30.04.04, 10:39
Taki pomysl wpadl mi do glowy: Jako, ze nie mozna usuwac watkow, ktore nie
lamia regulaminu, niemniej sporo jest tu takich watkow, ktore skutecznie
znechecaja spokojnych ludzi do rozmow na tym forum, co myslisz o rozwiazaniu
tego problemu w nastepujacy sposob: Utworzono by podforum "zadymy FK" (albo
jakas inna nazwa) i tam przenoszono by wszystkie watki, ktore tylko temu
sluza, by robic dym. Nie bylaby to osla lawka, tylko takie wprowadzenie
tematyczne, zeby nie powstawalo zamieszanie na forum ogolnym. Tak jak
przenosi sie niektore watki na forum o moderacji, tak przeniesiono by na to
podforum wiadome watki , a na ogolnym FK mozna by nadal rozmawiac bez
wycieczek i podkopow. Co Ty (Wy) na to?
Obserwuj wątek
    • blanchet Re: do AK 30.04.04, 10:41
      a jakie proponujesz (dokładnie) kryteria "zadymy"
      • j_u Re: do AK 30.04.04, 10:43
        Watki zalozone po to, aby z kogos kpic, osmieszac, zniewazac, a nie wymieniac
        poglady.
        Pomysl ciekawy, chociaz stwarza niebezpieczenstwo naduzywania wladzy przez
        adminow.
      • reniatoja Re: do AK 30.04.04, 10:49
        Bylyby to watki na temat uczestnikow tego forum, oceniania ich, nawolywanie do
        skladek na srodki czystosci dla nich i dotyczace wygladu innych osob z forum.
        To bardzo latwo ustalic, ktore watki sluzyc maja w zamierzeniu autora tylko i
        wylacznie temu wlasnie. Wydaje mi sie, ze forum nie sluzy, czyraczej nie
        powinno sluzyc wymianie ocen i pogladow na temat innych uczestnikow forum.
    • friendly_animal Re: do AK 30.04.04, 10:44
      Dlaczego tworzyć taki domek dla wyrzutków? Może po prostu załuż własne forum,
      schowaj je gdzieś głęboko a wtedy unikniesz tych nieproszonych gości? jestem
      stanowczo przeciwko kreacji rekreacyjnego obozu dla tych którzy się komus tam
      nie podobają, kto to ma oceniać? Nie szkoda czasencji?Hop hop!Realniejszych
      planów wiećej a nie utopij wstrętnych. POzdrawiam!:]
    • blanchet pomyślałam na wstępie, że chodzi o Armię KrajowąNT 30.04.04, 10:45
    • admin_kobieta Re: do AK 30.04.04, 10:47

przekażę Twój pomysł adminom i mam nadzieję, że spotka się z ich przychylnością

ps. wbrew pozorom pomysł Twój nie jest on taki nowy
      na F Aktualności ostatnimi czasy była podobna sytuacja jak na F Kobieta,
      planowano utworzyć Hyde Park, jako miejsce gdzie można byłoby bez moderatora
      nawalać na siebie czym tylko popadnie

realizację tego pomysłu odsunięto jednak w niesprecyzowaną przyszłosć
      • sekserka Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:03
        zeby zabanowac niejaka reniatoja. od pewnego czasu obsesyjnie mnie przesladuje
        nazywajac mnie pajdeczka lub seksiczka. nasmiewa sie z moich postow, ciagle mi
        cos imputuje, jest zlosliwa i napastliwa.
        • reniatoja Re: Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:12
          sekserka napisała:

> zeby zabanowac niejaka reniatoja. od pewnego czasu obsesyjnie mnie
          przesladuje
          > nazywajac mnie pajdeczka lub seksiczka. nasmiewa sie z moich postow, ciagle
          mi
          > cos imputuje, jest zlosliwa i napastliwa.

Hej hej, nigdy nie nazwalam cie seksiczka. Linka prosze do tej seksiczki.

Nie nasmiewam sie z twoich postow tylko wykazuje brak logicznego zwiazku miedzy
          tematem a tescia wysylanych przez ciebie postow.

Zlosliwosc to chyba nie jest cecha charakteru, za ktora sie ludzi banuje, co?
          Co tu sami spolegliwi maja prawo przebywac, twoim zdaniem? W czym przejawia sie
          moja napastliwosc? Co poza byciem Pajjdeczka Ci imputuje? Jesli przeszkadza Ci
          to mozesz poprosic adminow o zdementowanie pogloski jakobys byla Pajdeczka.
          Dopoki tego nie przeczytam niestety jestes dla mnie Pajda i zawsze
          pozostaniesz. Napisalam tez, ze jestem gotowa Cie przeprosic, jesli okaze sie,
          ze sie myle. A za przekonanie takie chyba tez sie nie banuje.
        • Gość: hihi Re: Rowniez mam prosbe do pani admin IP: *.waw.pdi.net / *.waw-smy.leased.ids.pl 30.04.04, 11:15
          >mnie przesladuje
          > nazywajac mnie pajdeczka<
          Nie ona jedna, hihi
        • liloom uderz w stol, nozyce sie odezwa 30.04.04, 11:21
          Sekserko, w tym watku to TY Renie napadasz, nasmiewasz sie wlasnie z jej
          pomyslu, cos jej imputujesz i proponujesz w dodatku zabanowanie. Daj sobie
          siana. Jak Ci nudno to moze pozakladaj ciekawe watki - to ci tez dobrze
          wychodzi, a przynajmniej jest pozyteczne - bardziej niz macenie, wywolywanie
          nagonek i czepianie sie.
          Renie akurat uwazam, za osobe, ktora stara sie utrzymac kulture na forum. Ty
          nie, to wiemy.
          A czepiasz sie jej dokladnie jak pajdeczka. Ja tez zauwazylam ta zaskakujaca,
          zadziwiajaca i niesamowita zbieznosc;)
          • sekserka Re: uderz w stol, nozyce sie odezwa 30.04.04, 11:25
            niestety liloom, zalozony przez mnie dzisiaj watek o unii zostal "zgnojony" jak
            zwykle przez renie. szkoda. ze nie wpisalas tam swojej opinii.

liloom napisała:

> Sekserko, w tym watku to TY Renie napadasz, nasmiewasz sie wlasnie z jej
            > pomyslu, cos jej imputujesz i proponujesz w dodatku zabanowanie. Daj sobie
            > siana. Jak Ci nudno to moze pozakladaj ciekawe watki - to ci tez dobrze
            > wychodzi, a przynajmniej jest pozyteczne - bardziej niz macenie, wywolywanie
            > nagonek i czepianie sie.
            > Renie akurat uwazam, za osobe, ktora stara sie utrzymac kulture na forum. Ty
            > nie, to wiemy.
            > A czepiasz sie jej dokladnie jak pajdeczka. Ja tez zauwazylam ta zaskakujaca,
            > zadziwiajaca i niesamowita zbieznosc;)
            >
            >
            >
            • reniatoja Re: uderz w stol, nozyce sie odezwa 30.04.04, 11:27
              sekserka napisała:

> niestety liloom, zalozony przez mnie dzisiaj watek o unii zostal "zgnojony"
              jak
              >
              > zwykle przez renie.

W jaki sposob go zgnoilam? Tylko sie nie potnij. Wykazanie braku logiki w
              Twojej wypowiedzi to zgnojenie? Zreszta to samo co ja powiedzialy co najmniej
              dwie inne osoby, wiec czemu uwazasz,z e to ja go "zgnoilam"? Ito ty mi
              zarzucasz obsesje????
            • liloom Re: uderz w stol, nozyce sie odezwa 30.04.04, 11:43
              sekserka napisała:

> niestety liloom, zalozony przez mnie dzisiaj watek o unii zostal "zgnojony"
              jak
              >
              > zwykle przez renie. szkoda. ze nie wpisalas tam swojej opinii.

nie siedze na forum non stop ale jak mi powiesz ktory, to zajrze (tylko nie
              obrazaj sie tak zaraz) - ten o unii? jest juz podobny tralalumpki wlasnie sie
              tam produkowalam, ale zajrze jeszcze raz ok?
              >
              >
              > liloom napisała:
              >
              > > Sekserko, w tym watku to TY Renie napadasz, nasmiewasz sie wlasnie z jej
              > > pomyslu, cos jej imputujesz i proponujesz w dodatku zabanowanie. Daj sobie
              >
              > > siana. Jak Ci nudno to moze pozakladaj ciekawe watki - to ci tez dobrze
              > > wychodzi, a przynajmniej jest pozyteczne - bardziej niz macenie, wywolywan
              > ie
              > > nagonek i czepianie sie.
              > > Renie akurat uwazam, za osobe, ktora stara sie utrzymac kulture na forum.
              > Ty
              > > nie, to wiemy.
              > > A czepiasz sie jej dokladnie jak pajdeczka. Ja tez zauwazylam ta zaskakuja
              > ca,
              > > zadziwiajaca i niesamowita zbieznosc;)
              > >
              > >
              > >
              >
              >
        • reniatoja Re: Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:24
          i to ty nazywasz mnie lachomaciara i rajfura, a mnie zarzucasz napastliwosc i
          przesladowania? Po prostu odpowiadam sobie na Twoje posty, bez inwektyw.
          • sekserka Re: Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:26
            reniatoja napisała:

> i to ty nazywasz mnie lachomaciara i rajfura, a mnie zarzucasz napastliwosc i
            > przesladowania? Po prostu odpowiadam sobie na Twoje posty, bez inwektyw.

prosze podac post w ktorym cie tak nazwalam. nie pozwole sobie imputowac
            inwektyw, ktorych nie uzylam.
            • reniatoja Re: Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:29
              najpierw podaj mi post, w ktorym nazywam cie seksiczka. Wtedy natychmiast podam
              post , w ktorym jako pajdeczka nazwalas mnie dzisiaj rajfura (o ile wczesniej
              nie zostanie usuniety). Lachomaciare usunieto, wiec nie moge Ci podac.
              • miriammiriam Re: Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:35
                wiesz co Renia w zasadze to masz racje, jednak tego typu podforum już istnieje
                i nazywa sie dekameron, a penitentka nie mogła tam zaistnieć bo w tak
                zamierzchłych czasach chyba go jescze nie było :p
                • reniatoja Re: Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:36
                  Nie wydaje mi sie, zeby Dekameron byl forum, jakiego utworzenie tutaj
                  proponuje.
                  • liloom Re: Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:46
                    Renia ma na mysli podforum TU na FK, napisala o tym przedtem.
                    Innych forow (kurcze jak to sie wlasciwie odmienia?) jest kupa, nie chodzi o
                    zakladanie nowego, ani tez o wysylanie na osle lawki. Ja to przynajmniej tak
                    zrozumialam.
                    • reniatoja Re: Rowniez mam prosbe do pani admin 30.04.04, 11:51
                      > zakladanie nowego, ani tez o wysylanie na osle lawki. Ja to przynajmniej tak
                      > zrozumialam

No bo tak ja to myslalam, zreszta i tak Dekameron to nie jest TAKIE forum, o
                      jakim mowa.
    • liloom do AK i tak ogolnie 30.04.04, 13:28
      No to ja od dzisiaj bede sobie zaznaczac watki do wyrzucenia na ZADYMY - tak,
      dla sportu. Gdyby inni to robili bylaby niezla statystyka.
      Tylko jak znam zycie bedzie pelno pacanow, ktorzy dla miachania pomiachaja:))))
    • Gość: hehe.he Re: do AK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 21:03
      drogie panie przeniescie sobie ten watek na forum zadymy
      hehe watek ktory mial traktowac o wyrzuceniu innych na boczny tor sam trafic
      tam powinien hehe coz za ironia losu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka