Gość: ALKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:35 dlaczego dlugie blond wlosy dzialaja bardziej podniecajaco na facetow???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fuzzy Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.chello.pl 06.07.04, 00:04 Tak jest i juz Tego nie da sie wytlumaczyc. Cho i te "ciemne" tez bardzo lubie. Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALKA Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 00:14 tak sie wlasnie sklada ze mam dlugie blond wlosy i przez to faceci mnie albo ponizaja albo zaczepiaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
julia001 Re: BLOND WLOSY??????? 06.07.04, 00:19 Gość portalu: ALKA napisał(a): > tak sie wlasnie sklada ze mam dlugie blond wlosy i przez to faceci mnie albo > ponizaja albo zaczepiaja??? Bo posługują się stereotypami, niestety. Mogę dodać na pocieszenie, że nie wszyscy. Po prostu miałaś pecha, że akurat na takich trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunet Re: BLOND WLOSY??????? IP: 62.233.236.* 06.07.04, 08:33 To jest stereotyp, a tak naprawdę wolimy brunetki tylko się do tego nie przyznajemy. Te na dole przecież są czarne, a tak nas kręcą (mężczyzn oczywiście, nie włosy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondynka Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:56 Chlopcze wybacz, ale chyba nie byles w lozku z prawdziwa blondynka, bo gdybys byl, nie pisalbys takich bzdur! Blondynka posiada jasny kolor wloskow nie tylko na glowie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.crowley.pl 06.07.04, 13:34 Blondynko, blondynko, czy tylko swoje włoski widziałaś? Są blondynki o ciemnych włoskach "tam na dole" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.chello.pl 07.07.04, 00:15 Oj, gdybys byla kiedys w Indiach, np. w New Delhi na bazarze, to tam bys dopiero miala stracha... Hindusi uwielbiaja blondynki!!! No mnie Hinduski tez sie podobaly, czególnie te 18 tki, bo "strasze" sa juz brzydsze, hehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.futuro.pl 06.07.04, 13:58 zależy na jakiego, bo na pewno nie na wszystkich, tak jak piszesz. Jakiś narcyzm czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.bater.net.pl / 217.97.221.* 06.07.04, 14:31 Ja jestem blondynką i tam na dole mam jasne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.bater.net.pl / 217.97.221.* 06.07.04, 14:31 Ja jestem blondynką i tam na dole mam jasne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.futuro.pl 06.07.04, 14:42 co ty nie powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunet Re: BLOND WLOSY??????? IP: 62.233.236.* 06.07.04, 15:10 Muszę to koniecznie zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 06.07.04, 15:13 wow, jestem pod wrażeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunet Re: BLOND WLOSY??????? IP: 62.233.236.* 06.07.04, 15:48 Pod wrażeniem czego? PS: Twoje też z przyjemnością mogę zobaczyć, szczególnie jeśli są bląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 06.07.04, 16:16 "bląd"? Raczej nie. Ja sobie golę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona a kto tak powiedział IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:12 na kazdego cos innego działa Odpowiedz Link Zgłoś
gapka Re: a kto tak powiedział 06.07.04, 15:14 tak, dzialaja ale te naturalne blondynki.Ja mam dlugie blond bardzo jasne i to samo mam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeg Re: a kto tak powiedział 06.07.04, 15:16 zdecydowanie blondynki i moi kumple tez. Sa takie delikatne kobiece nie owlosione. Maja takie niewinne anielskie buzki. Przypominaja male dziewczynki. sama slodycz. Czemu te ciemne sie robia na sztuczne blondynki? Bo wiedza co dziala na facetow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubak Naturalność? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:50 Ja jestem blondynką, naturalną i wyjątkowo irytują mnie insynuacje co do koloryzowania włosów. Uważam, że kobiety z naturalnym odcieniem są wspaniałe i to chyba najbardziej świadczy o ich inteligencji. Zachowały swój indywidualizm. A poza tym miło jest posłuchać jak ktoś ceni nie tylko naturalność, ale i wyjątkowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemna blondynka Re: a kto tak powiedział IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 19:02 zajechało pedofilią... Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: a kto tak powiedział 07.07.04, 00:19 no pedofilia - zrobiono eksperymenty i doszli do wniosku ze najwieksza sile przyciagania ma kobieta o rysach dzidziusia: malutki nosek, ogromne oczy(najlepiej niebieskie), duze czolo, delikatna cera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemna blondynka Re: a kto tak powiedział IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 08:27 a postaci lolitek z japońskich kreskówek? Tak samo mały nosek, ogromne oczy, nie skośne, choć to jap. bajki, no i biust jak u karmiącej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:20 z tyłu piekne włosy a z przodu pryszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:58 a ja uwazam ze blondynki maja cos w sobie...maj zdolnosc podrywania facetow,barzdiej przyciagaja i sa bardiej zauwazalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asgird Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:41 eee, stereotypy... ja gfdzies czytalam ze wiekszosc facetow woli ciemne wlosy, ale nieznaczna jest roznica [ok 5% chyba]. ja sama mam dlugie blond wlosy i jakos nie zauwazam zebym wzbudzala szczegolne zainteresowanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJAJ Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:59 blondynki blondynki 3mamy wasza strone jest wiele argumentow na wasza obrone wlaczysz wloska telewizje i co sie okazuje 90% kobiet na blad sie farbuje!!!! wiec najwyzsza pora sytuacje zmienic by blondynki mogly swobodnie po ziemi chodzic!pozdrawiam was BLONDYNKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:30 mi sie podobaj blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
izabelki Re: BLOND WLOSY??????? 07.07.04, 14:32 uwagę przyciaga poprostu piekna kobieta pod kazdym wzgledem a nie blondynka czy brunetka Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: BLOND WLOSY??????? 07.07.04, 14:40 izabelki napisała: > uwagę przyciaga poprostu piekna kobieta pod kazdym wzgledem a nie blondynka czy > > brunetka Właśnie!!Np. taka piękna jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
baby_esculap Re: BLOND WLOSY??????? 07.07.04, 14:46 skad wiesz ze jestes piekna co Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: skąd wiem 07.07.04, 14:47 kochana moja, takie rzeczy się wie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś