Dodaj do ulubionych

prezenty dla dzieci

28.10.11, 14:38
zapraszam na stronę www.elfiki.pl stawiamy na jakośc nie na ilość. renomowane firmy.
w najblizszym czasie nowy asortyment nowych firm.
Obserwuj wątek
    • pand-usia Re: prezenty dla dzieci 28.10.11, 21:10
      Generalnie świetne pomysły na prezent dla dzieci i nie tylko znajdziecie na stroncewszystkoogadżetach
      • berney-toys Re: prezenty dla dzieci 18.11.11, 12:23
        W berney-Toys zamówienia wysyłamy w 24 godziny i posiadamy duży wybór zabawek idealnych na prezent.

Zapraszamy.

berney-toys.pl
        • lisek_ja Re: prezenty dla dzieci 19.12.11, 16:57
          Zapraszamy do e-sklepu z zabawkami. Oferujemy szeroki wybór zabawek edukacyjnych dla dzieci w każdym wieku. Szczególnie szeroki wybór domków dla lalek. Edukacyjne i kreatywne zabawki zapewniają prawidłowy rozwój waszego dziecka. Wspólne czytanie książek pomaga w poznawaniu otaczającego go świata i uczy jak że pięknej polskiej mowy. Specjalizujemy się w szerokim wyborze gier edukacyjnych, jak szachy, warcaby. Posiadamy nietypowe gry popularne na Dalekim Wschodzie, a u nas całkiem nieznane. Znajdziecie Państwo produkty firm, takich jak: Adamigo, Siku, Fischer Price, Gonher, Mattel i wiele innych. W ofercie posiadamy kosmetyki z produktów naturalnych firmy Arsy Cosmetics i wiele innych.

Przy zakupie w naszym e-sklepie, wpisując kod bony rabatowego"zforum", otrzymacie Państwo 10% rabat na czas trwania promocji. Zapraszamy!
    • Gość: daśka Re: prezenty dla dzieci IP: *.icpnet.pl 29.10.11, 12:42
      kilka fajnych pomysłów na prezent dla dziecka prezentikon.pl/cat/prezenty/dla-dzieci/
    • zrenata Re: prezenty dla dzieci 03.11.11, 21:31
      polecam klocki konstrukcyjne meccano prosto z Francji w naprawdę dobrych cenach
    • Gość: anka Re: prezenty dla dzieci IP: *.icpnet.pl 06.11.11, 11:25
      Można kupić coś co spowoduje że dziecko zacznie uprawiać jakiś sport np. jeśli są jakieś sygnały, że interesuje się łyżwiarstwem to można kupić łyżwy, jeśli tańcem jakiś fajny strój itp. Zapisanie dziecka na wymarzone zajęcia też może być fajnym prezentem.
    • free.wrangler Re: prezenty dla dzieci 15.11.11, 23:10
      Osobiście polecam wszelkie edukacyjne zabawki i zabawy, klocki, koraliki, malowanki wyklejanki. Pomysłów na zabawę dostarcza mi strona kidek.pl gdzie znajduję wiele ciekawych inspiracji i zabawek dla córeczki.
    • Gość: małami Re: prezenty dla dzieci IP: *.205.25.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.11, 15:43
      Jak już wymieniamy się ulubionymi stronami z zabawkami to ja korzystam www.eurobobas.pl
      i polecam, mają fajne zabawki w niezłych cenach.
    • ulcia2011 Re: prezenty dla dzieci 06.12.11, 15:39
      dodaj do prezentu dla swojego dziecka WIADOMOSC OD SWIETEGO MIKOŁAJA !
      baw się w Mikołaja i nagrywaj wiadomosc od niego na GADAJĄCĄ KARTKĘ, Twoje dziecko będzie jej sluchalo wielokrotnie, a jego wiara w mikolaja pozostanie niezachwiana !!!
      sprawdz dokladnie jak dzialaja GADAJĄCE kartki:

www.audiogadget.pl
      • orbert98 Re: prezenty dla dzieci 07.12.11, 01:09
        A może sesja zdjęciowa byłaby dla dziecka fajnym prezentem. Nie tylko ono bawiłoby się świetnie, ale również rodzice i cała rodzina mieliby wspaniałe pamiątki w postaci zdjęć z tego dnia.
        Sprawdź to:
        www.podarkinakartki.pl/p354_sesja_zdjeciowa_dla_dziecka.html
        Wydaje mi się, że to bardzo fajny i... niekonwencjonalny prezent.
        Pozdrawiam
    • latajace_lampiony Re: prezenty dla dzieci 07.12.11, 20:32
      www.facebook.com/groups/301404169894333/
      Latajace lampiony

15 zl
    • multimama.pl Re: prezenty dla dzieci 11.12.11, 07:37
      Kilka propozycji prezentów dla tych najmłodszych , takich do roku dzieciaczków, możecie znaleźć tutaj
      www.multimama.pl/index.php/zabawa/prezenty-nie-tylko-gwiazdkowe
    • replika78 Re: prezenty dla dzieci 12.12.11, 16:14
      Nie znoszę plastikowych zabaweczek, Jedyne na co mogę się zgodzić to klocki lego, ale żadne kucyki, samochodziki , zoo. To dla mnie okropna tandeta. Polecam porządnie wydane książki z serii na 90 lecie Wydawnictwa Nasza Księgarnia. Teraz moja pociecha dostanie Poczytaj mi mamo, obie księgi. To są mądre i zabawne teksty, które będzie można czytać dziecku przez dłuższy czas przed snem. Może zresztą pamiętacie te broszurki sprzed lat? teraz są wydane w twardej oprawie po 10 sztuk z zachowaniem dawnego układu graficznego i ilustracji.
      • wojenkaana Re: prezenty dla dzieci 12.12.11, 21:24
        A ja polecam.
        "Twoje dziecko bohaterem bajki? Teraz to możliwe!!! Zapraszam do odwiedzenia strony www.wyspaczarow.com.pl. Tylko u nas klasyka napisana specjalnie dla Twojego dziecka. Kopciuszek, Pinokio, Brzydkie kaczątko. W tych klasycznych bajkach Twoje dziecko wymienione z imienia będzie bohateram opowiadania. "
        • Gość: mintaj Re: prezenty dla dzieci IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 13.12.11, 13:09
          Najprostszy prezent dla dziecka - www.eurobobas.pl/sklep/details/765/32/klocki/klocki-dla-najmlodszych/drewniane-klocki-w-waderku-50-el-eichhorn?manufacturer_id=26 ale przynajmniej sprawdzi się w 99% przypadków ;-) Tutaj w tym sklepie sprzedają je jeszcze 5% taniej.
      • Gość: Milka11 Re: prezenty dla dzieci IP: *.aerostrada.com.pl 16.12.11, 11:05
        A zna Pani książeczki CzuCzu. Są rewelacyjne a do tego w bardzo przystępnej cenie można kupić w mamy-dzieci.com
    • beata.83 Re: prezenty dla dzieci 16.12.11, 10:01
      allegro.pl/trzy-fury-samochody-drewniane-blo-toys-nowosc-i1993244669.html
      www.blo-toys.com/pl/
    • Gość: malinka Re: prezenty dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 10:59
      A może łyżwy plus rolki, takie 2w1? Ciekawa opcja jeśli chcemy zainwestować, ja w zeszłym roku kupiłam córci coś takiego, płozę bardzo łatwo się wymienia, but jest wygodny i lekko reguluje się jego długość.
    • kasiaja123 Re: prezenty dla dzieci - nietypowe książki 16.12.11, 13:21
      Książki są fantastycznym prezentem! Polecam przejrzeć ofertę Wydawnictwa Dwie Siostry - genialne propozycje dla dzieci już od wieku przedszkolnego. Polecam szczególnie:

1. "Felek i Tola" - dla dzieci uczących się czytać samodzielnie, wciągające przygody mieszkańców lasu, piekne ilustacje - i wzorcowy "elementarz"
      www.wydawnictwodwiesiostry.pl/tytuly/felek_i_tola/felek_i_tola.html

2. "Gucio i Cezar" - klasyka! Tekst Krystyna Boglar, ilustracje Bohdan Butenko. Klasyczny polski komiks, wydany na nowo w pieknej księdze - do czytania, oglądania i kolorowania. Lektura dla dzieci 3+.
      www.wydawnictwodwiesiostry.pl/tytuly/gucio_i_cezar/gucio_i_cezar.html

3. "S.Z.T.U.K.A." - tekst: Sebastian Cichocki, ilustracje: Aleksandra i Daniel Mizielińscy. Kolejny album, po bestsellerowym "DOMKU" - oszałamiający wizualnie przewodnik po sztuce współczensej dla kilku- i nasto-latka.
      www.wydawnictwodwiesiostry.pl/tytuly/sztuka/sztuka.html

4. "Wielka, większa, największa" z serii Mistrzowie ilustracji - tekst: Jerzy Broszkiewicz
      ilustracje: Gabriel Rechowicz. Powieść przygodowa dla dzieci w wieku 8+.
      www.wydawnictwodwiesiostry.pl/tytuly/wielka_wieksza/wielka_wieksza.html
      • herkson Re: prezenty dla dzieci - nietypowe książki 19.12.11, 13:34
        Jako dziecko chciałem otrzymać zabawki, a Wy? Dlatego kupcie coś w tym stylu - www.eurobobas.pl/sklep/details/766/32/klocki/klocki-dla-najmlodszych/drewniane-klocki-w-waderku-100-el-eichhorn?manufacturer_id=26 Wtedy na pewno sprawicie dzieciom przyjemność! W tym sklepie dają 5% rabatu na to jeszcze.
      • anita_22 Re: prezenty dla dzieci - nietypowe książki 28.12.11, 11:09
        to może książeczke edukacyjną? : książeczki
      • replika78 Re: prezenty dla dzieci - nietypowe książki 28.12.11, 20:17
        To ja dorzucę jeszcze Wanda Chotomska dzieciom. Rewelacyjne wydanie i aż 280 stron do wspólnego czytania.
    • portu Re: prezenty dla dzieci 19.12.11, 16:16
      ja natomiast polecalbym sklepy takapaka albo 2future,mozna znalesc cos naprawde ciekawego i nietypowego
    • Gość: rozsądna mama Re: prezenty dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 11:59
      polecam zabawki dostępne na każdą kieszeń, zaopatrzyłam sie u nich na święta i nie żałuje
      zakupy.linkbaby.pl/
    • hubertfw Re: prezenty dla dzieci 22.01.12, 16:44
      Ja natomiast rodzicom, którzy chcą wpływać na twórczy rozwój dzieci polecam puzzle.
      Tutaj jest fajna kategoria z dużą ilością puzzli dla dzieci:
      www.kuppuzzle.pl/index.php?route=product/category&path=35
      Według mnie jest to tani i łatwy sposób, by połączyć dla dziecka miłe z pożytecznym.
      • Gość: asia Re: prezenty dla dzieci IP: 193.104.164.* 24.01.12, 18:12
        a ja polecam bardzo ciekawą grę logiczną - już od 3-latka można się nią bawić, a dorosły też się przy tym nie będzie nudził. sprawdzona w rodzinie w czasie ostatnich Świąt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka