Dodaj do ulubionych

Przezroczystości

IP: *.hants.gov.uk / *.hants.gov.uk 25.06.04, 12:52
mieszkam od jakiegos czasu w anglii i nie widzialam zeby ktos nosil cos
takiego? takiego ubrania nie mozna nigdzie zalozyc- chyba ze na stoj
kompielowy na palze. pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Przezroczystości IP: *.autocom.pl 27.06.04, 00:51
      Totalna beznadzieja.kto wyjdzie w takim stroju na ulice?chyba tylko jakas
      odwazna gowniara na disco licząc że facet podnieci sie na widok jej
      przeźroczystej bluzki.prosze wymyslcie jakies fajne stroje.Ostatnio ogladalam
      stroje Paprocki&Brzozowski.zaproponujecie cos z ich kolekcji.mysle ze
      warto.pozdrawiam Magda z Gdyni
    • Gość: Ewelina Re: Przezroczystości IP: *.autocom.pl 27.06.04, 11:42
      Zgadzam sie z opnią Magdy.To prawda. takie stroje sa za odwazne dla zwyklych
      kobiet.Ja takze nie mialabym odwagi wyjsc w czyms takim na ulice.
    • Gość: klaudia Re: Przezroczystości IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 27.06.04, 20:35
      ale przynudzacie dziewczyny,pewnie macie obwisle piersi albo opony na brzuchu!
      Wiecej fantazji! Przde wszystkim wiary w siebie i odchudzajcie
      sie1powodzenia! ..a zdjecia i propozycje sa bardzo ciekawe..dla
      piknych,szczuplych i odwaznych kobiet bez kompleksow.
    • Gość: Karolina Re: Przezroczystości IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 27.06.04, 20:42
      Jestem piekna ,mloda dziewczyna ,takie bluzki sa cool.Rok temu mialam operacje
      piersi wiec mam teraz piekne ,jedrne piersi,ta bluzka to cos dla mnie.
      • Gość: szyszka11 Re: Przezroczystości IP: *.pwpw.pl / 217.17.44.* 28.06.04, 10:01
        To, że takich strojów nie nosi się w Londynie, to chyba nie znaczy że są do
        niczego ! ? Nie musimy być papugą narodów, jak myslisz Aniu Londyn ?
        Przezroczystości jak najbardziej, ale do pracy odpowiednio przykryte, na ulicę
        też (nie mam ochoty, żeby jacyś nieznani panowie za mną gwizdali itp.). Zresztą
        hasło przezroczystości nie musi oznaczać, że wywala się wszystko na wierzch,
        raczej zakrywa figlarnie, czego wam i sobie życzę pa
        • Gość: DeeJay Paris Re: Przezroczystości IP: 129.175.105.* 28.06.04, 14:38
          (szyszka 11) no i nareszcie ktos powiedzial cos madrego i z sensem. Pozdrowienia
          • keri5 Re: Przezroczystości 28.06.04, 23:44
            o wy głupie babska to po co wogóle coś zakładać skoro ta bluzka nic nie
            zasłania. a potem się dziwią że tyle gwałtów
            • Gość: Ana Re: Przezroczystości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:13
              taak, nie chodzić jeszcze w spódnicy mini, bo to prowokuje do gwałtu...
              Specjalnie dla Ciebie proponuję zbroję, z uwagi na lato możesz nosić z
              szyszakiem miast hełmu.

Mnie się bardzo bodobają te "przezroczystości", szczególnie zwiewne tuniki z
              Promodu. Ja noszę do takich rzeczy top.
              Super to wygląda, a czuję się bardzo lekko i kobieco. Polecam wszystkim :)
              • keri5 Re: Przezroczystości 22.07.04, 17:47
                a z topem pod spód to może być

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka