Dodaj do ulubionych

Zakochana w premierze

28.08.06, 01:10
Niezła ściema.
Obserwuj wątek
    • maciekamigo No za*ebiście długi artykuł ;) 28.08.06, 01:12
      Podczas pierwszego spotkania kupił jej buty. Gdy został premierem, oddał
      swoje miejsce w pierwszym rzędzie sejmowych ław

Tyle było o 1.12 :)
      • sw.patryk Re: No za*ebiście długi artykuł ;) 28.08.06, 01:14
        Ten napewno zniknie szybciej , niz inne
        • emigrancik Re: No za*ebiście długi artykuł ;) 28.08.06, 01:52
          A co sie stalo z tymi starymi butami ze zdjecia ktore krazy po internecie? Czy ten pan juz dostal nowe?
          • wissenwertes Stare buty sie wietrza. 28.08.06, 08:21
            Nowe buty nosi brat, jak sie nachodzi to da dalej.
            • anuszka_ha3.agh.edu.pl Trupięgi 28.08.06, 09:53

No ale to o tekturowych butach do trumny było mocne...

Ja bym się nie zdecydowała na kupienie takowych w zakładzie pogrzebowym i
              noszenie...

→ → → → → → → → → →
              Odkryjmy Białoruś!
              odkryjmybialorus.blox.pl
              • koszalek_opalek1 Re: Trupięgi 28.08.06, 10:31
                Jakie to romantyczne, ohh! Szekspir się chowa.
                • plmlp Cóż to!? Sex skandal z udziałem Kartofla?Protest! 28.08.06, 10:51
                  Nie życzę sobie!
                  • aplus Re: Kazda potwora znajdzie amatora - tyle tylko ze 28.08.06, 11:08
                    tutaj rodzaj meski zamienil sie z zenskim
                    • zkyc Re: Kazda potwora znajdzie amatora - tyle tylko z 28.08.06, 12:29
                      Tylko, że ona ma bruzdę między dużymi palcami u nóg!!!:D
                      A jarek uwielbia, żeby między tymi dużymi palcami coś niecoś się majtało!!!:D
                      Zresztą ku zadowoleniu kota!!!D
                      Niech kotek też ma odrobinę radości z twj zabawki!!!:D
                      • pawel949 słynny Adolf też był szarmancki wobec kobiet 28.08.06, 13:17
                        i też jakaś tam się w nim kochała... W sumie dobrze że Jarosław też ma
                        człowiecze odruchy...
                        • poszeklu [...] 28.08.06, 13:36
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • nick3 Pozazdrościć Jarkowi (gdyby był hetero)! 28.08.06, 17:04
                            Wspaniała kobieta.

Hipiska w PiS-ie!? Jaka jazda!:))

A że w PiS-ie? To nie rozsądek polityczny jest tym, co czyni z niej sympatyczną
                            postać. Poza tym fakt, że Jaro jest akurat w tej partii, sporo jednak
                            usprawiedliwia. (Nawet dla Clary Petacci mam spory szacunek.)

Miłość jest apolityczna - powiedziała Hannah Arendt.
                            • poszeklu Re: Polacy i proniemieccy POpaprancy 29.08.06, 13:30

Polacy moga czuc sie w Polsce jak u siebie i choc nie maja pieniedzy,
                              sa we wlasnym domu, na wlasnych smieciach. Co innego proniemieccy
                              agenci, ktorzy odstawiaja robote za niezle wynagrodzenie na korzysc
                              obcego rzadu.
                              Sprawa G. GraSSa-SSmana jako honorowego obywatela miasta
                              Gdanska potwierdza proniemieckosc PO. Gdyby ktos chcial dowodow,
                              warto wiedziec, ze to PO rzadzi w Gdansku i od PO zalezy czy SSman
                              G. GraSS bedzie mial dalej honorowe obywatelstwo tego miasta. Nie
                              ma obawy bo PLATFORMA OBYWATELSKA W GDANSKU MA ROWNIEZ HONOROWEGO
                              OBYWATELA: - ___A_D_O_L_F_A ___H_I_T_L_E_R_A !!!!!!!

• mariola9915 Re: Polacy i proniemieccy POpaprancy 29.08.06, 16:08
                                prawie wszystkie wieksze miasta jako honorowego obywatela maja Hitlera
                                Wstyd ,ale tak jest zasrany, pisiorze,.SZUKAJ ANALOGII WIZERUNKOWEJ I METOD
                                W SWOJEJ BRUNATNEJ PARTII!
                                • poszeklu Re: Polacy i proniemieccy POpaprancy 29.08.06, 18:58
                                  mariola9915 napisał:

> prawie wszystkie wieksze miasta jako honorowego obywatela maja Hitlera
                                  > Wstyd ,ale tak jest zasrany, pisiorze,.SZUKAJ ANALOGII WIZERUNKOWEJ I METOD
                                  > W SWOJEJ BRUNATNEJ PARTII!

Jesli to wazne, to sobie go(Hitlera, czy jak tam to to nazywasz) umyj,
                                  jak masz zas..ne. ANALOGIE WIZERUNKOWE I METODY ZNAJDZIESZ W SWOJEJ
                                  PRONIEMIECKIEJ PARTII!
                        • wissenwertes Tak, ale nie do rozwodek w truposzach! 28.08.06, 19:57
                          Perwersja trzeciego stopnia.
                          Pewnie do tego grzeja sie w trumnie.
                  • wissenwertes Co wyjdzie jak sie Kartofle grzeja? 28.08.06, 19:55
                    Placki ziemniaczane!
          • agusia552 Re: No za*ebiście długi artykuł ;) 05.09.06, 22:05
            Niby go kocha a butów mu nie kupiła
        • daflippi ale o co chodzi? 28.08.06, 15:25
          Nie rozumiem, po co gazeta robi takie halo z nie wiadomo czego. Tajemnica
          poliszynela jest, ze "niby" Jaroslaw jest homoseksualista. To cale zamieszanie w
          zenujacy wrecz sposob ma niby to zaszyc grubymi nicmi? Zreszta nie chodzi mi o
          prawdopodobna orientacje seksualna Jarka, bo jest mi to zupelnie obojetne, lecz
          o hipokryzje, ktora pieni sie i kipi na kazdym kroku. Caly ten wielki atak na
          homoseksualistow prowadzony przez Leszka i Jarka to reakcje znane psychologii, a
          wystepujace wlasnie u osob nieakceptujacych swojej orientacji, dostajacych
          wysypki na sama mysl o slowie "tolerancja" :). Taka heteronormatywnosc z
          autoprzymysu.
      • jww20 znowu dowcipasy? 28.08.06, 01:41
        już dawno słyszałem o "innej" orientacji J.K. (co za skrót - John Kennedy) ale
        nigdy nie brałem tego za prawdę, a raczej widziałem w tym manipulację dawnej SB
        i aluzje nowych (dawnych) funkcjonariuszy.

"Szczęść Boże" na nowej drodze życia!!!

Unikaj radia i daj spokój bratu.

• olias Re: znowu dowcipasy? 28.08.06, 01:43
          nawet nie SB, ale późniejsi. pytaj Rokitę i premier Suchocką.
          • zzamiedzy Re: znowu dowcipasy? 28.08.06, 02:16
            No to ladnie! Rydzyk podejmuje goscia zyjacego z rozwodka na kocia lape a
            Ch..arska mowi cos o oltarzu.
            • wissenwertes Rozwodka w truposzac - schlager exportowy! 28.08.06, 12:50
              To tym dupkom z zagranicy galy wyskocza. Hej, polska fantazja. Facet dostaje
              wzwodu bo facetka w truposzach lata.
            • stedo Re: znowu dowcipasy? 12.05.07, 15:27
              "zzamiedzy" napisał "..Ch..jarska mówi coś o ołtarzu"Rozumiem, że to Ch.. to
              żeby nazwisko bardziej kojarzyło się z naturą tej osoby bo poprawnie by było
              samo "H"
          • jww20 Re: znowu dowcipasy? 28.08.06, 02:29
            olias napisał:

> nawet nie SB, ale późniejsi. pytaj Rokitę i premier Suchocką.

aha, to Rokita jest diabłem, a Suchocka? zaczynamy dywagacje w stylu Kurskiego?
            ciekawe czy kota Prezesa wykastrował Mazowiecki?

spadaj, właśnie walczę z głupotą.
      • verushka1 Re: No za*ebiście długi artykuł ;) 28.08.06, 18:43
        tak, marcinkiewicz jest wielkim wielbicielem kobiet i na pewno wszystkie poleca
        na niego glosowac - zaraz stanie sie narodowym lovebrand tak aby kaczki mogly
        zlozyc jaja juz na wszystkich urzędach. a durna wyborcza o czywiscie nie mogla
        zaangazowac sie w bardziej patriotyczna akcje niz wypromowanie go na
        uczuciowego idola mlodego pokolenia. ludzie sa oczywiscie durni i znowu to
        kupią ale brawo za pomysl..

uczucia
        kocham kobiety
        walcze za kraj
        nie jestem wcale malym zasranym konformistycznym hipokryta stojacym murem za
        sztywną armią generala lecha

wspanialy image!!

maciekamigo napisał:
        > Podczas pierwszego spotkania kupił jej buty. Gdy został premierem, oddał
        > swoje miejsce w pierwszym rzędzie sejmowych ław
        > Tyle było o 1.12 :)
    • sw.patryk Re: Zakochana w premierze 28.08.06, 01:13
      Lepiej pozno , niz wcale . Moze ten pan ma jakies meskie odruchy ?
      O pani powiedziec trudno , bo fotka przedstawia troche potylicy i plecow. W
      koncu . Miloscniejedno ma imie .
      Choc prawde mowiac oblubieniec nie z tych estetycznych
      • olias nie widziałeś w tv? 28.08.06, 01:45
        ładna, sympatyczna, miła dla oka. jest OK.
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Zmarszczki dodają uroku 28.08.06, 09:58

W epoce kultu młodego wyglądu muszę zwrócić Państwu na to uwagę: Spójrzcie na
          galerię zdjęć pani Szczypińskiej. Ona teraz wygląda ładniej, niż gdy była młoda.
          Dla niektórych może to być niewiarygodne, ale zmarszczki dodały jej uroku. Mówię
          zupełnie serio.

→ → → → → → → → → →
          Odkryjmy Białoruś!
          odkryjmybialorus.blox.pl
          • nick3 Re: Zmarszczki dodają uroku 28.08.06, 17:15
            Też tak uważam.

Więcej byłoby bliskości w życiu i radości z przebywania ze sobą, gdybyśmy mniej
            przywiazywali wagi do wpajanych nam kanonów, a bardziej zauważali co
            rzeczywiście czujemy sami.
      • mieszko27 Re: Zakochana w premierze 28.08.06, 11:56
        LEPIEJ PÓŹNO NIZ WCALE. PANIE PREMIER, MAM DLA PANA I PAŃSKIEGO KOMISARZA D/S
        WIZERUNKU IVRP W ŚWIECIE NAST. SLOGAN: ODWIEDZAJCIE POLSKĘ (IVRP). WPRAWDZIE
        NIE MA TU AUTOSTRAD, ALE SĄ DROGI PROWADZĄCE PROSTO DO NIEBA.
      • a.k.traper a ja im życze szczęścia i radosci wiele 28.08.06, 14:09
        Tu nie maja nic do rzeczy poglady ani wygląd, to ich gust i sympatia.
    • mark.parker [...] 28.08.06, 01:13
    • 11111 Nie kochać w taką noc to grzech... 28.08.06, 01:16
      pomyślał Jarek, i wpuścił kota do łóżka.
      • verushka1 Re: Nie kochać w taką noc to grzech... 28.08.06, 19:22
        ciekawa tylko jestem od kiedy gazeta wyborcza zabawia sie w goebbelsa
        smierdzących PiSuarow. i jeszcze taka tandeta jak robienie z tego starego
        wylinialego szczura jakim jest marcinkiewicz erosa ramazotti. nie dosc ze
        niesmaczne to jeszcze ambiwalentne moralnie

Moze michnik ktory nadal nie wie ze sa dobra wazniejsze od zlustrowania
        wszystkich starych dziadow jakich jeszcze mamy w tym kraju popadl w propisowe
        fobie ... ?? moze np postawic na wiekszy pluralizm polityczny..?

11111 napisał(a):
        > pomyślał Jarek, i wpuścił kota do łóżka.
    • wicary Zakochana w premierze 28.08.06, 01:30
      Adolf H. też kupił kuzynce Geli buty - no no no
      • tymon99 Re: Zakochana w premierze 28.08.06, 12:29
        wicary napisał:

> Adolf H. też kupił kuzynce Geli buty - no no no

to historia archetypiczna, obecna w wielu bajkach: założenie nie swoich lub
        otrzymanych w darze butów przemienia człowieka w kogoś innego. stąd też przesąd,
        że jeśli dostanie się od kogoś w prezencie buty, trzeba mu symbolicznie zapłacić
        (1 grosz na przykład).
        a w prawdziwym życiu - kupowanie butów komukolwiek oprócz własnej żony to prosta
        droga do bankructwa!
        • pan_niemota Re: Zakochana w premierze 28.08.06, 18:10
          > a w prawdziwym życiu - kupowanie butów komukolwiek oprócz własnej żony to prosta
          > droga do bankructwa

hmm... buty póki co kupowałem sobie i dziecku. i niejedna wizje bankructwa
          przezyłem. czy to znaczy ze ja i dziecko mamy chodzić boso???
          • tymon99 Re: Zakochana w premierze 30.08.06, 02:41
            pan_niemota napisał:

> hmm... buty póki co kupowałem sobie i dziecku. i niejedna wizje bankructwa
            > przezyłem. czy to znaczy ze ja i dziecko mamy chodzić boso???

dzieci jako osoby pozostające na naszym utrzymaniu się nie liczą: nie kupujemy
            im butów w prezencie..
    • ojciec_rereredaktor Fajnie. To mu daje jakieś dodatkowe 10% poparcia 28.08.06, 01:31
      kiedy zacofana i staroswiecka lewica czegokolwiek sie nauczy od prawicy
      • myszka_333 Re: Fajnie. To mu daje jakieś dodatkowe 10% popar 28.08.06, 01:39
        artykulik w wysokich o. i w Vivie to oczywiście zbieżość.
        no coż miłość jest ślepa itp.
        • janek-007 Lewactwo zaczyna 'smarowac'. 28.08.06, 04:11
          .
      • emigrancik Sugerujesz artykul sponsorowany? 28.08.06, 01:54

• coprawda [...] 28.08.06, 01:41
      • baba-jaga wierna Ziuta nie jest zla 28.08.06, 01:53
        ale artykulik jak z brukowca. Historia pomorskiego Kopciucha.
    • australopitecus Zakochana w premierze 28.08.06, 01:58
      Nie wydaje mi sie aby to byl odpowiedni temat do dyskusji. Pani posel wyglada
      atrakcyjnie przynajmniej z profilu - wiec ze zdumienia glowa krece.
    • jedenziolo Zakochana w premierze 28.08.06, 02:11
      Smutnym jest fakt,iz poslanki Jolanty Szczypinskiej westchnienia, skierowane
      pod adresem premiera pozostana bez odzewu...Blizszy sercu milosciwie nam
      rzadzacego jest raczej byly prezes TVP - Kwiatkowski, nizli jakakolwiek-
      najpiekniejsza nawet- przedstawicielka plci pieknej (przynajmniej w zrozumieniu
      heteroseksualnym)...
      • jww20 Re: Zakochany? 28.08.06, 02:38
        jedenziolo napisał:

> Smutnym jest fakt,iz poslanki Jolanty Szczypinskiej westchnienia, skierowane
        > pod adresem premiera pozostana bez odzewu...Blizszy sercu milosciwie nam
        > rzadzacego jest raczej byly prezes TVP - Kwiatkowski, nizli jakakolwiek-
        > najpiekniejsza nawet- przedstawicielka plci pieknej (przynajmniej w zrozumieniu
        >
        > heteroseksualnym)...

znowu się odzywa agentura w zrozumieniu homoseksualnym loży wschodniej? takich
        bzdetów nie da się czytać... po co te nazwiska w anonimie? zwalczam po równo
        chamstwo i pomówienia, i zupełnie nie lubię osób wymienionych - ale bez przesady.
    • teniswporcie to prawda. 28.08.06, 03:05
      no.
    • zibbys No i się nie doczeka... 28.08.06, 03:11
      bo Jarek czeka, aż mu się Cymański oświadczy.A Jarek stały w uczuciach jest.
      • alterpars PR????? 28.08.06, 04:17
        swoja droga pomyslec o premierze K w kategoriach erotycznych to niezly dowcip
        • verushka1 Re: PR????? 28.08.06, 19:55
          tak z coraz wiekszym prawdopodobienstwem mozemy przyjąc że ma on penisa. jest
          to ciekawe bo na rynku politycznym mozna sprzedawac produkty o roznych
          atrybutach oczywiscie liczy sie udzial w rynku a nie marza.

najlepiej idą fobie (bush, kaczory), nowy totalitarny ideal jakim jest wolnosc
          (pieprzenie w odbyt, prawa dla pedofili), ciekawe czy brukowe przymioty tez ida
          niezle (mozna zgadnac ze mial pan z nia seks..?? )

trzymamy kciuki panie premierze

alterpars napisał:
          > swoja droga pomyslec o premierze K w kategoriach erotycznych to niezly dowcip
    • blue911 Re: Zakochana w premierze 28.08.06, 04:21
      Tak...wlasnie. Takich mamy "panow".Sam z biedy i niedostatku pochodzi i chce
      nas wszystkich tam sprowadzic. Niby ujmujaca historyjka,ale przerazajace kogo
      ona dotyczy! Jak ktos kto nienawidzi inteligencji,zamoznosci i swiatowosci moze
      trzezwo i bez zazdrosci i nienawisc patrzec na swiat ? Papiez umial - on,nie!
    • blue911 Re: Zakochana w premierze 28.08.06, 04:21
      buj_w_chutach napisał:

> Niezła ściema.

Cwana baba: wie,jak grac Kopciuszka!
    • piotrjakub11 [...] 28.08.06, 04:26
    • rezydent.klamczynski Nic dodać, nic ująć 28.08.06, 05:54
      koreczek7 napisał:

> Mnie przeszkadza jego partyjniactwo, rozszerzanie socjalizmu, intrygi,
      > populizm, rydzyzm, wspólpraca z lepperkami, cyniczne majstrowanie przy
      > ordynacji - a jego sprawy łóżkowe mam tam, gdzie on ma interes Polski.

Cytuję za:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=933&w=47552807&a=47586379
    • megasceptyk Re: Zakochana w premierze 28.08.06, 06:24
      ale bzdedy
      • 1zorro To wyprowadzi sie od mamusi? 28.08.06, 06:37
        i zamieszka z blondynka???
        • 1zorro Re: To wyprowadzi sie od mamusi? 28.08.06, 06:41
          i w koncu zostanie mezczyzna...
          • polonus3 Re: To wyprowadzi sie od mamusi? 28.08.06, 06:48
            Srali muchi, bedzie wiosna!
    • kita1979 właśnie, przedwyborcze mydlenie oczu 28.08.06, 06:47
      każdy wie, o co chodzi. Zresztą każdy może sie beznadziejnie zakochać, a obiekt
      fascynacji robić swoje........
    • australopitecus Zakochana w premierze 28.08.06, 07:35
      Urocza historia, serce sie topi patrzac na to zdjecie. Potem moze powstana
      romanse pt "Rywalka kota", albo "Porzucona dla kota". Eh ....... dziwny jest
      ten swiat.
      • veritas11 Re: Zakochana w premierze 28.08.06, 07:43
        "- Pierwszą propozycję startu do Sejmu dostałam w 1989 roku. Odrzuciłam,
        uznałam, że tam powinni zasiadać ludzie mądrzy, wykształceni, szlachetni. Proszę
        wyobrazić sobie moje zdziwienie, gdy w ławach zobaczyłam elektryków i tokarzy".
        (Koniec cytatu)
        A co się zmieniło w światopoglądzie? Czy "mądrzy, wykształceni, szlachetni" jest
        alternatywą dla "elektryków i tokarzy"?
      • kontrowersyjna farsa na całego!!!!!!!!!!!!!! 28.08.06, 07:48
        niemogę!!!!! a to głupie społeczeństwo oddało władzę w ręce 'gatunku', który
        nie tylko nie grzeszy inteligencją(np. pan minister G.), ale jeszcze jest tak
        niezaradny, że nawet nie może zapewnić sobie podstawowych środków do życia!
        skoro nie może zapewnić tego sobie, to jak może dać to NARODOWI?!
        i dlaczego oni NIE MAJĄ ŚLUBU? przecież to grzech współżyć przed ślubem! czy
        pani S. stosuje antykoncepcję? bo jak nie, to może miała aborcję, więc powinna
        iść na kolanach na Jasną Górę i bić się w pierś, że zabiła człowieka!!!!!!!!!
        • trollomsmierc Re: farsa na całego!!!!!!!!!!!!!! 28.08.06, 10:46
          i co tam jeszcze doczytalas miedzy wierszami o kontrowersyjna, ze ona lubi
          w "kakowe oko" , a on do trojkacika wciaga kota ? A moze usunela 5 ciaz
          ehhh ,artykulik wlazi z butami (taaa trupiegami)i insynuacjami komus w prywatne
          zycie , z uczucia robi cyrk ,no bo co takie stare a w podchody milosne sie
          bawia..Ubaw po "pachi" w Jarku mozna sie kochac..Niepodoba mi sie to , co z
          Wysokich Obcasow sie porobilo..
    • vergoth Zakochana w premierze 28.08.06, 07:44
      Poległem :)
    • basia Zakochana w premierze 28.08.06, 07:45

>Tabloidy szaleją: 'Całus wagi państwowej', 'Posłanka miłości', 'Czy premier ożeni się ze słupską posłanką?'.

Zakochana w Premierze - tabloidy szaleja, szaleja...
    • piwosz8 ty sobie sam kup buty :)) 28.08.06, 08:08
      ale bajka niezła
    • wlodeusz Jest chamstwem naruszać prywatność... 28.08.06, 08:12
      i komentować zjadliwie intymność,dwojga dorosłych ludzi.
      • guyritchie chamstwem? 28.08.06, 08:29
        chcesz intymnosci to nie zostawaj premierem!
        to nie jest obowiazek! nikt nie zmusza...

a poza tym umiejetnosc waspółpracy z mediami
        tak aby prywatne sprawa nie trafiały do gazet,
        lub trafiały w taki sposób aby budowały pozytywny wizerunek
        to jedna z podstawowych umiejetnosci NOWOCZESNEGO polityka!

wiec odpusc sobie oburzenie...
        • tepetoja Re: chamstwem? 28.08.06, 08:35
          no właśnie - jeśli nie kurduple nie mają klasy - ich sprawki będą wywlekane i
          tłuczone na łamach wszystkich brukowców i na oczach calej Polski
          • thorgallpl Co za poziom 28.08.06, 11:20
            Ty reprezentujesz poziom gazety, ktora najwyrazniej namietnie czytasz i
            przyswajasz bezkrytycznie "wiedze" w niej zawartą.
            Premier jest niskiego wzrostu, za to wy nie dorownujecie mu inteligencją i to
            was boli. do tego wiekszosc z was niczego w zyciu nie osiagnela i z takim
            podejsciem zapewne nie osiagnie-tylko plucie i czepianie sie wad innych. Lepiej
            wspierac michnika i jego slynne "odpier.. sie od generala".
            • heyoza Ewa Braun w polskim wydaniu.Rozprawiczyć premiera 28.08.06, 11:45
              Jeśli nawet nie jest kryptohomolem to coś z jego seksualnością nie tak.Syndrom
              krótkich spodenek obawa przed staniem się facetem,lęk przed długimi
              nogawkami.Zresztą wystarczy spojrzeć na jego buty zanim jego ubiorem zajeli się
              specjaliści
            • piwosz8 tak bardzo inteligentny i zna wiele języków 28.08.06, 12:21
              było paru takich inteligentnych ludzi i im nie zazdroszcze ....hitler, stalin ,
              mao, franco..itd
        • 1europejczyk Co nie znaczy, ze chamskie komentarze nie 28.08.06, 17:58
          wystawiaja swiadectwo ich autorom. Ale Polska to taki kraj w ktorym chamstwa
          nikt sie nie wstydzi.Wprost przeciwnie wraz z bezmyslnoscia jest to powszechny
          powod do dumy czego najlepszym dowodem jest forum GW ze srednia okolo 2.5
          wyzwiska na post i 1 argumentem merytorycznym na dziesiec postow.
          Trudno sie potem dziwic, ze wszelkie "dyskusje" wydaja sie byc bezcelowe!
          • silesius.monachijski0 Re: Co nie znaczy, ze chamskie komentarze nie 28.08.06, 18:05
            powiem Ci szczerze: rozumiem, ze istnieja zasadnicze roznice polityczne miedzy
            forumowiczami, i ze spora czesc forumowej lewizny do dziiaj nie przebolala
            faktu, ze wybory wygrali bracia Kaczynscy, w zwiazku z czym nalezy im sie
            forumowy "kopniak"; ja tez nie oszczadzam Tuska, Olejniczaka i cala
            te "koalicje"; ale nie rozumiem, jak mozna nie rozumiec, ze w tym tekscie
            chodzi o cos wiecej, i ze naprawde jest przykro, kiedy ktos tutaj pozwala sobie
            na chamskie komentarze i zlosliwosci; tu chodzi przeciez o cos "arcyludzkiego",
            co moze kazdego spotkac; i chodzi o sobe - mam na mysli Pania Szczypinska -,
            ktora w zaden sposob sobie na chamskie komentarze nie zasluzyla; moze jestem
            zbyt staroswiecki, i moze zbyt duzo przezylem, zobaczylem, i zbyt duzo w zyciu
            doswiadczylem; nie wiem; wiem tylko jedno: Pani Szczypiskiej nalezy sie wielkie
            chapeau bas

1europejczyk napisał:

> wystawiaja swiadectwo ich autorom. Ale Polska to taki kraj w ktorym chamstwa
            > nikt sie nie wstydzi.Wprost przeciwnie wraz z bezmyslnoscia jest to powszechny
            > powod do dumy czego najlepszym dowodem jest forum GW ze srednia okolo 2.5
            > wyzwiska na post i 1 argumentem merytorycznym na dziesiec postow.
            > Trudno sie potem dziwic, ze wszelkie "dyskusje" wydaja sie byc bezcelowe!
            • usiruf Podoba mi sie to delikatne glaskanie sie... 28.08.06, 19:41
              ... po glowce w wykonaniu silesiusa:

>moze zbyt duzo przezylem, zobaczylem, i zbyt duzo w zyciu doswiadczylem...

• michal.zmienko bzdury 28.08.06, 08:15
      taka gazeta i zajmuje sie takimi p.... az szkoda czasu ....
    • kolko.emerytow [...] 28.08.06, 08:19
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka