21.04.12, 22:54
Pytanie od czapy na sobotni wieczór.
Przeglądałam sobie właśnie stronę o tatuażach i coś mi się z wakacji przypomniało. Co powiecie na widok faceta - na oko po 40tce, który na plecach ma wytatuowanego wielkiego, niebieskiego delfina z różowym ryjkiem (czy co tam delfiny mają). Facet i taki walący po oczach delfin na pół pleców?
Widok na plaży był, żeby była pełna jasność.
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: Tatuaż 21.04.12, 22:57
      powiemy "o kurde, ale delfin"
    • wersja_robocza Re: Tatuaż 21.04.12, 22:58
      Był na wieczorze kawalerskim i... urwał mu się film. I obudził się z delfinem.
      • sabrilla Re: Tatuaż 21.04.12, 23:02
        To i tak dobrze, że mu Hello Kitty nie machnęli :-)
        • wersja_robocza Re: Tatuaż 21.04.12, 23:07
          Albo Atomówek.;)
    • abqw1234 Re: Tatuaż 22.04.12, 09:25
      Że facet kompletnie bez gustu i że to pi.pka jakaś a nie facet. Zdrowy na umyśle facet z takim czymś? Chyba, że faktycznie był w stanie niepoczytalności jak go tatuowali.
      Przystojny był chociaż?
    • asiu_3 Re: Tatuaż 22.04.12, 11:42
      Jak wyzej, pomyslalabym ze kompletnie nie ma gustu.
    • zamysleniee Re: Tatuaż 22.04.12, 12:25
      tego wybitnego piosenkarza pomalowanego na niebiesko-różowo?
      nieee, no fan pełną gębą
      • sabrilla Re: Tatuaż 22.04.12, 12:37
        Sorry, ale autentycznie nie wiem, kogo masz na myśli. Kto jest taki wybitny i taki kolorowy?
        Ten facet o którym piszę, raczej wyglądał na jakiegoś pana dajrektora z korpo , a do swojego potomstwa zwracał się w języku obcym.
        Musze przyznać, że ten niebieski delfinek (raczej niebieskie delfinisko) na tłuściutkich plecach dorosłego faceta jest dla mnie w Top 3 najbardziej odjechanych tatuaży :-)
        • zamysleniee Re: Tatuaż 22.04.12, 12:40
          wpisz w wyszukiwarkę "delfin piosenkarz" to zobaczysz wybitnego twórcę/kompozytora/wykonawcę
          • sabrilla Re: Tatuaż 22.04.12, 22:52
            Taaa, wpisałam i zobaczyłam. Wysłuchać nie dałam rady, mea culpa. A tak lubiłam delfiny :-)
    • ciastko_z_kota Re: Tatuaż 22.04.12, 13:43
      Pewnie Niemiec.
      • sabrilla Re: Tatuaż 22.04.12, 16:48
        Niemiec, dokładnie!
    • wicehrabia.julian Re: Tatuaż 22.04.12, 13:48
      sabrilla napisał:

> Co powiecie na widok faceta - na oko po 40tce, który na plecach ma wytatuo
      > wanego wielkiego, niebieskiego delfina z różowym ryjkiem (czy co tam delfiny ma
      > ją).

że to idiota, to tak jakby to napisał sobie na czole, w sumie dobry sposób na rozpoznawanie takowych
    • hotally Re: Tatuaż 22.04.12, 19:08
      "peda ł"
      ;)
      • sabrilla Re: Tatuaż 22.04.12, 22:28
        Ha, i tutaj mam wątpliwości. Rozumiem, że uroczym słowem "pedał" określasz gejów.
        Bo pan od delfinka był z żoną i trójką dzieci. No, to o niczym rzecz jasna nie przesądza, ale sugeruje heteryka. No i wszyscy znani mi panowie homo to osoby z niezłym gustem, ale przyznaję, że znana mi próba statystyczna jest niewielka.
        Może to po prostu niemiecka fantazja, taki subtelny, niebieściutki tatuaż na pół pleców :-)
    • kbjsht Re: Tatuaż 22.04.12, 22:36
      w sumie to bez komentarza, każdy robi z siebie co chce.. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka