Gość: Michael IP: *.pl 18.08.01, 23:42 Ach. I jeszcze powiem, że poprzedniej nocy śnił mi się koniec świata. Obrzydliwe uczucie. Niech żyje życie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Susan Re: Koniec świata IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 19.08.01, 21:00 Niestety mi też :-( się kiedyś to śniło, straszne uczucie! Jaki był ten twój koniec świata? Ale jak fajnie jest sie obudzić i poczuć że się żyje i tyle przed tobą, prawda? Najfajniej :-)) pzdr, Susan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Koniec świata IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 08:34 Gość portalu: Susan napisał(a): > Niestety mi też :-( się kiedyś to śniło, straszne > uczucie! Jaki był ten twój koniec świata? > Ale jak fajnie jest sie obudzić i poczuć że się żyje i > tyle przed tobą, prawda? Najfajniej :-)) > pzdr, Susan Susan, mam bardzo ciekawe sny, ale niic nie pamiętam. Co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Koniec świata IP: 157.25.121.* 20.08.01, 10:19 Gość portalu: Susan napisał(a): > Niestety mi też :-( się kiedyś to śniło, straszne > uczucie! Jaki był ten twój koniec świata? > Ale jak fajnie jest sie obudzić i poczuć że się żyje i > tyle przed tobą, prawda? Najfajniej :-)) > pzdr, Susan Chodziło bardziej o odczucie niż to co się działo. Byłem w domu i to czułem. Wszystko było na pozór normalnie, ale jednak czułem śmierć. Ja mam strasznie wyraźne sny i często sobie nie mogę uświadomić, że to sen. Bardzo często realność miesza mi się ze snem i nie wiem czy śniłem, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyper Re: Koniec świata IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:02 WCALE CI SIĘ NIE ŚNIŁO!!! WCZORAJ BYŁ KONIEC ŚWIATA. TERAZ ŚNISZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Re: Koniec świata IP: *.chello.pl 19.08.01, 22:15 ŚWIĘTA PRAWDA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Koniec świata IP: 157.25.121.* 20.08.01, 10:20 Gość portalu: Lucyper napisał(a): > WCALE CI SIĘ NIE ŚNIŁO!!! WCZORAJ BYŁ KONIEC ŚWIATA. TERAZ ŚNISZ! Naoglądałeś się diable Matrixa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Koniec świata IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 10:28 Gość portalu: Michael napisał(a): > Ach. I jeszcze powiem, że poprzedniej nocy śnił mi się koniec świata. > Obrzydliwe uczucie. Niech żyje życie. Bez uczucia. I tak umrzec trzeba. Swiat byl i bedzie a Ty jego konca nie doczekasz, chyba.................. Odpowiedz Link Zgłoś