samotna_matka 27.07.11, 11:00 Jaki warty firm dla kobiet można na tą chwilę zobaczyć ? Co jest ciekawego w repertuarze ? Co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:18 Jakie filmy to są "filmy dla kobiet"? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:51 Występy Chippendales np? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:52 ursyda napisała: > Występy Chippendales np? * Ale to nie filmy som! Poza tym - czamu tylko dla kobiet? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:55 Bo dla samotnych matek to tylko Teletubisie Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:55 ursyda napisała: > Bo dla samotnych matek to tylko Teletubisie * No coś podobnego! A moja ogląda jakieś zbereźne fantasy! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:01 bo to wyjątek potwierdzający regułę! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:05 Ale ogląda też ze mną seriala, gdzie czasem są gołe chłopy - znaczy, że z nią jeszcze gorzej? Teletubisiów nie włącza, bo ja się boję zgalaretkowienia musku! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:15 e a w jakich serialach są gołe chłopy? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:17 ursyda napisała: > e > a w jakich serialach są gołe chłopy? * Nje mogę powiedzieć, bo się pół foruma bandzie śmiało, że się na szwedzkie łydki napalam miast oglądać ambitne kino! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:25 Sluchaj nie rób mi tak bo ja jestem fanką męskich łydek! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:41 ursyda napisała: > Sluchaj nie rób mi tak bo ja jestem fanką męskich łydek! * I co? Zainteresowana łydkami prawie dwumetrowego Szweda? Dużo nie widać, ale momenty som łydkowe! :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:47 Ja tu siedzę i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:49 ursyda napisała: > Ja tu siedzę i czekam. * Ahem, ahem... Ale tak publicznie mam się przyznać co oglądam i na czyje łydki się gapię?! <wstydzi się> Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:01 Rao Ty mnie nie wkurzaj tylko pisz bo moje łydki to dopiero o 17.oo wrócą! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 16:14 ursyda napisała: > Rao Ty mnie nie wkurzaj tylko pisz bo moje łydki to dopiero o 17.oo wrócą! * To już za 45 minut :P To Ci jutro powiem, jak Twoje łydki wybędą! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 07:36 Tylko mię przypomnij, bo mogę zapomnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:48 Dawaj Roa, do 17.00 mamy czas na zachwyty! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:27 Hieloł Dźwiedziu! No więc dobra, ale nikomu ani słowa! W Sru Blocie jest taki Szwedu i on ma takie dłuuugie nogi, że nawet dłuższe niż moje. I w czwartej serii gania w krótkich portkach i te jego łydki widać dobrze i ja się zapatruję na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:53 uchyl okno, to moze zobaczysz jaką łydkę wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:01 Czy Ty wiesz jak tu jest zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:07 mam to łapać jako wabik? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 13:01 Tak to zabrzmiało? Serio? Fajnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:51 raohszana napisał: I co? Zainteresowana łydkami prawie dwumetrowego Szweda? Dużo nie widać, ale mo > menty som łydkowe! :P jak Szwed brodzi w wodzie po kolana :)> Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 13:04 grassant napisał: > jak Szwed brodzi w wodzie po kolana :)> * Wtedy łydków niet, a wodę to na co oglądać? :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:57 Ólka, specjalnie dla ciebie co roku leci festiwal meskich lydek - Tour de France, albo Giro d'Italia. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:02 A które łydki byś mi polecił? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:08 te w różowej koszulce. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:22 Ha! Wiedziałam! Jesteś zazdrosny! Jesteś zazdrosny, że oglądam się za innymi łydkami! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:26 phiiii, fcale ze nie. Natomiast, gdybys zobaczyla MOJE lydki, to z tych ktore przyjda o 17-tej zrobilabys rosol z 3 kostkami bulionowymi dla polepszenia smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:30 Wybacz mu Panie bo nie wie co mowi! No dobra, dawaj fotę. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:39 ooooooo moja droga. Zdjecia MOICH lydek sa zabezpieczone szyfrem 512 bitowym i nawet ja nie znam klucza. Musisz sie niestety obejsc smakiem swoich wlasnych lydek, tych co to przyjda o 17:00. Na pocieszenie pokaze ci namiastke : Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:43 Nie to take łydki walczylim, nie o take! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:48 idnyk nie ma. Bierze pani, czy mam dac nastepnej w kolejce? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 14:54 soulshunter2 napisał: Bierze pani, czy mam dac nastepnej w kolejce? Eee, a dzie pan tu kolejke widzi Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 15:00 pani zobaczy jaka kolejka stoi w watku o 6 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 15:28 Samica alfa nie obawia się konkurencji, c'nie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 13:35 Nie, no, jest "Goło i wesoło". Czipendejlsy o urodzie, hmmm... alternatywnej, ale film dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:47 raohszana napisał: > Jakie filmy to są "filmy dla kobiet"? > te, które nawilżają. spojówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 13:05 grassant napisał: > te, które nawilżają. spojówki :) * "Lassie wróć"? Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:25 nie bardzo wiem co to sa filmy dla kobiet ale Bridesmaids czesto jest okreslane jako Hangover tyle ze w damskiej wersji i trudno sie z tym nie zgodzic. polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:32 princess_yo_yo napisała: > nie bardzo wiem co to sa filmy dla kobiet ale Bridesmaids czesto jest okreslane > jako Hangover tyle ze w damskiej wersji i trudno sie z tym nie zgodzic. poleca > m :-) * Ubawne mówisz? Bo mi się plącze po dysku - jak dobre i zabawne, to sobie w ramach utulania rozpaczy obejrzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:48 ubawne, a jeszcze bardziej ubawne sa reakcje niektorych mezczyzn w czasie seansu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:50 princess_yo_yo napisała: > ubawne, a jeszcze bardziej ubawne sa reakcje niektorych mezczyzn w czasie seans > u :-) * Znaczy? Co mam sobie szykować na własną, ubawną reakcję? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:26 ja ogladam tylko filmy 'dla mezczyzn' p.s. gdzie ten kotek, co walnal o kanape z rozpaczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:35 W TV? Film o smokach, ale zasnęłam. Na innym programie była jedna z tych starych komedii polskich ( ta była o wioskowym głupku z trudnym nazwiskiem ). Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 11:39 Uwikłanie Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:09 piszcie o romansidłach , light erotykach , ambitnym kinie - a nie strzelaninkach .... Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:11 samotna_matka napisała: > piszcie o romansidłach , light erotykach , ambitnym kinie - a nie strzelaninkac > h .... * To strzelanin nie mogą oglądać kobiety, a ambitne kino [ swoją drogą - uwielbiam to określenie ] nie dla chłopców? Oh, shoot! Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:21 co to jest light erotyk? nigdy sie nie spotkalam z czyms takim, z romansidlem tez nie ale chyba potrafie sobie wyobrazic co to takiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:32 "Lody na patyku" - erotyka i kulinaria Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 27.07.11, 12:42 ursyda napisała: > "Lody na patyku" - erotyka i kulinaria * I ekologia - bo drzewniany patyk. Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 09:28 Wczoraj był fajny film z Wieckiewiczem na jedynce - Wszystko będzie dobrze - oglądałyście ? Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 10:58 ostatnio oglądałam odmóżdzajaca komedie z Natalie Portman - "sex story"...nawet w jakiejs gazecie jest jako dodatek teraz..typowa amerykańska papka ale całkiem przyjemna.. Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:05 zależy od nastroju - czasami papka potrafi zachwycic :) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 11:10 jesli to no strings attached to mialam nieprzyjemnosc obejrzec jako wypelniacz pracujac w domu - totalnie niesmieszne ale zdaje sie ze target to pozne nastolatki wiec pewnie jestem juz za stara ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Something Borrowed :) 28.07.11, 12:51 ja poszlam do kina na ten film wlasnie 'Something Borrowed' z Kate Hudson w jednej z glownych rol, taka komedia romantyczna, moj facet poszedl ze mna (chociaz nie chcial heh) i wyszedl zdziwoiny ze ten film mu sie podobal i nie zasnal :) fajna, lekka komedia, ale nic z takich roznych glupawych. Fajny film zeby sie podmiac, rozerwac po pracy, no ale bez glebszych emocji. Po polsku ten film nazywa sie ' Pożyczony narzeczony' tu znalazlam link: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
mimija Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 28.07.11, 22:26 Sekret; Serce nie sługa Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 29.07.11, 07:43 i jak fajne ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 01.08.11, 11:12 Widziałyście "huśtawkę" proszę o opinie . Chyba ze jakiś inny fim możecie polecic do samotnego ogladania :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 01.08.11, 11:25 John Rambo. Odpowiedz Link Zgłoś
wikat-oria Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 01.08.11, 12:02 Może nie jest nowy, ale naprawdę warto zobaczyć ten: www.filmweb.pl/film/Księżna-2008-458789 Naet nie wiesz kiedy przy nim Ci czas mija :) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_matka Re: Jaki film dla kobiet ostatnio oglądałyście ? 02.08.11, 09:49 A ja włączyłam wczoraj na DVD ponownie - 9 i pół tygodnia - jak zawsze rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś