Dodaj do ulubionych

Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ?

27.07.11, 11:00
Jaki warty firm dla kobiet można na tą chwilę zobaczyć ? Co jest ciekawego w repertuarze ? Co polecacie
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:18
      Jakie filmy to są "filmy dla kobiet"?
      • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:51
        Występy Chippendales np?
        • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:52
          ursyda napisała:

> Występy Chippendales np?
          *
          Ale to nie filmy som! Poza tym - czamu tylko dla kobiet? :P
          • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:55
            Bo dla samotnych matek to tylko Teletubisie
            • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:55
              ursyda napisała:

> Bo dla samotnych matek to tylko Teletubisie
              *
              No coś podobnego! A moja ogląda jakieś zbereźne fantasy!
              • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:01
                bo to wyjątek potwierdzający regułę!
                • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:05
                  Ale ogląda też ze mną seriala, gdzie czasem są gołe chłopy - znaczy, że z nią jeszcze gorzej?

Teletubisiów nie włącza, bo ja się boję zgalaretkowienia musku!
                  • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:15
                    e
                    a w jakich serialach są gołe chłopy?
                    • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:17
                      ursyda napisała:

> e
                      > a w jakich serialach są gołe chłopy?
                      *
                      Nje mogę powiedzieć, bo się pół foruma bandzie śmiało, że się na szwedzkie łydki napalam miast oglądać ambitne kino!
                      • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:25
                        Sluchaj nie rób mi tak bo ja jestem fanką męskich łydek!
                        • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:41
                          ursyda napisała:

> Sluchaj nie rób mi tak bo ja jestem fanką męskich łydek!
                          *
                          I co? Zainteresowana łydkami prawie dwumetrowego Szweda? Dużo nie widać, ale momenty som łydkowe! :P
                          • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:47
                            Ja tu siedzę i czekam.
                            • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:49
                              ursyda napisała:

> Ja tu siedzę i czekam.
                              *
                              Ahem, ahem... Ale tak publicznie mam się przyznać co oglądam i na czyje łydki się gapię?! <wstydzi się>
                              • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:01
                                Rao Ty mnie nie wkurzaj tylko pisz bo moje łydki to dopiero o 17.oo wrócą!
                                • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 16:14
                                  ursyda napisała:

> Rao Ty mnie nie wkurzaj tylko pisz bo moje łydki to dopiero o 17.oo wrócą!
                                  *
                                  To już za 45 minut :P To Ci jutro powiem, jak Twoje łydki wybędą!
                                  • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 19:11
                                    Dobra!
                                    • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 07:36
                                      Tylko mię przypomnij, bo mogę zapomnieć!
                                      • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:48
                                        Dawaj Roa, do 17.00 mamy czas na zachwyty!
                                        • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:27
                                          Hieloł Dźwiedziu!

No więc dobra, ale nikomu ani słowa! W Sru Blocie jest taki Szwedu i on ma takie dłuuugie nogi, że nawet dłuższe niż moje. I w czwartej serii gania w krótkich portkach i te jego łydki widać dobrze i ja się zapatruję na nie.
                                • grassant Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:53
                                  uchyl okno, to moze zobaczysz jaką łydkę wcześniej :)
                                  • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:01
                                    Czy Ty wiesz jak tu jest zimno?
                                    • grassant Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:07
                                      mam to łapać jako wabik?
                                      • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 13:01
                                        Tak to zabrzmiało? Serio? Fajnie!:)
                          • grassant Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:51
                            raohszana napisał:
                            I co? Zainteresowana łydkami prawie dwumetrowego Szweda? Dużo nie widać, ale mo
                            > menty som łydkowe! :P

jak Szwed brodzi w wodzie po kolana :)>
                            • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 13:04
                              grassant napisał:

> jak Szwed brodzi w wodzie po kolana :)>
                              *
                              Wtedy łydków niet, a wodę to na co oglądać? :P
                        • soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:57
                          Ólka, specjalnie dla ciebie co roku leci festiwal meskich lydek - Tour de France, albo Giro d'Italia.
                          • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:02
                            A które łydki byś mi polecił?
                            • soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:08
                              te w różowej koszulce.
                              • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:22
                                Ha! Wiedziałam! Jesteś zazdrosny! Jesteś zazdrosny, że oglądam się za innymi łydkami!
                                • soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:26
                                  phiiii, fcale ze nie. Natomiast, gdybys zobaczyla MOJE lydki, to z tych ktore przyjda o 17-tej zrobilabys rosol z 3 kostkami bulionowymi dla polepszenia smaku.
                                  • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:30
                                    Wybacz mu Panie bo nie wie co mowi!

No dobra, dawaj fotę.
                                    • soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:39
                                      ooooooo moja droga. Zdjecia MOICH lydek sa zabezpieczone szyfrem 512 bitowym i nawet ja nie znam klucza. Musisz sie niestety obejsc smakiem swoich wlasnych lydek, tych co to przyjda o 17:00. Na pocieszenie pokaze ci namiastke :
                                      https://images.smh.com.au/ftsmh/ffximage/2009/03/17/lance_armstrong.jpg
                                      • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:43
                                        Nie to take łydki walczylim, nie o take!
                                        • soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:48
                                          idnyk nie ma. Bierze pani, czy mam dac nastepnej w kolejce?
                                          • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 14:54
                                            soulshunter2 napisał:

Bierze pani, czy mam dac nastepnej w kolejce?

Eee, a dzie pan tu kolejke widzi
                                            • soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 15:00
                                              pani zobaczy jaka kolejka stoi w watku o 6 kg.
                                              • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 15:28
                                                Samica alfa nie obawia się konkurencji, c'nie?:D
          • ka-mi-la789 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:35
            Nie, no, jest "Goło i wesoło". Czipendejlsy o urodzie, hmmm... alternatywnej, ale film dobry.
      • grassant Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:47
        raohszana napisał:

> Jakie filmy to są "filmy dla kobiet"?
        >
        te, które nawilżają. spojówki :)
        • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 13:05
          grassant napisał:

> te, które nawilżają. spojówki :)
          *
          "Lassie wróć"?
    • princess_yo_yo Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:25
      nie bardzo wiem co to sa filmy dla kobiet ale Bridesmaids czesto jest okreslane jako Hangover tyle ze w damskiej wersji i trudno sie z tym nie zgodzic. polecam :-)
      • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:32
        princess_yo_yo napisała:

> nie bardzo wiem co to sa filmy dla kobiet ale Bridesmaids czesto jest okreslane
        > jako Hangover tyle ze w damskiej wersji i trudno sie z tym nie zgodzic. poleca
        > m :-)
        *
        Ubawne mówisz? Bo mi się plącze po dysku - jak dobre i zabawne, to sobie w ramach utulania rozpaczy obejrzę :)
        • princess_yo_yo Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:48
          ubawne, a jeszcze bardziej ubawne sa reakcje niektorych mezczyzn w czasie seansu :-)
          • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:50
            princess_yo_yo napisała:

> ubawne, a jeszcze bardziej ubawne sa reakcje niektorych mezczyzn w czasie seans
            > u :-)
            *
            Znaczy? Co mam sobie szykować na własną, ubawną reakcję? ;)
    • miau_weglowy Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:26
      ja ogladam tylko filmy 'dla mezczyzn'

p.s. gdzie ten kotek, co walnal o kanape z rozpaczy? ;)
    • stokrotk_a_polna Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:35
      W TV?
      Film o smokach, ale zasnęłam.
      Na innym programie była jedna z tych starych komedii polskich ( ta była o wioskowym głupku z trudnym nazwiskiem ).
    • mmagi Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:39
      Uwikłanie
    • samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:09
      piszcie o romansidłach , light erotykach , ambitnym kinie - a nie strzelaninkach ....
      • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:11
        samotna_matka napisała:

> piszcie o romansidłach , light erotykach , ambitnym kinie - a nie strzelaninkac
        > h ....
        *
        To strzelanin nie mogą oglądać kobiety, a ambitne kino [ swoją drogą - uwielbiam to określenie ] nie dla chłopców? Oh, shoot!
        • princess_yo_yo Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:21
          co to jest light erotyk? nigdy sie nie spotkalam z czyms takim, z romansidlem tez nie ale chyba potrafie sobie wyobrazic co to takiego :-)
      • ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:32
        "Lody na patyku" - erotyka i kulinaria
        • raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:42
          ursyda napisała:

> "Lody na patyku" - erotyka i kulinaria
          *
          I ekologia - bo drzewniany patyk.
    • samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 09:28
      Wczoraj był fajny film z Wieckiewiczem na jedynce - Wszystko będzie dobrze - oglądałyście ?
    • bell82 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:58
      ostatnio oglądałam odmóżdzajaca komedie z Natalie Portman - "sex story"...nawet w jakiejs gazecie jest jako dodatek teraz..typowa amerykańska papka ale całkiem przyjemna..
      • samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:05
        zależy od nastroju - czasami papka potrafi zachwycic :)
        • princess_yo_yo Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:10
          jesli to no strings attached to mialam nieprzyjemnosc obejrzec jako wypelniacz pracujac w domu - totalnie niesmieszne ale zdaje sie ze target to pozne nastolatki wiec pewnie jestem juz za stara ;-)
          • lonely.stoner Something Borrowed :) 28.07.11, 12:51
            ja poszlam do kina na ten film wlasnie 'Something Borrowed' z Kate Hudson w jednej z glownych rol, taka komedia romantyczna, moj facet poszedl ze mna (chociaz nie chcial heh) i wyszedl zdziwoiny ze ten film mu sie podobal i nie zasnal :) fajna, lekka komedia, ale nic z takich roznych glupawych. Fajny film zeby sie podmiac, rozerwac po pracy, no ale bez glebszych emocji.
            Po polsku ten film nazywa sie ' Pożyczony narzeczony' tu znalazlam link: Tekst linka
    • mimija Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 22:26
      Sekret; Serce nie sługa
      • samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 29.07.11, 07:43
        i jak fajne ? :)
    • samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 01.08.11, 11:12
      Widziałyście "huśtawkę" proszę o opinie .
      Chyba ze jakiś inny fim możecie polecic do samotnego ogladania :)
    • akle2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 01.08.11, 11:25
      John Rambo.
    • wikat-oria Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 01.08.11, 12:02
      Może nie jest nowy, ale naprawdę warto zobaczyć ten: www.filmweb.pl/film/Księżna-2008-458789
      Naet nie wiesz kiedy przy nim Ci czas mija :)
    • samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 02.08.11, 09:49
      A ja włączyłam wczoraj na DVD ponownie - 9 i pół tygodnia - jak zawsze rewelacja :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka