Dodaj do ulubionych

w moim typie :)

30.01.11, 19:05
wasz ideał mezczyzny/kobiety i czy kiedykolwiek spotkaliscie kogos zblizonego :)
kiedy ostatni raz na widok kogos plci przeciwnej rozlyneliscie sie jak wosk ;)?

Obserwuj wątek
    • sundry Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:07
      Tak, klasyk. Ale tylko z wyglądu. Nie wyobrażam go sobie jako partnera.
      • darmowe.konto Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:09
        babiarz? ;)
        • simply_z Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:11
          Przemysław ?O.o
          • darmowe.konto Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:13
            nie, taki normalny babiarz, jakich wielu :D
          • domipro Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:15
            Hym... mój idealny facet, powienien mieć około 180cm wzrostu, powinien dbać o siebie, słuchać podobnej muzyki jak ja, powinen mieć również chociaż jeden tatuaż...;)
            • akle2 Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:19
              To muzyka jest taka ważna? :D
              Ja myślała, że najważniejsza jest chemia, przyciąganie, nawet jakby byli z dwóch różnych światów.
              • darmowe.konto Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:22
                fajnie pojsc razem na dicho
                albo na koncert jazzowy

muzyka to osobowosc chyba odzwierciedla
                • akle2 Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:28
                  Nie chcę nikogo obrazić, ale szczególnie to się przejawia u nastolatków :))
                  Np ja lubię muzykę barokową i jeśliby "mój" facet nie chciał to bym go wcale na te koncerty nie ciągnęła. A poza tym ile razy się chodzi na koncerty? dwa razy w roku?
                  • darmowe.konto Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:36
                    ja czesto chodze
                    no i wedlug mnie muzyka jest powiazana z osobowoscia :)
                  • coelka Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:38
                    Ja najbardziej lubie blondynów sredniego wzrostu, klata jest dla mie ważniejsza niz jak niektóre pisza pośladki, jak byłam młodsza to długie włosy , teraz moga być krótkie jednak lubie włosy na głowie więc łysi odpadaja i nie lubie pojechane maszynką tuż przy głowie jakaś fajna męska fryzurka musi być, jesli idzie o muzę to wazne i niewazne bo jak by mnie puszczał jakiegos dance w domu to bym nie wyrobiła a ja lubię blesik i kazał by mnie wyłaczać to byłyby kwasy ,także ważne chyba na co dzień, bo własnie z tych pierdól składa się dogadywanie w codziennym życiu
                    • darmowe.konto Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:40
                      no widzisz, mnie tacy akurat nie kreca, facet musi byc wysoki i rozlozysty, najlepiej nie blondyn, choc niektorzy sa bardzo akceptowalni ;)

a Ty jak wygladasz?
                    • akle2 Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:47
                      Aaaaaaa, klata oczywiście. Nie wyobrażam sobie, żeby facet miał być drobniejszy ode mnie (ja "w widełkach" się mieszczę").
                  • domipro Re: w moim typie :) 30.01.11, 21:22
                    Nie twierdzę, że muzyka jest najwazniesza i gdyby nie lubil takiej jak ja niegdzie bym go nie ciągneła żeby na siłę miał z nią kontakt. Ale fajnie było by gdybysmy słuchali tej samej ;)
              • domipro Re: w moim typie :) 30.01.11, 21:19
                Oczywiscie masz rację i do tego muzyka;)
            • gr.een Re: w moim typie :) 30.01.11, 21:59
              ooo tak tatuaż musi być :)))
    • 2szarozielone Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:23
      Znam ideał z wyglądu, chwilę się spotykaliśmy, jako para nie mieliśmy sensu ;) I się przyjaźnimy. Nadal mnie kręci i podnieca, też mu sie fizycznie podobam, ale to tyle :) Fajna, sportowa, lekko umięśniona sylwetka, wysoki, brunet, długie włosy, wyraziste rysy twarzy, fajny uśmiech, ładne dłonie.

Znam też ideał pod względem intelektu, charakteru, poczucia humoru. Fizycznie mniej... no ale okazuje się, że jak już któryś element trzeba odpuścić, to wygląd idzie na pierwszy ogień ;)
      • lolcia-olcia Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:26
        Długie włosy odpadają......
    • rzeka.chaosu Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:28
      Jakoś górali lubię. ;P
      Poza tym nie mam ideału.
      • darmowe.konto Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:37
        heeej!
        a jak sie nie zgodzosz, ciupażka przez łeb ;P

rzeka ekstremalna :) albo gorski potok :)
        • lolcia-olcia Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:39
          Fajni są górale, potwierdzam :)
          • darmowe.konto Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:41
            ja jestem góralka tak w ogóle :)
            • rzeka.chaosu Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:51
              :D:D:D
              Zazdraszczam samczyków!
            • lolcia-olcia Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:57
              ooo fajnie :D znam wielu bardzo dobrych ludzi - mieszkańców tamtych terenów stąd moje zdanie
          • rzeka.chaosu Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:49
            Ciacha i na ogół charakter jakiś taki fajniejszy niż na moich mazowieckich nizinach. :D
            • lolcia-olcia Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:57
              Inaczej sa wychowani, inny system wartości to się czuje :)
              • rzeka.chaosu Re: w moim typie :) 30.01.11, 20:00
                Prawda. :) Mniam. :D
                • lolcia-olcia Re: w moim typie :) 30.01.11, 20:05
                  aha :D ojjjj chyba w góry muszę wyskoczyć :D
        • rzeka.chaosu Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:46
          Nie no, góralki raczej takich wałkiem w łeb. :D
          • lolcia-olcia Re: w moim typie :) 30.01.11, 20:05
            :D pokrzyczą i przestaną
    • suomi6 Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:29
      Z wyglądu takiego znam, ale nie dla mnie jest. Zresztą nie chciałabym, bo się nie nadaje.
    • akle2 Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:31
      Ze mną jest tak, że widząc faceta WIEM, że to ten. I obiektywnie rzecz biorąc nie musi być "ładny". Nie mam jakiegoś kanonu typu wzrost, włosy, oczy itp. Można zwariować dla kogoś kto się wcześniej w ogóle nie mieścił w naszym "typie". Podświadomość.
      • doral2 Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:35
        na widok denzela washingtona miękną mi kolana.
        i na widok jednego stewarda z linii lotniczych koral blue.

ale wolę swojego miałżonka :)
    • kkuki Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:36
      Tak, mój były, niemalże idealny pod każdym względem, ale cóż z tego jak się okazało, że jednak niewiele wart.
      Zazwyczaj o jakiejś silniejszej chemii to charakter decyduje.
      Jak by tak policzyć wszystkie fascynacje to zazwyczaj jest to średnio atrakcyjny facet, który mnie intelektem przyciąga.
      Owszem, bywa tak, że miękną kolana na sam widok mężczyzny, ale po wymianie kilku zdań szybko mi mija jeśli nie ma o czym gadać.
      Mam znajomego z którym kompletnie nie klei mi się rozmowa, wkurzają mnie jego poglądy, mamy niedopasowane poczucie humoru, ale pociąg fizyczny między nami jest jak jasna cholera- i to jedyny taki przypadek.
      • darmowe.konto Re: w moim typie :) 30.01.11, 19:43
        na mnie tak zadzialal pan sprzedajacy w spożywczaku, iskry lataly wokol kasy :)
        roznie to bywa
    • sid-the-sloth Re: w moim typie :) 30.01.11, 20:05
      Zdarzało mi się widywać na ulicy, ale nieczęsto i żeby poznać osobiście tak bliżej, to już nie.
    • paco_lopez Re: w moim typie :) 30.01.11, 20:28
      pare razy rozpłynąłem sie jak wosk. wszystkie były inne, no więc nie wiem. teraz już się na wosk nie rozpływam, ale zawsze jest na kim oko zahaczyć.
      • domipro Re: w moim typie :) 30.01.11, 21:31
        Wiecie ja uważam, że z tym ideałem tak na prawdę różnie bywa... Najczęszciej gdy spotykamy te "nasze ideały", to tak na prawdę nic z tego nie wychodzi. Mójemu facetowi szczerze mówiac daleko do ideału pod względem wyglądu, ale kochamy sie, jesteśmy razem szczęśliwi i to chyba liczy się najbardziej...
    • biedroneczka370 Re: w moim typie :) 30.01.11, 21:45
      Widziałam czlowieka kilka razy w życiu, nie zamieniłam z nim ani słowa, ale na jego widok miękłam jak wosk, nie mogłam skupić się na dojściu do miejsca do którego zmierzalam. Z wyglądu - super, z charakteru nie znam. Sznas nie mam, bo nigdy nie odważę się żeby podejść.
    • kokolina_koko Re: w moim typie :) 30.01.11, 22:08
      A ja można powiedzieć- nie mam ideałów! O! Więc teoretycznie każdy się kwalifikuje, ale wcale to nie ułatwia życia:]
    • qw994 Re: w moim typie :) 31.01.11, 06:37
      Ja nie tyle się rozpłynęłam, co poczułam jak podpięta do prądu, tak bym to określiła :) Przystojny blondyn o głębokim głosie. Niestety dość szybko okazało się, że to pospolity głupiec, do tego o wielkim mniemaniu o sobie, co w połączeniu z głupotą dawało mieszankę piorunującą. I chemia poszła w diabły :)
      • cus27 Re: w moim typie :) 31.01.11, 06:51
        W miare wysoki ,niebiesko-oki , z czupryna , a teraz... lysy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka