Dodaj do ulubionych

Byłam dziś u wróżki

05.05.12, 00:12
Sama jeszcze w to nie wierzę, poszłam za teściową, bo ona nie mogła. Rany boskie, nigdy bym nie pomyślała :) Gdyby nie ta sytuacja nigdy bym nie poszła, aż ciary miałam jak tam wchodziłam. :)
Ależ się kobieta ukombinowała z tymi kartami, choć wszystkie babki na osiedlu zafascynowane bo wszystko się spełnia co im przepowiedziała, ale wiadomo...
A Wy byłyście kiedyś u wróżki?
Zaznaczam, po tej jednej wizycie chyba się na więcej nie wybiorę, naciągaczki.
Sory że piszę nieskładnie ale pora późna :)
Obserwuj wątek
    • male_pytanie Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 00:29
      ja w 8 klasie poszlam z kolezanka ale nie pamietam co mi powiedziala.
      a pozniej w kazimierzu nad wisła napadła na mnie cyganka i powiedziala ze jestem dobra kobieta (mam nadzieje) , bede proszona na slub (kuzyn zaprosił tydzien pozniej) a facet ktory stoi obok mnie bardzo mnie kocha :D (kochał "milosciom nieodwzajemnionom", zrobił sie czerwony jak burak i nie umiał sie pozniej przez godzine wyslowic)

cos jeszcze mowila ale tak mnie rozbawila ta sytuacja z zakochanym facetem ze juz jej nie słuchalam.
      teraz omijam szerokim lukiem wszelkie wrozki bo jeszcze powiedza cos co mi sie nie spodoba i bede miala wiecej problemow niz do tej pory... :) a tego bym nie zniesla
      • i.am.girl Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 00:37
        ooo biedny facet :)
    • princessjobaggy Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 00:30
      > Sama jeszcze w to nie wierzę, poszłam za teściową, bo ona nie mogła.

aaaaaaaaahhahahhaha

Nie, nie bylysmy.
      • i.am.girl Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 00:36
        Co Cię tak bawi księżniczko :P
        • annajustyna Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 21:52
          To tesciowa ma jakis abonament u wrozki? Powiedz jej, ze to grzech, to moze przestanie tam latac ;).
          • i.am.girl Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 10:59
            Nie ma, ale miała iść z koleżanką a miała robotę i poszłam ja :)
    • koham.mihnika.copyright ee, goralskie gadanie 05.05.12, 03:40
      ja wyczytalem w horoskopie, ze bede zyl nad oceanem. I sie sprawdzilo.
      lepsza zabawa, to kolekcjonowanie wycinkow i porownywanie horoskopu PO fakcie.

Najbardziej mi sie podobaja "Uwazaj przechodzac przez droge".
      Jak cie samochod potraci - sie sprawdzilo, jak nie potraci - uwazalas i tez sie sprawdzilo.
      Po czemu te wrozki? I czy mozna sie targowac?
    • kol.3 Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 06:16
      Byłam raz jako studentka u wróżki w innym kraju, to co powiedziała mniej więcej się zgodziło, ale one posługują się chyba teorią prawdopodobieństwa. Usłyszałam, że wyjdę za mąż za faceta ciemnowłosego, którego już znam, ale jeszcze nie wiem, że to mój przyszły mąż będę miała 2 synów, dalej nie powiedziała, bo chciała więcej pieniędzy, a ja nie dałam. Z tego wszystkiego nie zgodził się tylko kolor włosów męża.
    • qw994 Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 07:45
      Nie byłam u wróżki, znam lepsze sposoby na trwonienie pieniędzy.
    • gobi05 Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 08:00
      > A Wy byłyście kiedyś u wróżki?

Oho, kroi się artykuł o maggi i astrologgi. Kolejny wątek na ten temat.
      • kol.3 Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 10:13
        Mylisz magię z przyprawą maggi i astrologię z loggią.
        • gobi05 Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 13:32
          > Mylisz magię z przyprawą maggi i astrologię z loggią.

Znam się trochę na maggi i dlatego wszelkie astrologgie omijam z daleka, a także karty. Jeśli chcesz być oszukiwana, to twoja wola.
    • six_a Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 09:04
      jest jeszcze ktoś, kto tego nie zna? no niemożliwe:)

pl.wikipedia.org/wiki/Zimny_odczyt#Pod.C5.9Bwiadomy_zimny_odczyt
      • tora83 Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 10:43
        Byłam kiedyś, troszkę się sprawdziło, większość nie.
        Pozatym ... sama pracuję z tarotem od dawna. I trafność moich przepowiedni powala mnie do tego stopnia, że ostatnio zaprzestałam pytać :)
    • przeciez.wiem Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 14:42
      Nie chodzę, nie poszłabym, jak na razie zdrowie psychiczne mi dopisuje.
      • bez_przekazu Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 16:14
        jesli ktos nie wierzy to nie powinien chodzic.
    • magnusg Publiczne chwalenie sie swoja ulomnoscia 05.05.12, 16:19
      psychiczna to czesc terapii czy tak dobrowolnie sie osmieszasz tutaj?
      Liczby totolatka ci zdradzila tez moze?A moze kursy gieldowe?Wyniki meczow?Jakies inne konkrety?Nie musisz odpowiadac-to pytania retoryczne oczywiscie.
      • i.am.girl Re: Publiczne chwalenie sie swoja ulomnoscia 06.05.12, 11:02
        Psychiczni zazwyczaj innym ludziom chorobę wmawiają, bo nie mogą swojej ułomności znieść.. Pozdrowienia :):):)
    • zamysleniee Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 16:25
      niby nigdy nie mów nigdy
      ale: nie byłam i NIGDY nie pójdę
    • enewa Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 16:33
      Ciekawe czemu żadna z tych wróżek nie wywróży sobie numerów w lotto, albo notowań giełdowych, tylko naciągają biedne babiny na 50-100zł?
      • minasz Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 19:30
        to proste wrozka wrózy - tobie chyba chodzi o jasnowidza
    • zetka50 Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 19:36
      nie byłam i chyba się nie wybiorę, stracha mam :)
    • male_pytanie Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 22:01
      ej a kojarzycie takiego tarociste z kablowki?
      taki smiszny gej chyba :)
      boski był, tak szybko mowił jak ktos dzwonił, cos tam "widział" w tych kartach a potem z miną zadowolonego kotka ktory zjadl mysze mowił " oj pani Krysiu, pani wie o czym ja mowie, oj pani wie" :D
      uwielbiałam go :)
    • moonogamistka Re: Byłam dziś u wróżki 05.05.12, 22:03
      Nie, i nie pojde.
    • gazetowy.mail Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 12:50
      Jaja by były gdybyś usłyszała, że mąż Cię zdradza albo inne złe rzeczy na jego temat plus "światełko w tunelu" , że nie jest źle bo za pół roku poznasz przystojnego bruneta i wyjedziesz z nim na zawsze za wielką wodę :)
      Mina teściowej bezcenna
      • i.am.girl Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 19:31
        Nie mam męża więc niech gada :)
    • headvig Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 13:03
      Sorry, ale nie ma to jak być łosiem i dać się naciągnąć na coś takiego.

Kilka dni temu w "miescie kobiet" było o wróżkach, jednej pani się spełniło bo się sugerowała słowami wróżki, potem żałowała że nie myślała. ..
      • i.am.girl Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 19:33
        No toż to wiadomo :) Samospełniająca się przepowiednia. Babcia cwana była bo za dużo wypytywała, a z jednym to w ogóle nie trafiła, ale taka była pewna że dobrze mówi. Wytrzymałam do końca :)
    • manusia86 Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 19:53
      No ja tak czytając nabieram coraz większego przekonania, że chyba jednak się nie wybiorę:/ Czasem wolę anonimowo trochę sobie poczytać pomalować...ale czy to jest tak samo skuteczne, jeżeli nas nie widać itp...?
      Tekst linka
      • i.am.girl Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 19:57
        Eee nie wierzę w horoskopy, są pisane 'dla każdego' tak jak i rady wróżki, zawsze coś Ci spasuje.
        • manusia86 Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 19:58
          może trochę tak ale też sa bezpieczniejsze niz oko w oko z wróżką:)
          • i.am.girl Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 20:07
            No tak, jak się dowiedziałam że mam iść to nogi się ugięły, szłam jak pijana :)
    • 4her po co chodzić? 06.05.12, 21:10
      mozna zadzwonić do wrózki albo wrózbity Macieja w telewizorni, za 4 zł plus VAT.
    • sabrilla Re: Byłam dziś u wróżki 06.05.12, 22:46
      ja nigdy nie byłam, ale mam przyjaciółkę która i owszem. Do tej samej wróżki chodzi od lat
      Tyle, że ona nie chodzi tam, żeby w szklanej kuli czy w kartach przyszłość zobaczyć, ale traktuje to jako sposób na doła (zwłaszcza gdy źródłem doła jest facet), coś w rodzaju psychoterapii :-) I tak niby przy kartach itd sobie pogada i może z dystansem spojrzeć na sprawy.
    • condessa Re: Byłam dziś u wróżki 07.05.12, 20:36
      Bylam dwa razy lata temu. Jedna byla naprawde dobra i podala szczegoly z mojego zycia terazniejszego i przyszlego (wszystko sie sprawdzilo), a druga taka na zasadzie, ze bede zyla az do smierci.
      • kulawa_wodzirejka Re: Ja zrobilam sobie kosmogram 07.05.12, 22:29
        condessa u kogo bylas, co sie sprawdzilo? Ja "zainwestowalam" w kosmogram i byly to $ w bloto, jak mniemam, przynajmniej na razie. Potrzebowalam konkretnego drogowskazu a jedyne czego sie dowiedzialam to ogolne pierdy i ideologia zycia w zgodzie z samym soba.
        • condessa Re: Ja zrobilam sobie kosmogram 08.05.12, 08:21
          to bylo naprawde dawno temu, w Lodzi. wlasciwie to przez przypadek trafilam na "rozmowe" z wrozka. bylismy na jakiejs imprezie andrzejkowej i jak sie okazalo zaproszono rowniez 2 wrozki dla rozrywki. nawet nie pamietam juz teraz jak sie nazywala, szukalam jej po kilku latach ale nie odnalazlam. szkoda, ze wtedy nie wypytalam o szczegoly. chyba bylam zbyt oszolomiona tym co mi powiedziala ;)
          generalnie to chyba na zdrowie mi wyszlo, bo to chyba niedobrze jest sie uzalezniac od tego typu zrodel informacji. ta kolejna wizyta u tej co mi wywrozyla zycie az do smierci, wyleczyla mnie z korzystania z tego typu uslug.

jak zapukasz do drzwi u wrozki a ona zapyta - kto tam? -
          znaczy, ze to zwykla naciagaczka ;)

• georgia241 Re: Byłam dziś u wróżki 07.05.12, 22:59
      Kiedyś sama byłam wróżką. Ludzie pytali o tak okropne rzeczy, że zaniechałam. Nie lubię od tamtej pory wróżb i nie mam już nawet tarota - wyniosłam do piwnicy.
    • nowa_nudziara Re: Byłam dziś u wróżki 08.05.12, 08:37
      Nie byłam i nigdy nie pójde,mam na co wydawać pieniądze,ciężko zarobione. Pseudo wróżka wystarczy,że dowie się od innych o znaczeniu kart i plecie co jej ślina na język przyniesie, czasami uda jej sie trafić,czasami udaje jej się w podchwytliwy sposób wyciągnąc od naiwnych sporo informacji,a czasami same zainteresowane,dobrowolnie odpowiadają półsłówkami i to tym niby wróżkom wystarczy,żeby całą resztę sobie dokomponować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka