smutna_bardzo 26.05.12, 23:20 hej, wiecie może gdzie można kupić, w miarę przyzwoitą koszulkę na Euro? Niekoniecznie oryginalną reprezentacji, ale zwykłą damską rozmiar s? sieciówki mile widziane:) no i czy zamierzacie oglądać i kibicować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiete.jeze Re: euro koszulka 26.05.12, 23:24 Babcia weź_się ci może napis wyhaftować. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_bardzo Re: euro koszulka 26.05.12, 23:30 to ja poprosze moze i mi Perqiusa trzepnie haftem? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.bronte Re: euro koszulka 27.05.12, 16:03 Szkoda, że oryginalne euro koszulki są takie drogie. Chciałam kupić je w ramach pamiątki dla zagranicznych przyjaciół, ale ceny powalają. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Opupieli z tym euro? 27.05.12, 15:50 Ja szykuję sobie śliczny strój na euro. W całości ciemnoniebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: euro koszulka 27.05.12, 16:06 były takie koszulki z napisem "ku..." bardzo mi się podobały Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: euro koszulka 27.05.12, 16:10 piataziuta napisała: > były takie koszulki z napisem "ku..." bardzo mi się podobały a nie było takich z napisem "ku..., nie cierpię piłki"? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: euro koszulka 27.05.12, 16:30 nie. ale te i tak są dobre www.alert24.pl/alert24/1,84880,11548567,Wulgarne_koszulki_na_Euro2012___Wybralismy_cos__co.html Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Już ich nie ma 27.05.12, 16:45 bo się biedne sierotki poobrażały. Używać tego słowa pięć razy w zdaniu? Ależ oczywiście! Ktoś sugeruje, że to się kojarzy z Polską? O, niedobrze, jesteśmy obrażeni! A jak jesteśmy obrażeni, to niech delikwent wyp...a, bo k...a wp...ol dostanie. Jak mawiają rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiu_3 Re: euro koszulka 27.05.12, 16:31 widzialam na pewno w reserved i w sportowej sieciowce, ktorej nazwy nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: euro koszulka 27.05.12, 21:38 ja żem w croppie chiba widział cóś na rzeczy . u mnie nie ma kwestii. kazdy turniej w gaue niezależnie gdzie robi mi sporą hece. nawet jak nasi nie grają. rok bez miszczostw , jest więcej nudny od takiego z miszczostwami. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: euro koszulka 27.05.12, 22:20 Olej Euro, chodź na rower, taką mogę mieć. Ew. taką, ale w ogóle nie jest piłkarska. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: euro koszulka 28.05.12, 16:05 o, za takim przyjęciem euro to ja też jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: euro koszulka 28.05.12, 14:48 Ja swoja zakupilam w Croppie :-) Normalna czarna z duzym logo, maja tez biala. Polaczona z olowkowa spodnica, szpilkami i zakietem zdecydowanie przyciaga meskie zainteresowanie (choc pewnie nie do tego ci potrzebna). Odpowiedz Link Zgłoś
tomekwesolek Re: euro koszulka 28.05.12, 15:39 już chyba nie ma z tym problemu. Na każdym kroku spotykam różne gadżety kibicowskie, koszulki również. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: euro koszulka 29.05.12, 13:34 W Reserved są. Takie na ten przykład Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: euro koszulka 29.05.12, 14:51 W GOSPORT WISI MNÓSTWO BIAŁO-CZERWONYCH Z ORZEŁKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
mayaczy Re: euro koszulka 30.05.12, 11:22 Hej, fajnie, że nie jestem jedyną kobietą, która lubi piłkę nożną:). Ja mam wielkie plany, chociaż domowe. Chcę oglądać wszystkie mecze z moim osobistym piłkarzem (chociaż póki co tylko telewizyjnym na rezerwowej, domowej ławeczce;)). Swoją drogą to świetne spojenie związku, takie wspólne oglądanie meczy (mój facet chwali się kolegom, że jego dziewczyna ogląda z nim mecze:)). Może nie powinnam zdradzać mojego patentu, ale zamierzam ubrać właśnie koszulkę euro (zamówiłam przez internet), ale jak wiadomo, najważniejsze jest to, czego oczy nie widzą, więc pod spwodem także zaakcentuję mój patriotyzm w wybranej formie: missysecret.pl/sexy-i-kuszaco/seksowne-komplety-2/new-2-lady-set . Może nie jestem taka szczupła jak ta pani na zdj. ale myślę, że mój współkibic chętnie zagra ze mną "trzecią" połowę. Mam nadzieję, że on nie zagląda na forum i że nie zepsuję neispodzianki;) . A wy macie inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
lordbord Re: euro koszulka 30.05.12, 11:44 ...chyba polubię piłkę nożną;). Fajny pomysł, daj znać jak poszło;) Odpowiedz Link Zgłoś
kal_ho_naa_ho Re: euro koszulka 04.06.12, 12:19 no tak teraz to w każdym sklepie można kupić jakieś zestawy dla kibiców, ale jak szukasz takiej oryginalnej zobacz sobie tutaj koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id=31&sid=40008835&pin=81396189548924&mod=02&kat=37&skat=12769&pt=&lang=pl&ppts= Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: euro koszulka 04.06.12, 12:34 A ja do strefy kibica mam od szwagra taką: Moja drużyna nie przegra! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanettep Re: euro koszulka 04.06.12, 17:26 Nie wiem czy nie za późno ale mogę Ci wykonać koszulkę termonadrukiem taką jaką chcesz. Mogę podesłać Ci przykładowe koszulki w e-mailu. Cena za sztukę to 25 zł + koszt przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: euro koszulka 14.06.12, 10:47 na koszulki.com znajdziesz damską koszulkę na euro, nie ma żadnego problemu. oczywiście całe zestawy kibica z wypaśnymi tshirtami, trąbkami i resztą gadżetów też mają, całkiem fajna rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_bardzo Re: euro koszulka 15.06.12, 16:03 dzieki!:) mam, swoja piekna, czerwona, nike:) mam nadzieje ze przyda się na więcej niż trzy mecze:) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: euro koszulka 15.06.12, 20:30 Hotally podobno swoją wystawiła na allegro, może jeszcze nikt jej nie wylicytował. Odpowiedz Link Zgłoś