Dodaj do ulubionych

BLOND WLOSY???????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:35
dlaczego dlugie blond wlosy dzialaja bardziej podniecajaco na facetow????
Obserwuj wątek
    • Gość: Fuzzy Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.chello.pl 06.07.04, 00:04
      Tak jest i juz Tego nie da sie wytlumaczyc. Cho i te "ciemne" tez bardzo lubie.
      Pozdrowienia,
      Fuzzy
      • Gość: ALKA Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 00:14
        tak sie wlasnie sklada ze mam dlugie blond wlosy i przez to faceci mnie albo
        ponizaja albo zaczepiaja???
        • julia001 Re: BLOND WLOSY??????? 06.07.04, 00:19
          Gość portalu: ALKA napisał(a):

> tak sie wlasnie sklada ze mam dlugie blond wlosy i przez to faceci mnie albo
          > ponizaja albo zaczepiaja???

Bo posługują się stereotypami, niestety. Mogę dodać na pocieszenie, że nie
          wszyscy. Po prostu miałaś pecha, że akurat na takich trafiłaś.
          • Gość: Brunet Re: BLOND WLOSY??????? IP: 62.233.236.* 06.07.04, 08:33
            To jest stereotyp, a tak naprawdę wolimy brunetki tylko się do tego nie
            przyznajemy. Te na dole przecież są czarne, a tak nas kręcą (mężczyzn
            oczywiście, nie włosy).
            • Gość: Blondynka Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:56
              Chlopcze wybacz, ale chyba nie byles w lozku z prawdziwa blondynka, bo gdybys
              byl, nie pisalbys takich bzdur! Blondynka posiada jasny kolor wloskow nie tylko
              na glowie :P
              • Gość: kohol Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.crowley.pl 06.07.04, 13:34
                Blondynko, blondynko, czy tylko swoje włoski widziałaś?
                Są blondynki o ciemnych włoskach "tam na dole" :P
        • Gość: Fuzzy Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.chello.pl 07.07.04, 00:15
          Oj, gdybys byla kiedys w Indiach, np. w New Delhi na bazarze, to tam bys
          dopiero miala stracha... Hindusi uwielbiaja blondynki!!!
          No mnie Hinduski tez sie podobaly, czególnie te 18 tki, bo "strasze" sa juz
          brzydsze, hehehe...

Pozdrawiam,
          Fuzzy
    • Gość: Rocco [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: baby [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Obiektywna Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.futuro.pl 06.07.04, 13:58
      zależy na jakiego, bo na pewno nie na wszystkich, tak jak piszesz. Jakiś
      narcyzm czy co?
    • Gość: heja Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.bater.net.pl / 217.97.221.* 06.07.04, 14:31
      Ja jestem blondynką i tam na dole mam jasne włosy.
    • Gość: heja Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.bater.net.pl / 217.97.221.* 06.07.04, 14:31
      • Gość: Obiektywna Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.futuro.pl 06.07.04, 14:42
        co ty nie powiesz?
      • Gość: Brunet Re: BLOND WLOSY??????? IP: 62.233.236.* 06.07.04, 15:10
        Muszę to koniecznie zobaczyć.
      • Gość: nutka Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 06.07.04, 15:13
        wow, jestem pod wrażeniem!
        • Gość: Brunet Re: BLOND WLOSY??????? IP: 62.233.236.* 06.07.04, 15:48
          Pod wrażeniem czego?

PS:
          Twoje też z przyjemnością mogę zobaczyć, szczególnie jeśli są bląd.
          • Gość: nutka Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 06.07.04, 16:16
            "bląd"?
            Raczej nie.
            Ja sobie golę.
    • Gość: ona a kto tak powiedział IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:12
      na kazdego cos innego działa
      • gapka Re: a kto tak powiedział 06.07.04, 15:14
        tak, dzialaja ale te naturalne blondynki.Ja mam dlugie blond bardzo jasne i to
        samo mam.
      • gazeg Re: a kto tak powiedział 06.07.04, 15:16
        zdecydowanie blondynki i moi kumple tez. Sa takie delikatne kobiece nie
        owlosione. Maja takie niewinne anielskie buzki. Przypominaja male dziewczynki.
        sama slodycz.

Czemu te ciemne sie robia na sztuczne blondynki? Bo wiedza co dziala na facetow!
        • Gość: Bubak Naturalność? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:50
          Ja jestem blondynką, naturalną i wyjątkowo irytują mnie insynuacje co do
          koloryzowania włosów. Uważam, że kobiety z naturalnym odcieniem są wspaniałe i
          to chyba najbardziej świadczy o ich inteligencji. Zachowały swój indywidualizm.
          A poza tym miło jest posłuchać jak ktoś ceni nie tylko naturalność, ale i
          wyjątkowość.
        • Gość: ciemna blondynka Re: a kto tak powiedział IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 19:02
          zajechało pedofilią...
          • kobbieta Re: a kto tak powiedział 07.07.04, 00:19
            no pedofilia - zrobiono eksperymenty i doszli do wniosku ze najwieksza sile
            przyciagania ma kobieta o rysach dzidziusia:
            malutki nosek, ogromne oczy(najlepiej niebieskie), duze czolo, delikatna cera.
            • Gość: ciemna blondynka Re: a kto tak powiedział IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 08:27
              a postaci lolitek z japońskich kreskówek? Tak samo mały nosek, ogromne oczy,
              nie skośne, choć to jap. bajki, no i biust jak u karmiącej kobiety...
    • Gość: ona Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:20
      z tyłu piekne włosy a z przodu pryszcze
      • Gość: asia Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:58
        a ja uwazam ze blondynki maja cos w sobie...maj zdolnosc podrywania
        facetow,barzdiej przyciagaja i sa bardiej zauwazalne
        • Gość: Asgird Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:41
          eee, stereotypy... ja gfdzies czytalam ze wiekszosc facetow woli ciemne wlosy,
          ale nieznaczna jest roznica [ok 5% chyba]. ja sama mam dlugie blond wlosy i
          jakos nie zauwazam zebym wzbudzala szczegolne zainteresowanie :P
    • Gość: AJAJ Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:59
      blondynki blondynki 3mamy wasza strone jest wiele argumentow na wasza obrone
      wlaczysz wloska telewizje i co sie okazuje 90% kobiet na blad sie farbuje!!!!
      wiec najwyzsza pora sytuacje zmienic by blondynki mogly swobodnie po ziemi
      chodzic!pozdrawiam was BLONDYNKI
    • Gość: k Re: BLOND WLOSY??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:30
      mi sie podobaj blondynki
    • izabelki Re: BLOND WLOSY??????? 07.07.04, 14:32
      uwagę przyciaga poprostu piekna kobieta pod kazdym wzgledem a nie blondynka czy
      brunetka
      • lena_zienkiewicz Re: BLOND WLOSY??????? 07.07.04, 14:40
        izabelki napisała:

> uwagę przyciaga poprostu piekna kobieta pod kazdym wzgledem a nie blondynka
        czy
        >
        > brunetka

Właśnie!!Np. taka piękna jak ja
        • baby_esculap Re: BLOND WLOSY??????? 07.07.04, 14:46
          skad wiesz ze jestes piekna co
          • lena_zienkiewicz Re: skąd wiem 07.07.04, 14:47
            kochana moja, takie rzeczy się wie i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka