szanim 10.06.11, 23:21 obejrzałem dzis ich program i co proponuja te kretynki?????? miejmy partnerów przy ktorych sie dobrze prezentujemy zarabisty dobór czy wy tez tak dobieracie partnera czy moze bardziej licza sie cechy psychiczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeberdee24 Re: Trinny i Susannah 10.06.11, 23:32 >obejrzałem dzis ich program Jesteś hardkorem, mnie te dwie raszple irytują po 2 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaszczy_tryb_szycia Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 07:21 > obejrzałem dzis ich program i co proponuja te kretynki?????? a ja ani razu, nigdy. ale co one proponowały? znalezienie partnera brzydkiego jak noc, przy którym dobrze się prezentujemy na zasadzie kontrastu czy może wyglądającego jak model, na zasadzie że w maybachu to i rydzyk przystojnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 08:54 jak tak patrzę na parę niezgoda/kammel, to się zastanawiam, czy ona przedobrzyła czy jeszcze za słabego wybrała. hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 11:53 Racja. Gruba baba niech się najlepiej schowa i ludziom na oczy nie pokazuje. I niech się nie waży tknąć przystojnego faceta. A potem się dziwimy, że faceci traktują kobiety przedmiotowo i szokuje/brzydzi ich dziecko przy cycku. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 11:56 ależ wręcz przeciwnie, niech się nie chowa, zastanawiam się po prostu, jak w tym przypadku zadziałała teoria z postu wyjściowego. bo imo też jest bezsensowna. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 11:58 A mnie się program podoba. Nie wszystkie stylizacje czy propozycje zmian ubiorów do mnie przemawiają, ale dają zwłaszcza tym zahukanym, niepewnym, a nawet nieszczęśliwym kobietom chwilę radości, coś, czego nie mogą dostać nawet od swoich pożal się bosze partnerów. Niektórych od razu postawiłabym pod mur. Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 20:39 Widziałam ten program ze 3 razy. Rozumiem jego sens, rozumiem kim są ludzie biorący w nim udział i co nimi powoduje. Nie rozumiem natomiast jednego: jakim cudem panie T i S uzurpują sobie prawo bycia czyimikolwiek stylistkami? To co proponują to jest jakiś żal! KAŻDĄ uczestniczkę przebierają na to samo kopyto czyli czarne legginsy + asymetryczna sukienka w cekinki błyszcząca jak na odpuście albo marnie dobrana sukienka do kolanka + gigantyczny czarny pas/gorset który grubą babę tak sciska, że jej cyce górą wychodzą. Zawsze tandeta, obowiązkowe panterki i inne zwierzęce wzory, cekiny, wysoki połysk i ordynarna krzykliwość. Dodatkowo zawsze tandetne buty w których te biedne kobiety nie potrafią i raczej nie będą na codzień chodzić. Ludzie, czy nie ma na świecie innych ubrań niż te nieśmiertelne zestawy, rodem z początku ubiegłego dziesieciolecia??. W UK ich pseudostylizacje są już dawno mocno passe (porównajcie choćby stylizacje Goka) więc objeżdzają "kraje satelickie" jeszcze modowo mniej uświadomione - grosz nie śmierdzi a i podupadłą sławę można podratować. Panie nauczyły się na pamięć 2-3 stylizacji i wciskają je każdemu, nieważne czy pasuje czy nie :/ Takie programy są bardzo pożądane, pełnią przede wszystkim rolę terapeutyczną ale litości! patrzmy trochę bardziej krytycznie na to co jest nam przedstawiane jako pierwszy krzyk mody... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 20:43 Ale kto twierdzi, że one proponują pierwsze krzyki mody? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 23:56 wersja_robocza napisała: > A mnie się program podoba. Nie wszystkie stylizacje czy propozycje zmian ubioró > w do mnie przemawiają, ale dają zwłaszcza tym zahukanym, niepewnym, a nawet nie > szczęśliwym kobietom chwilę radości, coś, czego nie mogą dostać nawet od swoich > pożal się bosze partnerów. Niektórych od razu postawiłabym pod mur. Lubię to. Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 20:26 Jeśli chodzi o te baby, to mnie się ich (auto)stylizacje nie podobają, a poza tym przy Polkach wyglądają jak brzydule. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 22:56 Babki robia swietna prace ":od podstaw" przestawiaja we lbie, szare myszki przerabiaja na lasaki, why not? Mam w nosie partnerow, patrze pod katem przemian kobiet, a to krzepiace:) Facet nie zrozumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Trinny i Susannah 11.06.11, 23:03 moonogamistka napisała: > Babki robia swietna prace ":od podstaw" przestawiaja we lbie, szare myszki prz > erabiaja na lasaki, why not? > Mam w nosie partnerow, patrze pod katem przemian kobiet, a to krzepiace:) Facet > nie zrozumie:) Odpowiedz Link Zgłoś