k.kasia
21.08.11, 02:03
Dzisiaj z rana weszlam na facebook i pojawila sie lista osob ktore moge znac... I byl tam moj ex z ktorym zerwalam 2,5 roku temu. Rozstalismy sie w srednio przyjemnej atmosferze a potem bylo kilka nieprzyjemych emaili z jego strony...i stwierdzilam ze nie chce z nim zadnego kontaktu. Bylismy razem 6 lat... odeszlam bo chcialam miec normalna rodzine, a on wolal zwiazek partnerski - bez formalnosci i bez dzieci...
Wiec wchodze dzisiaj na facebook, zobaczylam jego i z ciekawosci weszlam na jego profil. I to byl bardzo duzy blad.... Ex ozenil 11 miesiecy od zerwania ze mna. I niech mu sie wiedzie...ale zrobilo mi sie bardzo przykro, bo pamietam jak tlumaczyl mi ze on juz raz sie ozenil i drugi raz nie chce i to nie ma nic wspolnego ze mna - tylko z jego ciezkim doswiadczeniem rozwodu itd... Mowil ze nie jest jeszcze gotowy na nowy zwiazek, zeby dac mu czas itd;
A tu okazuje sie ze ja nie bylam ta osoba i zmarnowalam 6 lat na bycie z kims, komu po prostu na mnie nie zalezalo. I jest mi z tego powodu bardzo przykro... caly dzien od rana nie mysle o niczym innym... pewnie przejdzie mi za pare dni... ale to przykre...
I jeszcze to jest przykre, ze on w 11 miesiecy poznal kogos i sie ozenil; a ja w ciagu tych 2,5 roku nie poznalam nikogo (nie liczac pewnej jednej namietnej historii ;-))))))
Ex nie jest na liscie znajomych moich znajomych wiec skad so licha facebook podpowiada mi ze moge go znac?