrocku? To ja chcę, tam jeszcze nie mieszkałam XD
        • pompeja Re: a pochwalę się,a co ;) 23.10.10, 22:03
          Mam siestrę w Oławie :D:D:D
    • dystansownik Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 17:24
      Gratulacje. :)
    • dr.verte Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 17:30

kierownikiem wozka widlowego?
    • lew_ Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 18:08
      I wy wierzycie w to samochwalstwo hehehehehe...kogos ,kto nie potrafi zarzadzac swoimi finansami ( zabraklo kasy na zarcie ) mielby zrobic kierownikiem nad 50 ludzmi hehehehehehehe..na tym forum kazdy jest Supermen hehehehehehe
      • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 20:49
        wyobraź sobie,że zna mnie tutaj co najmniej jedna osoba w realu,czy stosowne byłoby tak kłamać?
        ale widocznie oceniasz ludzi wg siebie,już widzę tą słynną niemiecką posiadłość,panicza lwa i te grube miliony :D:D:D
        • ctryna Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 21:43
          gratuluje :)
          a bywa tak, ze osoby z doswiadczeniem sie nie nadaja do tego by byc kierownikiem, bo ich doswiadczenie polega tylko na wykonywaniu polecen i nie maja zadnej inwencji wlasnej, herminka ma :)
    • josef_to_ja Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 19:04
      Gratulacje. Ja może kiedyś też będę ;)
    • six_a Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 19:19
      a oprócz gratulacji, to na okresie próbnym ten awans dostałaś? czyli płacą Ci jak przedtem a robisz za czterech w ramach tego awansu?
      • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 20:47
        no właśnie na razie nic :( ,ale jak się sprawdzę w tym listopadzie ,to będzie podwyżka <jupi>
    • sokoll1 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 19:20
      gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
      • doral2 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 19:27
        gratulacje pani kierownik :)
        dzie flaszka, he??
    • suomi6 Re: a pochwalę się,a co ;) 22.10.10, 20:35
      no ładnie, tak narzekała na korporację, a tu proszę;) Gdzie pracujesz, że tak szybko dają awans (z tego co kojarzę to coś po około po miesiącu)? :D
    • lew_ Re: a pochwalę się,a co ;) 23.10.10, 08:09
      Tak,daja awans.....w herminy snach hehehehe
      • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 23.10.10, 11:43
        to,że tobie życie nie wyszło i jesteś sam jak palec,żadna nie chce związać się z tobą na dłużej,nie znaczy ,że musisz być tak beznadziejnie zazdrosny o wszystko....
        ale tacy też muszą na tym świecie żyć-nikomu niepotrzebni,samotni i nielubiani przez nikogo-szczerze to ja ci współczuję,nigdy nie chciałabym być w twojej sytuacji.
        • lew_ Re: a pochwalę się,a co ;) 23.10.10, 19:04
          hermina1984 napisała:

> to,że tobie życie nie wyszło i jesteś sam jak palec,żadna nie chce związać się
          > z tobą na dłużej,nie znaczy ,że musisz być tak beznadziejnie zazdrosny o wszyst
          > ko....
          > ale tacy też muszą na tym świecie żyć-nikomu niepotrzebni,samotni i nielubiani
          > przez nikogo-szczerze to ja ci współczuję,nigdy nie chciałabym być w twojej syt
          > uacji.

Cos masz fatalne info omnie,ja nigdy nie bylem sam,nigdy :) I nie musze chlac jak TY co rusz, zeby zycie stalo mi sie bardziej kolorowe:) Przejrzyj na oczy i przestan klamac i chwalic sie na forum bo kazdy tu wie ,ze piszesz bzdety ,ale nie kazdy ci o tym powie:)
          • hermina1984 Re: a pochwalę się,a co ;) 24.10.10, 11:35
            tylko ciekawe czemu każdej lasce na forum proponujesz sponsoring ?
            Jak dla mnie to oczywiste -ty kupujesz sobie kobiety,bo jesteś pewnie szpetny,mało elokwentny i jeśli jakaś z tobą zgodzi się być,to pewnie tylko dla kasy,bo nie w tobie nic za można by cię było lubić,albo szanować.
            • lew_ Re: a pochwalę się,a co ;) 24.10.10, 18:33
              hermina1984 napisała:

> tylko ciekawe czemu każdej lasce na forum proponujesz sponsoring ?
              > Jak dla mnie to oczywiste -ty kupujesz sobie kobiety,bo jesteś pewnie szpetny,m
              > ało elokwentny i jeśli jakaś z tobą zgodzi się być,to pewnie tylko dla kasy,bo
              > nie w tobie nic za można by cię było lubić,albo szanować.

Pokaz mi taka z forum ktrej proponowalem sponsoring,pokaz jesli potrafisz- proponowalem spotkanie,ale nie sponsoring,wez spojrz na sibie z boku i napisz nam na forum co widzisz hehehehe jak sie ciebie czyxta....mozna zdechnac ze smiechu ,taka jestes beznadziejna,a jak znowu nie bedziesz miec na chleb to daj znac,przekaze ci 10 € na konto heheheheheh..a twoje elokwencja charakteryzuje sie na na samochwalstwie i klamstwach bez pokrycia w zyciu realnym heheheheh
    • rzeka.chaosu Re: a pochwalę się,a co ;) 23.10.10, 15:08
      No to życzę kumatych i pracowitych podwładnych! :D:D:D
      Miłego opijania! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka