dori15
11.11.13, 22:50
Jestem samotnie wychowujaca matka porzucona przez meza ( moze stalam sie malo atrakcyjna dla niego ) tak jak czesto, gesto bywa.Musialam szybko opuscic nasze rodzinne gniazdo i znalazlam sie na bruku z moja trojka dzieci.Nie wiedzialam co zrobic i gdzie sie podziac, jestem w dalszym ciagu czynna zawodowo.
Zasilek rodzinny oczywiscie otrzymywalam od naszego kochanego panstwa jednak starczal on na jedne zakupy w biedronce dla naszej ukochanej rodzinki.
Jestem kobieta przedsiebiorcza dlatego zaczelam szukac dodatkowej pomocy ze srodkow umijnych, natrafilam na wiele nierzetelnych firm... ale kto szuka nie bladzi. Znalazlam niesamowita, bardzo pomocna firme ze szczecina, ktora zaoferowala mi niezwloczna pomoc finansowa, tzn zaoferowali mi europejskie swiadczenia rodzinne, czyli zasilek rodzinny ale w uropejskim przeliczniku.Moge teraz odetchnac poniewaz na kazde dziecko otrzymuje 740 zł.
Pozwala mi to na godne wychowywanie i utrzymywanie dzieci, oplacenie przedszkola i dalsza prace.Chetnie pomoge mamom ktore maja podobne problemy.
Bardzo serdecznie pozdrawiam. Dorota
dori15@gazeta.pl