Dodaj do ulubionych

Plażowanie 2006

09.05.06, 11:34
W czym na plażę wejdziemy w tym sezonie?
Macie już jakiejś pomysły, czy czekacie aż pierwsi odważni wejdą na piasek, a
Wy wtedy skopiujecie dobór stroju?
Obserwuj wątek
    • towita Re: Plażowanie 2006 09.05.06, 14:24
      Eeeee tam, aż taką modnisią nie jestem. Mam "garsonki" z ubiegłego roku. No
      tak, w tamtym roku miały mnie pogrubiać, a teraz... hm...
      • nadinka_nadinka Re: Plażowanie 2006 09.05.06, 20:42
        nie lubie plazy i opalania ;| ale od dwoch zaczelam sie opalac. mam taka chatke
        na gluchej wsi i smazyc sie bede w ubieglorocznych ubrankach wink
      • rozesmiana75 Re: Plażowanie 2006 29.08.06, 12:28
        Polecam goraco strone rosacha.com.br to sa dopiero kostiumy ...smile
    • candycandy Re: Plażowanie 2006 25.07.06, 23:36
      modne sa kostiumy nie do pary - czyli pozornie gora i dol kazde z innej bajki
      ale jednak cos je laczy, np: gora ma poprzeczne paski, dol wzdluz albo obie
      czesciwe wzory geometryczne ale jedna w kolka a druga w elipsy, albo dol w
      palmy, gora w kwiaty - trzeba troche popracowac nad fasonami i kolorami ale
      efekt koncowy moze byc bardzo fajny.
      2 propozycja to kostiumy 'na cebulke' - np. zakladamy niskie szorciki biodrowki
      a nad nimi wystaja skape bikini wiazane na sznureczki. podobnie z gora - mozna
      zalozyc podwojny BH, wazne by oba byly widoczne.
      modne tez jest noszenie BH kapielowego pod bluzke i to koniecznie tak by bylo
      wyraznie widac, ze mamy gore od kostiumu, czyli wkladamy do bluzki z duzym
      lodkowatym dekoltem albo do przezroczystej.
    • kaizero Re: Plażowanie 2006 26.07.06, 12:36
      w zeszłorocznych bokserkach-kapielówkach wink uzupełnione o plazowe szorty.
    • sloggi Re: Plażowanie 2006 20.08.06, 13:32
      Mimo bywania na plaży bezodziezowej spacerowałem wzdłuż brzegu w drodzie na
      plażę i z niej. Nasi panowie preferują lycrowe kapielówki i to często dość
      śmiałe. Natomiast o paniach trudno coś napisać, bo stroje są bardzo różne.
      • candycandy Re: Plażowanie krajowe 2006 uwazam za zamkniete;( 05.09.06, 22:49
        teraz za plazami trzeba leciec na poludnie europy albo jeszcze dalej...
        • sloggi Re: Plażowanie krajowe 2006 uwazam za zamkniete;( 07.09.06, 23:36
          Oj może jeszcze w ten weekend uda się poplażować smile
          • ju.bi Re: Plażowanie krajowe 2006 uwazam za zamkniete;( 09.09.06, 21:27
            jakoś w tym roku omineło mnie to, zresztą nie lubię - ale jest tak ciepło, że
            miałam ochotę znaleźć jakies bikini...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka