Dodaj do ulubionych

dawanie e-maila dziewczynie

18.11.12, 16:57
Po co facet daje nowo poznanej lasce e-maila z propozycja napisania? Oszczedzanie na smsach odrzucam od razu, więc co? Ma zone i woli taki sposob,zeby nie natknela sie na sms-y grzebiac w jego komorce? Dziewczyna go zaciekawila? Czy to nie jest metoda desperata troche? Zaznaczam,ze to nie jest zaden habis z Egiptu,ktory robi za kelnera czy recznikowego tylko 35-letni ustabilizowany facet? Uwazacie,ze takie eee metody podrywu sa ok?
Obserwuj wątek
    • maeve79 Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:01
      czy dobrze rozumiem: facet daje dziewczynie JEDYNIE adres mailowy? jako sposób na podtrzymanie kontaktu?

- dla mnie po prostu nie jest nią zainteresowany.
      • senseiek Ja tam daje numer Gadu-Gadu.. :p 18.11.12, 18:42
        > czy dobrze rozumiem: facet daje dziewczynie JEDYNIE adres mailowy? jako sposób
        > na podtrzymanie kontaktu?

Ja tam daje numer Gadu-Gadu.. :p

Jestem bardziej nowoczesny?

Hehe.. Jedna na to:
        - ale ja nie mam gg! uzywam fb..
        - a ja nie mam fb..
        ach, te niekompatybilnosci.. ;)
    • wersja_robocza Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:16
      A mnie nurtuje inne pytanie: po co dziewczyna bierze kontakt do faceta, o którym wie, że ma żonę?
      • maeve79 Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:19
        jak rozumiem, kwestia żony jest otwarta i to tylko hipoteza, któ?a miałaby wyjasniać po agrafkę on jej daje maila;)
        • wersja_robocza Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:27
          Aaaa. To ok. Rozumiem.;)
          Zatem nie rozumiem pytania autorki. Może pani wolałaby zamiast adresu mailowego adres domowy.
    • light_in_august Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:20
      Widocznie dziewczyna nie zainteresowała go na tyle, żeby dać jej numer telefonu.
      Albo faktycznie jest żonaty i lepiej w ogóle się nie zastanawiać, tylko olać na wstępie.
    • nom73 Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:23
      shor-tie napisała:

> Po co facet daje nowo poznanej lasce e-maila z propozycja napisania?

Może nie ma telefonu? :-)
      • maeve79 Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:31
        tak...ja też uważam, że najprostsze, najbardziej oczywiste odpowiedzi są często najbliższe prawdy;)

• senseiek Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 18:45
          > tak...ja też uważam, że najprostsze, najbardziej oczywiste odpowiedzi są często
          > najbliższe prawdy;)

To sie nazywa brzytwa Ockhama.. ;)

Ludzie zbyt czesto zmieniaja numery telefonu, wtedy duzo latwiej o utrate kontaktu.
      • shor-tie Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:36
        -nie dal mi nr telefonu,tylko standardowo wzial ODE MNIE
        -smsowalam z nim,bo mielismy sie spotkac,ale odmawialam i do spotkania nie doszlo
        -po ktoryms tam sms-ie dal mi tego mejla z propozycja napisania
        -w mejlu bylo nazwisko-po nim znalazlam jego w necie i tylko stad wiem,ze ma zone,bo on sam oczywiscie sklamal :> I jeszcze obnizyl sobie wiek...
        • grassant Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:38
          ojp, co za afera
        • nom73 Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:47
          shor-tie napisała:

> -nie dal mi nr telefonu,tylko standardowo wzial ODE MNIE
          > -smsowalam z nim,bo mielismy sie spotkac,ale odmawialam i do spotkania nie dosz
          > lo

No to po co zawracasz głowę forumowiczom, pisząc niekompletne wątki? ;-)
        • maeve79 Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:48
          ehhh, no to tak się nie robi koleżanko...

zadajesz pytanie, na które odpowiedź już masz, a sól tej ziemi siedzi i móżdży...o co też może chodzić.

to Twoje przypuszczenia są słuszne. jeśli ma żonę + daje Ci maila a nie tel, znaczy się, że nie chce, żeby żona wiedziała

czuję się jak Sherlock Holmes...nic tylko zagrać na skrzypcach na koniec...
        • light_in_august Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:50
          Ale fujara z niego :/ Daj sobie spokój z facetem, który nawet nie umie ukryć, że ma żonę ;)
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: dawanie e-maila dziewczynie 12.12.12, 18:16

light_in_august napisała:

> Ale fujara z niego :/ Daj sobie spokój z facetem, który nawet nie umie ukryć, ż
            > e ma żonę ;)

Dokładnie - zupełnie się gość do dyskretnego romansu nie nadaje.
    • six_a Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 17:31
      czy to był adres: pisz małpa naberdyczów.peel?
    • fuks0 Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 18:18
      Wiem, że problem w tym konkretnym przypadku rozwiązany, ale tak generalnie dlaczego e-mail, a nie sms? Smsy mają ograniczenie odnośnie ilości znaków i "nie mają duszy" w przeciwieństwie do e-maili :p Dłuższe wypowiedzi znacznie bardziej komfortowo się pisze na klawiaturze, oprócz przekazania danej treści można jej nadać także odpowiednią formę.
      • senseiek Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 18:50
        > Wiem, że problem w tym konkretnym przypadku rozwiązany, ale tak generalnie dlac
        > zego e-mail, a nie sms? Smsy mają ograniczenie odnośnie ilości znaków i "nie ma
        > ją duszy" w przeciwieństwie do e-maili :p Dłuższe wypowiedzi znacznie bardziej
        > komfortowo się pisze na klawiaturze, oprócz przekazania danej treści można jej
        > nadać także odpowiednią formę.

Pamietam jak mnie jedna dziewczyna pare godzin meczyla, zebym sobie WRESZCIE (bo WSZYSCY juz tego uzywaja!) zalozyl twittera (czyli jeszcze gorzej niz sms i e-mail)... Pozniej usunela/przestala sie logowac do skype'a.. i tylko ja widze na twitterze, i napisac do niej nie moge bo nie mam tam konta.. ehhh.. ;)
      • wersja_robocza Re: dawanie e-maila dziewczynie 18.11.12, 18:58
        Moze ten 35-latek (czy ile on tam ma tych lat) to człowiek starej daty, pisze rozwlekle pełnymi wyrazami zamiast cul8r, więc żeby nie wyjść na lamera nie znającego slangu gimnazjalistów wybrał maila, bo w nim łatwiej mu będzie przedstawić się w korzystnym świetle.
    • ksiezna.de.rivendell Re: dawanie e-maila dziewczynie 12.12.12, 13:55
      Maila zawsze można zmienić, z numerem telefonu jest zwykle kłopot ze względu na to, że za dużo osób trzeba by informować o nowym i w ogóle. Asekuracja.
    • lospecchio Re: dawanie e-maila dziewczynie 12.12.12, 16:05
      shor-tie napisała:

> Po co facet daje nowo poznanej lasce e-maila z propozycja napisania? Oszczedzan
      > ie na smsach odrzucam od razu, więc co? Ma zone i woli taki sposob,zeby nie nat
      > knela sie na sms-y grzebiac w jego komorce? Dziewczyna go zaciekawila? Czy to n
      > ie jest metoda desperata troche? Zaznaczam,ze to nie jest zaden habis z Egiptu,
      > ktory robi za kelnera czy recznikowego tylko 35-letni ustabilizowany facet? Uwa
      > zacie,ze takie eee metody podrywu sa ok?

Widzi, że nie jesteś łatwą dziewczyną, nie złowił Cię na smsy, nie umówiłaś się z nim, to będzie Cię urabiał w mejlach. ;)
    • kseniainc Re: dawanie e-maila dziewczynie 12.12.12, 16:44
      Podanie e-maila nie jest niczym nie teges. GG, e-mall, skype,nr.tel, skrytki pocztowej-nie widzę w tym nic dziwnego w sumie.A na pin przyjdzie czas;-p
    • coffei.na jeju jeju 12.12.12, 17:00
      się zaczyna!nie jest zainteresowany,olej itp.itd..
      a może chce,żeby to się jakoś tak delikatnie potoczyło,taka mała niepewność,romantycznie zaczął chłopak!
      a co?miał się od razu rozebrać i zarzucic textem: tak mnie jarasz mała-spójrz..oto moja..p..ła???!!!
    • lacido Re: dawanie e-maila dziewczynie 12.12.12, 20:59
      to jeszcze nic
      facet odprowadza dziewczynę do domu, po dwóch dniach namierza jej koleżankę na portalu społecznościowym, prosi o namiary na tę odprowadzaną , po nawiązaniu kontaktu informuje, że jest żonaty :)
    • paco_lopez Re: dawanie e-maila dziewczynie 12.12.12, 21:23
      ojepierdykam. ja sądze, że adresy e mailów to mają wszyscy do wszystkich. problem z tylnej części ciała ???
    • uniwersalny_login Re: dawanie e-maila dziewczynie 12.12.12, 21:35
      ustabilizowany raczej nie jest skoro jest żonaty i rozgląda się za innymi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka