Dodaj do ulubionych

Wybieramy Lady Fit :-))

02.10.04, 23:44
Startujecie wszystkie - dobrowolny przymus :-)) No i chwalimy sie drogie
Panie - jak czesto cwiczymy? Jak czesto sie olejkujemy? Jak oceniamy swoja
wiernosc diecie - na 100 proc, na 70, na mniej...?
Ja sie chyba w jakims ogonie zlokalizuje - wiernosc diecie 60 proc, aerobic 2
x w tygodniu, olejkowanie co drugi dzien. Kto da wiecej? :-)
Obserwuj wątek
    • igielka82 Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 03.10.04, 14:42
      ja diecie zadko jestem wierna-ile to procent no nie wiem może 30 może 40
      ćwiczenia-jak mi się chce, różnie czasem codziennie a czesem ano razu w tyg
      olejkowanie-hmm może raz lub dwa na miesiąc
      Nudzi mi się tak leżeć wyobwijana, a jak to ściągam to takie mam dreszcze brrrr

hmm niezły bilans hihihi :)
      • e_wok A dlaczego lezec? 03.10.04, 21:11
        Kup sobie w lumpeksie albo wynajdz w jakiejs meskiej szafie spodnie a la pan
        Zdzisio- hydraulik, takie z krokiem w kolanach i obwislym tylkiem (skejtowskie
        tez moga byc) to jak sie zmumifikujesz i taki spodzien zalozysz to wszystko
        mozesz w nim robic. Ja teraz mam metode taka, ze jesli tylko nie wychodze na
        jakies "zajecia pozalekcyjne" to sie zawijam od razu po pracy, siedze troche w
        kocu, zeby sie rozgrzac, a jak czuje, ze juz poplynelam to jeszcze potem chodze
        w tym pampersie az do wieczornej kapieli. Niestety moja korepetytorka
        niemieckiego jest alergiczka, wiec boje sie wyprobowac na niej te piorunujaca
        mieszanke zapachowa, bo gdyby nie ta obawa to w czasie lekcji tez bym siedziala
        zmumifikowana. A po kapieli wcieram ampulke odchudzajaco -antycellu i juz.
        Kwestia przyzwyczajenia :-)
    • petrea to nie ja :( 03.10.04, 22:34
      Miałam zacząć ostrą akcję pt. olejki, kawa, ćwiczenia zaraz po powrocie z
      Mazur. Ale najpierw przyplatała się grypa, potem jakieś inne cholerstwo. I to
      nie jest żadna wymówka, naprawdę. Tak więc przez ostatnie dwa tygodnie dwa razy
      się olejkowałam i raz ćwiczyłam...
      • petrea Re: to nie ja :( 04.10.04, 19:23
        A, zapomniałam napisać, ze diety trzymam się restrykcyjnie, a to niejako
        przymusowo....
    • may_bee Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 03.10.04, 22:41
      Z roznych wzgledow obecnie zrzeraja mnie nerwy wiec przyswajam niewielkie
      ilosci pokarmu - mieszcze sie w 500:(
      nie cwicze - nie mam sily... chociaz od jutra zaczynam dwa razy w tygodniu
      chodzic na aqua areobik:)
      olejkowanie co trzeci dzien
      generalnie jestem potwornie leniwa:)
      An
    • nikanik Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 04.10.04, 08:28
      wierność diecie.... hmmm na początku to było może i 85%; potem był urlop (nie
      ma skali ujemnej???) a teraz po urlopku to takie jakieś 70 % - dyscyplina się
      utopiła na Mzurach!!!
      ale za to ćwiczę na orbitreku codziennie po około 30 minut.
      olejki - jak się uda to 2 razy w tygodniu a jak nie to raz.
    • bera68 Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 04.10.04, 09:33
      Wierność diecie-40%
      ćwiecznie: 3-4razy orbitek+3-4razy Twister+brzuszki 1x (w tygodniu oczywiście)
      oleki raz na tydzień
      zamierzenia: dodac olejku do balsamu i w tym spać(od dziś)
      Bera
      • moonika_l Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 04.10.04, 16:26
        Miesiąć temu bym wygrała - wierność diecie 100%, codziennie rowerek
        stacjonarny, 2-3 razy w tyg. olejki, codzienne spacery i ćwiczenia. Ale od
        połowy września nęka moją rodzinę jakaś choroba, od ubiegłego tygodnia sama jej
        uległam i nie mam siły na nic.... Wierność diecie 50%, olejki czasem, cwiczen -
        raz rower. Szkoda. Ale jak wyzdrowieję, to przyrzekam - wrócę do stylu Fit.
        M.
    • pom Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 04.10.04, 16:35
      Olejkuję się dwa-trzy razy w tygodniu, dietę trzymam w kratkę - obecnie 100% aż
      się sama sobie dziwię. Ćwiczenia uskuteczniam, przyznam że z dozą niechęci a
      obecnie zastępuje mi je codzienne jeżdżenie na szmacie w ramach mieszkania w
      remoncie.
      Za to codziennie krem cellu wieczorem.
      • 53kilogramowa Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 04.10.04, 22:34
        wierność dieci(czyli poniżej 1000kcl) 75%, teraz bedzie porzadny WF 2h w
        tygodniu , codzennie co najmniej godzinka łażenia, olejków brak, tylko kawa raz
        w tygodniu:)
        • moonika_l Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 04.10.04, 22:48
          Chciałam powiedzieć, ze tak mnie zmotywowałyście, ze mimo przeziębienia i
          strasznego kataru (kicham srednio co 15 minut :)) wyjechałam dziś 30 km na
          rowerze stacjonarnym i pół godziny ćwiczen na brzuch, biodra, łydki i klatkę
          wykonałam. Jestem z siebie dumna! Będę lady fit... już wkrótce :)
          M.
          • 53kilogramowa Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 04.10.04, 22:57
            ale Ty masz osobowość i silną wolę:)) ja jak jestem chora to leze plackiem:))
            • moonika_l Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 04.10.04, 23:33
              No przeciez cały: piątek, sobotę, niedzielę leżałam. Dziś nie wytrzymałam,
              zrobiłam pranie i marmoladę i cwiczylam i już mi gorzej :)
              M.
              • moonika_l Re: Wybieramy Lady Fit :-)) 06.10.04, 22:01
                Chciałam oznajmić, że od poniedziałku uczciwie codziennie jeżdżę na rowerze, w
                pon. 70, we wt. 55, a dzis 60 minut. I jeszcze ćwiczenia na brzuch robię i się
                olejkuję.
                I wyzdrowiałam!
                M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka