Dodaj do ulubionych

Chyba ugryzę się ze złości w tyłek.

24.10.12, 21:23
Obiecuję sobie że koniec z zakupami w internecie a i tak daje się skusić na śliczne (na zdjęciach), względnie tanie ciuszki z allegro. Zamówiłam tunikę- na zdjęciach jasny beż, w opisie również beż. Piękny jaśniutki, szlachetny kolor. I co przyszło ? Brunatno szare coś, co w najlepszym przypadku można nazwać popielatym brązem. Naprawdę mocno się różni, nie odcień lub dwa-to zupełnie inny kolor. Za przesyłkę zapłaciłam 10 zł. Wiem że mogę zwrócić towar w ciągu 10 dni, ale co z kosztami przesyłki (w tym także do nich)? Sprzedawca miga się, że kolory mogą się różnić w zależności od ustawień monitora, a zdjęcia są poglądowe. To po co do licha je umieszczać skoro w ogóle nie odpowiadają kolorowi rzeczywistemu? Po co wprowadzać ludzi w błąd ? Jak wystawię czerwony, napiszę że czerwony a wyślę komuś niebieski to mam prawo bo tak jest napisane na metce, że to czerwień ? Czy to nie jest oferta w rozumieniu ustawy? Przecież to nabijanie ludzi w butelkę. Walczyć ? Zwracać się do allegro ?
Przecież tak nie można.
Obserwuj wątek
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Chyba ugryzę się ze złości w tyłek. 24.10.12, 21:38
      Przesyłkę też oni powinni pokryć.
    • swiete.jeze Re: Chyba ugryzę się ze złości w tyłek. 24.10.12, 21:39
      > Sprzedawca miga się, że kolory
      > mogą się różnić w zależności od ustawień monitora, a zdjęcia są poglądowe.

A nie napisał, że aparat nie oddaje piękna przedmiotu? Napisz mu mejla co chcesz (wymiany, zwrotu z pokryciem kosztów) i jak odmówi, to dopiero rób dym.
    • wiarusik Re: Chyba ugryzę się ze złości w tyłek. 24.10.12, 21:45
      po co? bo znajdzie się taki głupi co ten towar kupi.
    • samiec_alfa Re: Chyba ugryzę się ze złości w tyłek. 24.10.12, 21:56
      nigdy ale to przenigdy nie kupie ciuchow i butow na allegro. Wez sobie to wydrukuj i przyklej na monitorze.
    • mariuszg2 Re: Chyba ugryzę się ze złości w tyłek. 24.10.12, 22:01
      hahaha... no wreszcie jakaś kobieta z charakterem na tym forum :) polubiłem Cię :) pewnie bez wzajemnosći ale nie dbam o to.....
      nie porównałem Cię do suki ale to interesujące, żę tak to odebrałaś..... mam znaczne braki w wychowaniu,.... to prawda.... myśl pozytywnie a kreatura ze mnie tępa i podła i nie łazi tylko pełza po 100 m mule.... jest taki gatunek ryby bardzo żadkiej, drogiej i cenionej...węgorz się nazywa...wygląda paskudnie, pelza po dnie...zywi się byle gównem....ale nie ma ości i smakuje wybornie.....jej falliczny kształt rozpływa się w ustach ze smakiem .....
    • wez_sie hahahaha 25.10.12, 08:29
      skoro masz problem ze zrozumieniem komentarza marjusza i uwazasz, ze cie nim obrazil, to wydaje mi sie, ze tez mozesz nie potrafic czytac i rozumiec tego co widzisz...
      • anastezja22 Re: hahahaha 25.10.12, 11:49
        weź się
    • coff.eina napisz do administracji allegro 25.10.12, 09:14
      że otrzymałaś towar nie zgodny z opisem-ale na zwrot kosztów przesyłki nie licz! nic tu nie wskórasz,napisz im, tez że zawyżyli koszty przesyłki-weź 10 ziłów za przesyłkę tuniki? ja biorę 5 zł:)
    • kbjsht Re: Chyba ugryzę się ze złości w tyłek. 25.10.12, 14:40
      po prostu żeś naiwna i tyle
      co Ci kto poradzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka