Dodaj do ulubionych

Głupi jak kobieta vol II

26.08.11, 13:01
Najpierw mały cytat:

Pakistańczycy pisali, że mieszkają w atrakcyjnych lokalach na Cyprze i zapraszali kobiety na darmowe wakacje. Policjanci zwalczający handel ludźmi, którzy śledzą fora internetowe, zdążyli w ostatniej chwili udaremnić wyjazdy kilkunastu kobiet. - Skontaktowaliśmy się z cypryjską policją i okazało się, że mężczyźni przebywają tam nielegalnie i wcale nie mają swoich mieszkań - dodaje Padło.

powiedzcie mi dlaczego niektóre z was są tak koszmarnie głupie?
Obserwuj wątek
    • wartosc.energetyczna Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:07
      a moszna się jeszcze załapać?
    • best.yjka Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:13
      Łechce ego. Łechce.
    • jasna_olera Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:15
      bo nie mądre
    • wersja_robocza Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:19
      Bo taka natura kobiet?
      • wicehrabia.julian Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:25
        wersja_robocza napisała:

> Bo taka natura kobiet?

sugerujesz, że kobieta jest głupia z natury? :O
        • wersja_robocza Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:27
          Sadzę, że taka odpowiedź by cię zadowoliła.
          • wicehrabia.julian Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:34
            wersja_robocza napisała:

> Sadzę, że taka odpowiedź by cię zadowoliła.

nie sądziłem, że udzielasz odpowiedzi tylko po to by mnie zadowolić, na tym forum zaczyna się robić naprawdę dziwnie
            • wersja_robocza Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:37
              Czytając pytanie powiedzcie mi dlaczego niektóre z was są tak koszmarnie głupie? w kontekście wspomnianej informacji trudno odpowiadać rzeczowo i poważnie.
              • facettt Alez dlaczego ? 26.08.11, 13:49
                wersja_robocza napisała:

> Czytając pytanie powiedzcie mi dlaczego niektóre z was są tak koszmarnie głu
                > pie?
                w kontekście wspomnianej informacji trudno odpowiadać rzeczowo i powa
                > żnie.

Alez dlaczego ?
                wystarczy ja (te informacje) po prostu potwierdzic
                podobnie jak koszmarnie glupi sa tez niektorzy mezczyzni.

z ta roznica, ze kobieca glupota bywa czesto UROCZA :)
                meska - raczej nie.
            • lavinia5 Re: Głupi jak kobieta 26.08.11, 13:47
              po pierwsze te „niektóre” to jakaś garstka „zaplątanych we mgle” bezgranicznie naiwnych kobiet, po drugie to takie dziwne czasy, kiedy to ludzie zawierają znajomości w nietypowy sposób. Z różnych wypowiedzi na forum wynika, że im bardziej nietypowy, tym bardziej ich cieszy. Czy to głupie - no mądre to nie jest, brakuje tu rozsądku i szacunku dla samego siebie, cóż to ostatnie ewidentnie traci na wartości.
              • wicehrabia.julian Re: Głupi jak kobieta 26.08.11, 13:50
                lavinia5 napisała:

> po pierwsze te „niektóre” to jakaś garstka „zaplątanych we mg
                > le” bezgranicznie naiwnych kobiet, po drugie to takie dziwne czasy, kiedy
                > to ludzie zawierają znajomości w nietypowy sposób. Z różnych wypowiedzi na for
                > um wynika, że im bardziej nietypowy, tym bardziej ich cieszy. Czy to głupie - n
                > o mądre to nie jest, brakuje tu rozsądku i szacunku dla samego siebie, cóż to o
                > statnie ewidentnie traci na wartości.

pierwszy merytoryczny wpis, bardzo dziękuję
                • lavinia5 Re: Głupi jak kobieta? 26.08.11, 14:22
                  Zjawisko niezrozumienia zasad kierujących współczesnym światem i braku ostrożności dotyczy też mężczyzn. Zob.:
                  „... w Hiszpanii policja rozpracowała szajkę zajmującą się czerpaniem zysków z seksualnego wykorzystywania mężczyzn. Aresztowano 14 osób na Majorce, w Madrycie i Barcelonie. [...] oferowano im uczciwą pracę i zarobki osiągające 4 tysiące euro. Po przyjeździe na miejsce byli szantażowani i zmuszani do prostytucji, żeby byli wydajniejsi dostawali viagrę i narkotyki. [...] Swoje usługi świadczyli obu płciom. Policja liczy, że dzięki dzisiejszym aresztowaniom rozpracuje kolejne szajki zmuszające mężczyzn do prostytucji”. (źródło: money.pl)
                  • wicehrabia.julian Re: Głupi jak kobieta? 26.08.11, 14:23
                    lavinia5 napisała:

> Zjawisko niezrozumienia zasad kierujących współczesnym światem i braku ostrożno
                    > ści dotyczy też mężczyzn. Zob.:
                    > „... w Hiszpanii policja rozpracowała szajkę zajmującą się czerpaniem zys
                    > ków z seksualnego wykorzystywania mężczyzn. Aresztowano 14 osób na Majorce, w M
                    > adrycie i Barcelonie. [...] oferowano im uczciwą pracę i zarobki osiągające 4 t
                    > ysiące euro. Po przyjeździe na miejsce byli szantażowani i zmuszani do prostytu
                    > cji, żeby byli wydajniejsi dostawali viagrę i narkotyki. [...] Swoje usługi świ
                    > adczyli obu płciom. Policja liczy, że dzięki dzisiejszym aresztowaniom rozpracu
                    > je kolejne szajki zmuszające mężczyzn do prostytucji”. (źródło: money.pl

tylko dlaczego pisze o tym money.pl? ;)
                    • lavinia5 Re: Głupi jak kobieta? 26.08.11, 14:31
                      Prostytucja i niewolnictwo to zawsze zysk i pieniądze.
                      W money.pl są Wiadomości agencyjne IAR
                      • wicehrabia.julian Re: Głupi jak kobieta? 26.08.11, 14:40
                        upoważniam cię do założenia konkurencyjnego wątku na forum mężczyzna
    • tarantinka Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:25
      bo tym mądrym w domyśle brzydkim żaden chłop nie proponuje darmowych wakacji :((.
      • maly.jasio nieprawda 26.08.11, 13:51
        tarantinka napisała:
        bo tym mądrym w domyśle brzydkim żaden chłop nie proponuje darmowych wakacji

nieprawda.
        gdy zona wyjedzie na urlop , to lubie miec jakas odmiane
    • six_a Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:31
      niewimy, juluś, ale nie przejmuj się, małopolny chłop też się złapie, tylko czeba wiedzieć, czym zanęcić.

wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3492953.html
      • princess_yo_yo Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:40
        no co ty. tam to pewnie byly baby, tylko grube i brzydkie dla odmiany, przebrane za chlopy. przeciez wiadomo ze chlopy to tylko piekne i madre sa i na zadne gruszki na wierzbie sie nie daja nabrac.
        • six_a Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:45
          ta, a jakby baby wyjechoły, to kto by dziecki opiekał? no chopy to byli, same gupie a naiwne, mówieci.
          :)
          • wersja_robocza Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:51
            Czytałyście komentarze pod artykułem? Ładne kwiatki.
            • six_a Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 14:09
              trzeba będzie rozszerzyć wniosek: niektóre kobiety są tylko głupie, a jeszcze inne niektóre pracują z mohamedem, wykorzystując te pierwsze niektóre, co daje, że potrójnie głupie być muszą.
              • wersja_robocza Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 14:18
                Nie wiem czy jesteśmy gotowi na poszerzone wnioski. Nie wiem.
                Teraz czekaj na podziękowanie za merytoryczny wpis. Z numerkiem.:P
                O też zauważyłam postęp: te niektóre.
          • princess_yo_yo Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 14:01
            ty to sie nie znasz nic a nic. od dzieci to jest babcia, przeca opieka nad wnukami to jedyna funkcja zyciowa babci.
            • six_a Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 14:52
              jak się było mądrym, to się oddało babcię za krowę.
              a jak nie, to patrz post wyjściowy;)
              • princess_yo_yo Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 14:59
                ha! o tym nie pomyslalam :P
    • real_mayer Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 13:58
      Bo jeszcze młode :) 19 lat - można wtedy wierzyć, że świat leży u stóp.
    • poecia1 Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 14:11
      Dobrze, że napisałeś niektóre z was.
      To jest nie tylko głupota i skrajna naiwność, ale też brak instynktu samozachowawczego, czyli czegoś najbardziej pierwotnego. Musi to wynikać z jakichś ogromnych deficytów, więc pozostaje tylko współczuć. Chociaż w takich wypadkach to nawet o to ciężko.
    • zawsze-soffie Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 14:18
      Głupie? głupota jest nie skorzystać z takiej szansy? głupi policjanci - zazdrośnicy biedaczki pozbawili taakiej okazji...że oni oni w tym syfie to one też.

tobie też zazdrość dupę ściska.

Jestem ze wsi, serio!
    • kochanic.a.francuza Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 15:40
      Nie masz z kogo szydzic?

Nie wiem ile masz lat, ale daczego jestes taki "maloblatany" w spolecznych problemach? Nie wiesz, ze sa srodowiska gdzie ludzie nie czytaja gazet, rodziny, w ktorych nie rozmawia sie o swiecie i jego problemach, rodziny patologiczne, biedne. dziewczyny zanidbane i niekochane, dla ktorych kazda obietnica zdaje sie szansa na odmiane zycia. A Ty zaraz z gupota. Wyobraz sobie, ze jestes dzieckiem takiej rodziny, jesi potrafisz. i odpowiedz sobie na pytanie: jak madry bylbym ja gdybym urodzil sie w rodzinie patologicznej, biednej, bez szans na wyksztalcenie, prace?
      • princess_yo_yo Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 16:52
        i odpowiedz sobie na pytanie: jak madry bylbym
        > ja gdybym urodzil sie w rodzinie patologicznej, biednej, bez szans na wyksztal
        > cenie, prace?

no jak to, nie rozumiesz rzeczy oczywistych? chlopak ktory urodzilby sie w takiej rodzinie dzieki swojej wrodzonej meskiej inteligencji wspinalby sie na wyzyny spoleczne. z dziewczynami jak powszechnie wiadomo jest inaczej.
        • kochanic.a.francuza Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 17:00
          Tak to moze hejterzyna odpowiedziec albo jakis wez sie. Od wichrabiego wiecej sie oczekuje.
    • anna_sla Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 16:03
      ja też nie wiem
    • kombinerki.pinocheta Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 18:19
      Kompleksy.
      Zauwaz jak przyjedzie jakis ciapaty czy murzyn to panienki zawsze go obskakuja. To tez dotyczy tych z zachodu.
      Polki maja kompleksy na punkcie swojego pochodzenia. Ktos egzotyczny lub ten z bogatego zachodu to okazja do pokazania sie, wyskoczenia przed szereg, chec wyrwania sie ze "smutnej" Polski.
      Lekcje, studia, praca, rodzina, a tutaj taka okazja - wyjazd ze swoim nigeryjskim murzynkiem do Turcji na wakacje czy do Pakoli w zamian ze wystawienie tylka.

Inna sprawa jest taka, ze kobiety chyba czuja potrzebe poturlania sie w lozku z goscmi o ciemniejszej karnacji. Pierwotna potrzeba zaznania czegos dzikiego.
      • alienka20 Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 19:06
        A Ciebie, to nawet zdesperowana Ukrainka nie chce :P. Stąd ten jad
        • six_a Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 19:08
          jakby się pastą do butów wysmarował, to może by i chciała.
          • alienka20 Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 19:30
            Ale jak sie w końcu umyje, to cały kamuflaż psu w buty :)
    • samuela_vimes Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 18:22
      > powiedzcie mi dlaczego niektóre z was są tak koszmarnie głupie?

Ponoć to dziedziczne.
      • alienka20 Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 20:12
        Zdecydowanie po ojcu :)
        • samuela_vimes Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 20:32
          Albo po listonoszu.
    • loewenherz Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 19:03
      Pakistańczycy pisali, że mieszkają w atrakcyjnych lokalach na Cyprze i zapraszali kobiety na darmowe wakacje. Policjanci zwalczający handel ludźmi, którzy śledzą fora internetowe, zdążyli w ostatniej chwili udaremnić wyjazdy kilkunastu kobiet. - Skontaktowaliśmy się z cypryjską policją i okazało się, że mężczyźni przebywają tam nielegalnie i wcale nie mają swoich mieszkań - dodaje Padło.

Powiedz mi dlaczego wy mezczyzni uprawiacie handel kobietami?
      • six_a Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 19:21
        bo kobiety są głupie, no przecież to proste jest.
    • liza_s Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 20:10
      Zapewne z tych samych powodów, dla których niektórzy z was są tak koszmarnie głupi. Gdyby wszyscy byli mądrzy, to mądrość przestałaby być cechą elitarną i poważaną.
    • krzysio.meczywor Re: Głupi jak kobieta vol II 26.08.11, 20:14
      z mozgiem nie wygrasz
      • j-k wygrasz 26.08.11, 20:29
        krzysio.meczywor napisał:

> z mozgiem nie wygrasz

wygrasz.
        jedna kula i juz go nie ma.
        • krzysio.meczywor Re: wygrasz 26.08.11, 20:31
          wygrac po to by przegrac, eeee
      • lavinia5 Re: Głupi jak kobieta? 27.08.11, 20:30
        Brak ostrożności i przewidywania prawdopodobnie bardzo młodych i niedoświadczonych, a więc naiwnych kobiet prowadzi do sytuacji, w których stają się ofiarami przestępstw. Nie jest to jednak zarezerwowane tylko dla kobiet, jak pisałam wyżej, mężczyznom jadącym do pracy w nieznane, też to się zdarza.
        Nie ma co się z nich wszystkich naśmiewać, bo niezależnie od motywów, które pchają ich do takich wyborów, są to sytuacje tragiczne z konsekwencjami dla życia i zdrowia.
    • gr.eenka Re: Głupi jak kobieta vol II 27.08.11, 20:34
      a Ty byś nie pojechał na darmowe wakacje gdyby ktoś cie zaprosił?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka