odcienie.szarosci
31.07.11, 23:00
Gdyby mnie nieznany chłopak tzn dopiero poznany jak w watku nizej 2tyg, zaprosił i zapytał czy chce z nim sypiac, uprawiac seks bez zwiazku to bym mu dała w twarz. Jak wy sie dziewczyny dajecie traktowac DOPIERO CO poznany chłopak i was tak wprost pyta? czy tylko seks?czułabym sie bardzo zle, ze wygladam na jakas kobiete, ktora nadaje sie tylko do jednego. Rozumiem jakby zapytał przyjaciel, ktorego znam kupe czasu, ktory by wiedział ze NIE CHCE zwiazku, ktory tez by nie chciał ale dopiero co poznany facet? i zapytałby czy wchodze w taki układ, zaprasza na obiad i pyta czy zgodze sie tylko na seks? to by salatka i sok wyladował na jego głowie. Moiwe nie mam nic do zwiazkow bez zobowiazan ale jesli dluzej bym sie z kims znala wiedzialby, co i jak ze nie chce tworzyc zwiazku ale poznany chlopa- dzwon i zaprasza na obiad i taka propozycja??? naprawde to jest realna historia?i dziewczyna nie dała w twarz tylko sie jeszcze waha?hmm młoda jestem ale pewnych zachowan młodych ludzi i tak nigdy nie zrozumiem:) gdyby jeszcze spala z nim na imprezie i podobaloby im sie i chcieliby kontynuowac to rozumie ale zeby nieznajomy chłopak zaprosił nza obiad bo "ma sprawe" to bym sie wkurzyła:)