Gość: ania londyn IP: *.hants.gov.uk / *.hants.gov.uk 25.06.04, 12:52 mieszkam od jakiegos czasu w anglii i nie widzialam zeby ktos nosil cos takiego? takiego ubrania nie mozna nigdzie zalozyc- chyba ze na stoj kompielowy na palze. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Przezroczystości IP: *.autocom.pl 27.06.04, 00:51 Totalna beznadzieja.kto wyjdzie w takim stroju na ulice?chyba tylko jakas odwazna gowniara na disco licząc że facet podnieci sie na widok jej przeźroczystej bluzki.prosze wymyslcie jakies fajne stroje.Ostatnio ogladalam stroje Paprocki&Brzozowski.zaproponujecie cos z ich kolekcji.mysle ze warto.pozdrawiam Magda z Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Przezroczystości IP: *.autocom.pl 27.06.04, 11:42 Zgadzam sie z opnią Magdy.To prawda. takie stroje sa za odwazne dla zwyklych kobiet.Ja takze nie mialabym odwagi wyjsc w czyms takim na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Przezroczystości IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 27.06.04, 20:35 ale przynudzacie dziewczyny,pewnie macie obwisle piersi albo opony na brzuchu! Wiecej fantazji! Przde wszystkim wiary w siebie i odchudzajcie sie1powodzenia! ..a zdjecia i propozycje sa bardzo ciekawe..dla piknych,szczuplych i odwaznych kobiet bez kompleksow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Przezroczystości IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 27.06.04, 20:42 Jestem piekna ,mloda dziewczyna ,takie bluzki sa cool.Rok temu mialam operacje piersi wiec mam teraz piekne ,jedrne piersi,ta bluzka to cos dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka11 Re: Przezroczystości IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 28.06.04, 10:01 To, że takich strojów nie nosi się w Londynie, to chyba nie znaczy że są do niczego ! ? Nie musimy być papugą narodów, jak myslisz Aniu Londyn ? Przezroczystości jak najbardziej, ale do pracy odpowiednio przykryte, na ulicę też (nie mam ochoty, żeby jacyś nieznani panowie za mną gwizdali itp.). Zresztą hasło przezroczystości nie musi oznaczać, że wywala się wszystko na wierzch, raczej zakrywa figlarnie, czego wam i sobie życzę pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeJay Paris Re: Przezroczystości IP: 129.175.105.* 28.06.04, 14:38 (szyszka 11) no i nareszcie ktos powiedzial cos madrego i z sensem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Przezroczystości 28.06.04, 23:44 o wy głupie babska to po co wogóle coś zakładać skoro ta bluzka nic nie zasłania. a potem się dziwią że tyle gwałtów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Przezroczystości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:13 taak, nie chodzić jeszcze w spódnicy mini, bo to prowokuje do gwałtu... Specjalnie dla Ciebie proponuję zbroję, z uwagi na lato możesz nosić z szyszakiem miast hełmu. Mnie się bardzo bodobają te "przezroczystości", szczególnie zwiewne tuniki z Promodu. Ja noszę do takich rzeczy top. Super to wygląda, a czuję się bardzo lekko i kobieco. Polecam wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś