Dodaj do ulubionych

Keira Knightley

22.12.05, 16:58
Troche fotek:
www.picrank.com/pic/17-keira3.jpg ,
im.rediff.com/movies/2005/jun/22keira.jpg ,
www.strangecosmos.com/images/content/103312.jpg ,
entimg.msn.com/i/gal/Undressed1020/KeiraKnightley_273x400.jpg ,
www.lukereport.com/images/keira.jpg ,
www.sarahdunn.com/images/keira3.jpg .
Obserwuj wątek
    • evil.86 Re: Keira Knightley 22.12.05, 19:04
      Bardzo ladna aktorka. Wielu moim kolegom sie podoba, przynajmniej z twarzy, bo
      chyba te czesc ciala glownie sie komentuje. Jednak jakie komentarze kraza na jej
      temat w internecie?- ze ma za maly biust. Ale jak dla mnie jest bardzo bardzo
      bardzo atrakcyjna kobieta!
      • nikitka84 Re: Keira Knightley 22.12.05, 19:11
        Ja gdziesz, czytalam, ze Angelina Jolie ma maly biust;) Takie internetowe
        komentarze trzeba jednak brac z duuuzym przymruzeniam oka:) A jest bardzo
        atrakcyjna zgadzam sie w 100%.
        • orzechowe-oczy Re: Keira Knightley 22.12.05, 23:06
          Keira jest w porządku, ale dawniej wyglądała lepiej (patrz: Piraci z Karaibów).
          Odpowiedni makijaż, kostiumy etc.
          A Angelina Jolie ma świetny biust. Jeżeli to są silikony to jestem pod
          wrażeniem ;-))
          • nikitka84 Re: Keira Knightley 22.12.05, 23:40
            Naturalne C z tego co mi wiadomo:)
            • mimi.c Re: Keira Knightley 23.12.05, 00:26
              Ladna z niej dziewczyna (z keiry). A Jolie ma sztuczny biust na bank.
              • evil.86 Re: Keira Knightley 23.12.05, 14:00
                Na bankowy bank ma sztuczne ;) Gdzies nawet krazyly zdjecia sprzed i po jej
                wszytskich operacjach plastycznych. I mnie jej biust sie nie podoba. Nie
                chcialabym miec takiego!
                • nikitka84 Re: Keira Knightley 23.12.05, 15:02
                  Hmmmm... Ja nie jestem do konca przekonana... Wiem, ze w Tomb Raiderze ja w
                  jakis pancerny stanik wbili, co zeby biust wygladal na bardziej larowaty...
                  Pamietam jeszcze, jak debiutowala w Hakerze i juz tam mial piersi takie, jak
                  teraz...
                  • orzechowe-oczy Re: Keira Knightley 26.12.05, 01:55
                    Kwestia nierozstrzygnięta.... ;) Ale trochę ciężko uwierzyć w to, że będąc
                    jedną z najpopularniejszych aktorek Angelina jeszcze nie zrobiła żadnej
                    operacji.
                    • evil.86 Re: Keira Knightley 26.12.05, 21:01
                      Alez nie martw sie Orzechowe- Oczy, zrobila sobie, nawet kilka zdaje sie...
                      Tylko kwestia biustu jest noerozstrzygnieta (po analizie roznych zdjec jestem
                      sklonna uznac ze moze jednak ma naturalne... moze tylko maly lifting czy cos..).
                      Natomiast z tego co czytalam to powiekszyla sobie usta, zmienila nos i chyba cos
                      z policzkami...
                      • bejbefish Re: Keira Knightley 26.12.05, 22:41
                        Mi się Angelina zdecydowanie nie podoba. Usta ma fatalne - nienawidze
                        powiększanych ust :P. Zresztą zauważyłam, że podobają mi się kobietki z małym
                        biustem :D. A Keira jest śliczna :).
                        • nikitka84 Cosik o Jolie;) 29.12.05, 14:08
                          www.kahsoon.com/2005/07/17/forgotten-pictures-of-popular-people/ - tak
                          ogolnie, jak wygladala kiedys, a jak dzisiaj;
                          www.celebrityplasticpics.com/angelinajolie.htm - cosik o jej nosie;)
                          www.bastardly.com/archives/2005/05/12/the-young-angelina-jolie-a-
                          pictorial-shaukat-aziz-brad-pitt/1/ - troche zdjec z mlodosci.
                          • iusteena Re: Cosik o Jolie;) 16.04.06, 21:18
                            wiedziałam, że jest jakiś powód, dla którego tak ją polubiłam po obejrzeniu
                            "dumy i uprzedzenia"! :-)
    • nikitka84 Re: Keira Knightley 14.07.06, 12:39
      I z tym niedluzym biuscikiem zostala niedawno wybrana najseksowniejsza kobieta
      na swiecie:D

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka