Dodaj do ulubionych

Mąż bawidamek

02.01.12, 10:40
Są imprezy, na których mój mąż znajduje sobie jakąś panią i obtańcowuje ją prawie cały wieczór, komplementuje albo też nadzwyczaj wylewnie się z taką wita bądź żegna. Poświęca jej duuuużo uwagi, coś szepta itp. Mnie to wkurza. Co robić? To się niestety powtarza!
Obserwuj wątek
    • izawawa Re: Mąż bawidamek 02.01.12, 15:35
      Zakolegować się z mężem pani ;)
    • Gość: oli Re: Mąż bawidamek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.12, 19:31
      a niech się bawi.Widocznie ma taki charakter i lubi sobie poszczebiotać.Byleby z wami było wszystko OK i nie dochodziło do zdrad i kłamstw.Jeśli mu ufasz to popuść nieco smycz...Może to się przełożyć w waszych relacjach in plus.
      • Gość: koju8 Re: Mąż bawidamek IP: *.proxy.anonymox.net 03.01.12, 07:31
        Jak ma taki charakter to nie powinien był się żenić. Jak może być w małżeństwie wszystko ok jeśli jeden z partnerów zachowuje się w ten sposób? Myślę, że mąż Autorki nie wie co to szacunek dla żony.
        Porozmawiaj z mężem i powiedz jak się czujesz kiedy on się zabawia z innymi kobietami. Ale niestety wydaje mi się, że jest to po prostu taki typ. Są mężczyzni, którzy nigdy by się tak nie zachowali i są mężczyźni którzy tacy są i nigdy się nie zmienią co najwyżej mogą zacząć się z tym ukrywać.
    • ursz-ulka . 03.01.12, 12:58
      Może kluczem do zmiany jego zachowania jest zmiana twojej reakcji na to co robi. Jeśli np. wie, że go zbesztasz, to nie besztaj. Jeśli nie beształaś do tej pory - to zbesztaj.
    • Gość: me Re: Mąż bawidamek IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.12, 13:46
      ja sie z takim rozstalam- cale szczescie zanim zostal moim mezem, poza tym mankamentem w zasadzie nie mialam zadnych zastrzezen. Charakteru czlowieka nie zmienisz. Mozesz najwyzej wymienic go na innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka