Dodaj do ulubionych

OJP znowu stres, zyciowy problem

23.04.11, 17:43
Dostalem zaproszenie na wesele, uwaga uwaga, z OSOBA TOWARZYSZACA !

I co teraz?

Zaplacic jakiejs dzierlatce?
Moze uszkodzic sie w jakis sposob, by zostac w domu?
Ostatnie wyjscie jest takie, ze musialbym przejsc przyspieszony kurs tanca towarzyskiego i uwodzenia, by poderwac jakas foczke i wywijac z nia na parkiecie. Oczywiscie odpada.

Jakies propozycje?
Obserwuj wątek
    • zamysleniee Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 17:47
      Jeżeli lubisz wesele tak jak jak to zostaje :
      liczenie, że się nie pobiorą, a co za tym idzie nie wyprawią wesela
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:02
        A jak sie pobiora?
        • zamysleniee Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:21
          Jak się pobiorą, to pisałam niżej, koleżanka w roli koleżanki - partnerki towarzyszącej na wesele. Jak nie masz żadnej w zasięgu ręki kandydatki, to idź po prostu sam :) Tylko na początku ludzie będą się zastanawiać dlaczego jesteś sam, ale potem czas (alkohol) robi swoje i z pewnością wszystkim będzie to wisieć ;)
    • kochanic.a.francuza Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 17:49
      To ogloszenie? Zapraszasz?
      Tak sie z kobietami nie postepuje. Trza wysylac imienne maile do tej czy do tamtej.
      Zbiorowych zaproszen nie lubia. Kobieta musi czuc sie wybrana z posrod wielu.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 17:51
      Zaproszenie rodzinne czy od znajomych?
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:04
        A jakie to ma znaczenie?
    • krwawa_orlica Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 17:52
      Ja byłam sama kiedyś na weselu, bo mój mężczyzna miał w tym czasie wycinany wyrostek.
      Bawiłam się wyśmienicie.
    • zamysleniee Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 17:55
      Iść z jakąś koleżanką, jako koleżanką-partnerką weselną.
      Naje się, napije, pokaże wyszykowana wieczorowo, potańcz i to za dramo:> Kusząco brzmi, dasz radę ;)
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:08
        > Naje się, napije

To jest jeden z niewielu plusow. Szczegolnie to drugie. Pojde, narzuce sobie szybkie tempo i odpadne, dzieki czemu unikne wkurzajacych rozmow, tlumaczenia dlaczego przyszedlem sam. I wodka za darmo. Dobre to jest.
    • izabellaz1 Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 17:59
      A może zamiast kursu podrywania i przygruchania sobie "foczki", idź z jakąś koleżanką zupełnie niezobowiązująco.
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:08
        Z jaka kolezanka? Ja nie mam kolezanek.
        • izabellaz1 Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:16
          Jak zwykle przesadzasz :)
          • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:22
            Gdybym mial to bym jakas zaprosil i w ogole nie byloby problemu, a tak dupa zbita. Moze gdzies wyjechac i zaszyc sie w jakims lesie.
    • hotally Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:06
      Kiedy i gdzie?:))
      Ja lubię wesela!!
      W sumie "znaaamy" się już tyyyyyyyyyyle lat, że mogę iść z Tobą, wszyscy padną na zawał, że przyszedłeś z Najlepszą Laską Wesela i urośniesz w towarzystwie :)))
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:10
        Bedzie duzo niezdrowej zywnosci i ja nie mam samochodu, wiec przyjade po ciebie na rowerze. Dalej jestes chetna?
        • hotally Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:12
          a gdzie to wesele?
          Przyniosę swoje żarcie :D

Pewnie, mogę iść :)) ponabijamy się z lamusów, a o Tobie będą mówić 5lat :)) poczujesz się jak Ally :D
          • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:19
            Wies zabita dechami. Impreza w remizie. A ile masz cm wzrostu? Bo kobieta musi byc ode mnie nizsza, a ja mam 168cm.
            • hotally Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:24
              mam mniej... :)
              hehe jak wpadne w Mojej Kreacji od Marca Jacobsa do remizy to wszystkie psy we wsi przestaną szczekać. Kombi kiedy to? Idę!! nigdy nie byłam na weselu w remizie, chce się polansować!! :)))))))))))))))
              • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:27
                Nie wspomnialem jeszcze, ze jak mialem 12 lat to ucieklem z Nigerii. Murzynem jestem. I co teraz?
                • hotally Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:31
                  a jak myslisz??? BUEHEHEHEHE
                • zamysleniee Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:31
                  Nie ma znaczenia :D Jak chcesz partnerkę o tym samym kolorze, to albo solariumm, albo słońce albo najszybsza metoda - pasta do butów:>
                  • hotally Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:36
                    co nie ma znaczenia??????
                    Gdybym poszła i na miejscu okazało się, że to czarnuch to nie ręczę za siebie
                    • zamysleniee Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:39
                      weź pod uwagę, że "czarnuch" mógłby też nie ręczyć za siebie.
                      • hotally Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:43
                        i to błby ostatni błąd jego życia...
                        • qw994 Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 07:25
                          O Boże, jesteś dla mnie nieustającym źródłem uciechy...
                          • sid-the-sloth Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 15:51
                            A mnie to kuriozum już nawet bawić przestało.
                        • wiarusik Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 22:11
                          ally, znowu zerkłem w twego bloga i znowu mam refleksję- czytając polski podręcznik do historii i patrząc na polaków ni ch.a nie wierzę,że to coś wygrało pod grunwaldem. chyba sobie zmyślili tę historię.
    • six_a Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:09
      > Moze uszkodzic sie w jakis sposob, by zostac w domu?
      na początek rozpęd i w ścianę. a, i napisz, co wyszło.
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:11
        >napisz, co wyszło.

dasjihf ruasirf hapsdhpufeq9-304 234 3rd3r =13045 05 dosfjasdi9sg
        • six_a Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:18
          bardzo dobrze. czyli że podziałało.
          gratuluję, kolejna impreza z głowy.
    • triismegistos Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:13
      Weź manekin, albo lalkę z seskszopu. Jeśli będą cię pytać dleczego twoja partnerka jest taka sztywna powiedz, ze próbowałeś ją rozruszać swoimi żartami, zrozumieją.
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:18
        A to bylo nawet dobre. 6/10
      • zamysleniee Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:25
        Na to nie wpadłam :D
    • bimota Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:25
      "OJP", myslalem, ze tylko baby maja takie problemy...
    • wicehrabia.julian Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:31
      kombinerki.pinocheta napisał:

> I co teraz?

jesteś zbyt strachliwy by iść sam?
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 08:23
        Nie. Tylko znowu bede musial odpowiadac na niewygodne pytania i glupie uwagi. Za stary juz na to jestem.
    • chersona Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:41
      Ja się Kombiemu nie dziwię. też byłam takim dzikusem. pamiętam trzy podobne stresy: w podstawówce, kiedy trzeba było tańczyć poloneza, w liceum to samo i studniówka. za każdym razem problem ten sam: z kim? podstawówka to był jeden wielki wstyd. ćwiczyliśmy przed imprezą, ale pary miały się formować na gorąco, chłopców zresztą było mniej niż dziewczyn. wparowałyśmy z koleżanką w ostatniej chwili, wszyscy już byli pozajmowani, koleżanka też kogoś dorwała, a ja, zamiast sobie darować, kroczyłam w takt na samym końcu, sama ze sobą i z ręką wyciągniętą na pusto. żałość i ośmieszenie.
      w liceum, na próbach poloneza dorwałam chłopaka z równoległej klasy. nawet nie śmiał się z tego wyplątać. nie pisnął też, że ręce mam aż mokre od potu. na studniówkę, z dużym wyprzedzeniem, zabukowałam sobie sympatycznego, inteligentnego, ale bezsprzecznie najmniej atrakcyjnego faceta w klasie. bo tak się bałam, że na poloneza zostanę sama.
      Trzymam za Ciebie kciuki, Kombi i radzę wybrać się z Hotally. Chyba, że znowu ściemniasz.
    • akle2 Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 18:51
      Może "przeproś się" chwilowo z którąś z tych kobiet, z którymi byłeś na randce. Po weselu znów ją spławisz pod byle pretekstem.
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 08:21
        Po raz kolejny to samo pytanie. Jakiej randce?
        • akle2 Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 11:56
          Mam Ci linka wkleić z Twojego własnego wątku? OK, poszukam.
          • akle2 Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 13:12
            Ooo, tu masz:
            forum.gazeta.pl/forum/w,1193,120695546,120695546,Goraczka_piatkowej_nocy.html
            a żeby nie było, że mam halucynacje, to Raohszana też ten wątas widziała:
            forum.gazeta.pl/forum/w,16,122299133,122301111,Re_kombinerki_sie_nudzi.html

Osobiście życzę Ci powodzenia w szukaniu, ale musisz te swoje mizoginistyczne zapędy trochę powstrzymać, bo inaczej albo będziesz musiał zostać w domu z rodzicami, albo iść sam.
            Wesołych Świąt!
            • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 13:17
              Akle, no co ty dziewczyno?! Przeciez w uja cialem jak zorro.
              • akle2 Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 13:22
                Czyli to była podpucha?? No wiesz co! Tyle bab z FK nabrałeś :P
    • princessjobaggy Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 21:28
      > Jakies propozycje?

Tak, po prostu idz z zona.
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 08:23
        Zona w tym czasie spotyka sie z kochankiem.
        • princessjobaggy Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 18:30
          > Zona w tym czasie spotyka sie z kochankiem.

Nigdzie nie napisalam, ze musi byc Twoja.
    • rzeka.chaosu Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 23.04.11, 22:46
      Jakies propozycje?

Tak.
      Idź pomóc matce ciasto robić zamiast głupoty w sieci wypisywać! ;P:)
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 08:22
        Juz dawno zrobione.
    • maitresse.d.un.francais idź z psem 23.04.11, 23:13
      Nie masz psa? Pożycz.
      • kombinerki.pinocheta Re: idź z psem 24.04.11, 08:21
        ziew
        • maitresse.d.un.francais Re: idź z psem 24.04.11, 18:15
          kombinerki.pinocheta napisał:

> ziew

to samo miałam napisać przeczytawszy twój wątek, ale byłam grzeczna

to z kotem
    • qw994 Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 07:27
      Proponuję metodę więzienną, tzw. połyk. Uszkodzenie gwarantowane. A do tego ludzie uznają cię za świra i w ogóle przestaną zapraszać, będziesz miał problem z głowy.
      • kombinerki.pinocheta Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 08:30
        Na polyk powiadasz. A ty lubisz polykac, ekhem, WROC. Tak sie wlasnie zastanawiam. Po cholere oni mnie zapraszaja na roznego rodzaju spotkania. Stronie od nich od lat, a oni mnie ciagle mecza. Na zlosc mi robia. uje
    • sid-the-sloth Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 15:57
      Kiedyś, będąc bez pary (btw. żadne halo) na weselu poznałam faceta, z którym później spotykałam się jakiś czas.
      Tak więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - graniak, fryzura, uśmiech numer pięć i do dzieła.
      • simply_z Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 18:21
        tak szczerze..isc na polskie wesele bez pary jest o tyle ryzkowne ,że z reguly wszyscy sa wlasnie w parach i bawią się sami.
        facet jest jednak zawsze w troche lepszej pozycji ,wydaje mi sie ,że wiecej jest samotnych panien na tego typu imprezach i zawsze można kogos zapoznac.
        Ja bylam na weselach czasem w parze ,czasem bez i to ostatnie wspominam raczej źle.
        • chersona Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 19:57
          ale jest też sporo małych dzieci. Kombi może się nimi zająć. mam wrażenie, że ma podejście do dzieci.
        • sid-the-sloth Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 21:14
          No to w najgorszym wypadku można się nudzić.
          Jeśli ktoś nie dorabia ideologii do takiej sytuacji, to jest to do przeżycia.
    • zmruzyslaw Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 21:20
      https://4.bp.blogspot.com/_bAi5PghfOlE/SqPOtHjyhtI/AAAAAAAAADc/cdTWIU-hjRo/s320/bang_head_here.gif

;)
    • dublekil Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 21:22
      Zaraz, zaraz czy takiego wątku nie było z jakiś miesiąc temu?! Może to pisał ten drugi zakompleksiony, jak mu tam . . teletubiś czy jakiś janek?
    • wiarusik Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 21:53
      można wziąć gumową lalę, tylko trzeba ją odpowiednio przygotować żeby nikt się nie skapnął. dużo podkładu, dużo pudru by zakryć gumową politurę. gdy ktoś się spyta czemu partnerka jakoś nie w sosie, że trzeba ją ciągle podpierać, mów że byliście na taaakiej imprezie że jeszcze nie doszła do siebie. w otwarte usta wsadź jej dyktafon. nagraj coś w ten deseń:
      www.youtube.com/watch?v=Sg6ZAiLwqWo&feature=related
      niech gada długo i bezsensu. jeśli tego nie zrobisz, możliwe że znajdzie się jakiś wodzirej który zacznie wypytywać twoją partnerkę czy nie podoba się jej tutaj itd. i może zdemaskować twój fortel. niech gada i przegada towarzystwo. życzę powodzenia żołnierzu.
    • moonogamistka Re: OJP znowu stres, zyciowy problem 24.04.11, 21:58
      Sie poswiece, pojde z TobOM ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka