Dodaj do ulubionych

"studentki zaoczne"

09.12.12, 16:58
mieszkam vis a vis politechniki. w sobote rano istny najazd na uczelnie przez studentki z walizkami na kolkach. wczoraj "taka jedna" szla tak pewnie na uczelnia,ze malo mi psa nie potracila.
w czasach,kiedy tylu absolwentow wyzszych uczelni nie moze znalezc pracy, ja, wlascicielka pudla, pytam sie: czy musza koniecznie studiowac panienki z malych miast i wiosek, wiedzac,ze po otrzymaniu dyplomu , w miescie, co najwyzej czeka na nie praca sekretarki w prywatnej firmie? a moze wystarczy po ogolniaku studium, tudziez szkola przysposabiajaca do zawodu? doprawdy, od absolwentki wyzszej uczelni oczekiwalabym minimum kultury. w moich czasach zobowiazywala matura....
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:03
      Nie kłam, na politechnice nie studiują żadne kobiety. Astrofan ci to wytłumaczy.
      • bez_dyskusyjny Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:07
        Studiują, studiują, szkoda tylko, że urodą nie grzeszą.
        • triismegistos Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:19
          Zafrapowałeś mnie. Co ich uroda ma do tematu?
          • bez_przekazu Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:21
            mysle,ze , duzo. ja uwazam sie za inteligentna i ladna. tego zyczylabym innym panienkom.

triismegistos napisała:

> Zafrapowałeś mnie. Co ich uroda ma do tematu?
            • triismegistos Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:22
              Pozwolę sobie rozszerzyć pytanie. Co ma uroda rzeczonych panienek i uroda twoja do wątku? Tylko tym razem z merytorycznie poproszę.
              • bez_przekazu Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:25

duzo.juz napisalam. a z moich refleksji: baba brzydka wie,ze musi liczyc tylko na siebie. wiec ciagnie ta walize przez 4 lata. tratujac po drodze bogu ducha winne pudle.

triismegistos napisała:

> Pozwolę sobie rozszerzyć pytanie. Co ma uroda rzeczonych panienek i uroda twoja
                > do wątku? Tylko tym razem z merytorycznie poproszę.
                • maitresse.d.un.francais Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:28
                  bez_przekazu napisał(a):

>
                  > duzo.juz napisalam. a z moich refleksji: baba brzydka wie,ze musi liczyc tylko
                  > na siebie. wiec ciagnie ta walize przez 4 lata. tratujac po drodze Bogu ducha w
                  > inne pudle.
                  >
                  To ile tych pudli było, bo pisałaś, że jeden?

Sugerujesz istnienie korelacji między brakiem urody a brakiem kultury?
                  • logicman Re: "studentki zaoczne" 10.12.12, 10:24
                    maitresse.d.un.francais napisała:

> Sugerujesz istnienie korelacji między brakiem urody a brakiem kultury?

IMHO ona sugeruje istnienie korelacji pomiędzy brakiem urody studentek politechnik a tratowaniem przez nie pudli ;)
                • triismegistos Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:29
                  A ty, jako kobieta ładna olałaś studia i samodzielne radzenie sobie, bo ci to niepotrzebne? To bardzo interesujący sposób na życie.
                  • good_morning Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 20:16
                    ona jako kobieta ladna olala studia i zajmuje sie wyprowadzaniem psow
        • bez_przekazu Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:20
          pracuje w biurze projektowym,dzie gro absolwentek skonczylo polibude.fakt,wioedz i inteligencja nie idzie w parze z uroda.ale gdzies slyszalam,ze kobieta nie musi byc piekna,wystarczy,by bylo pracowita?

bez_dyskusyjny napisał:

> Studiują, studiują, szkoda tylko, że urodą nie grzeszą.
          • stedo Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 19:59
            Pisze się groS i nie mów że to literówka.
      • bez_przekazu Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:18
        he he, i ty brutusco przeciw kobietom?
        triismegistos napisała:

> Nie kłam, na politechnice nie studiują żadne kobiety. Astrofan ci to wytłumaczy
        > .
    • mirtillo25 Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:06
      Czyli mówisz, że ludzie po zawodówce zwykle są pozbawieni kultury? ;)
      • bez_przekazu Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:22
        nie. po politechnice.
        ps. jestes po politechnice?
        mirtillo25 napisała:

> Czyli mówisz, że ludzie po zawodówce zwykle są pozbawieni kultury? ;)
        • mirtillo25 Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:40
          Moja rada: poczytaj sobie o zasadach stosowania kropek przy skrócie PS oraz o zasadach stosowania przecinków, wielkich liter i spacji. Kurczę, jak na tak starą kobietę, to strasznie słabo znasz zasady interpunkcji ;)
    • gambas-gambas Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:07
      Myślę, że tak jest od kiedy pracodawcy wymagają wyższego wykształcenia na stanowiska, gdzie ludzie zajmują się rzeczami, które mógłby wykonywać w miarę rozgarnięty absolwent gimnazjum.
      • gambas-gambas Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:09
        A co do kultury u absolwentki wyższej uczelni - obecnie studia to ,jak kiedyś szkoła średnia, "trzeba" pójść na studia, no to większość studiuje. Wyższe wykształcenie się zdewaluowało.
        • pollarek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:15
          gambas-gambas napisała:

> A co do kultury u absolwentki wyższej uczelni - obecnie studia to ,jak kiedyś s
          > zkoła średnia, "trzeba" pójść na studia, no to większość studiuje. Wyższe wyksz
          > tałcenie się zdewaluowało.

Zależy też na jakiej uczelni:>
          • bez_przekazu Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:27
            na kazdej.wykladowcy to prostytutki, liczy sie dla nich kasa. i ladna studentka.

pollarek napisała:

> gambas-gambas napisała:
            >
            > > A co do kultury u absolwentki wyższej uczelni - obecnie studia to ,jak ki
            > edyś s
            > > zkoła średnia, "trzeba" pójść na studia, no to większość studiuje. Wyższe
            > wyksz
            > > tałcenie się zdewaluowało.
            >
            > Zależy też na jakiej uczelni:>
            • pollarek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:35
              bez_przekazu napisał(a):

> na kazdej.wykladowcy to prostytutki, liczy sie dla nich kasa. i ladna studentka
              > .
              >
              Są i tacy, dla których liczy się prestiż, ergo własne ego:> Ci to wręcz wyśrubowują standardy.
        • bez_przekazu Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:26
          to prawda, i to mnie zasmuca
          gambas-gambas napisała:

> A co do kultury u absolwentki wyższej uczelni - obecnie studia to ,jak kiedyś s
          > zkoła średnia, "trzeba" pójść na studia, no to większość studiuje. Wyższe wyksz
          > tałcenie się zdewaluowało.
      • bez_przekazu Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:23
        czyli,chory kraj - chory rzad?

gambas-gambas napisała:

> Myślę, że tak jest od kiedy pracodawcy wymagają wyższego wykształcenia na stano
        > wiska, gdzie ludzie zajmują się rzeczami, które mógłby wykonywać w miarę rozgar
        > nięty absolwent gimnazjum.
    • maitresse.d.un.francais "taka jedna"? 09.12.12, 17:23
      hm, to określenie, zwłaszcza w cudzysłowie, ma szczególne znaczenie, które wypadałoby znać

a ty jakie masz wykształcenie, że o śmierć pielęgniarki obwiniłaś Kate?

Metresa, rodowita warszawianka. Pudle mi się nie podobają, ale ich nie taranuję, podobnie jak innych psów.
      • bez_przekazu Re: "taka jedna"? 09.12.12, 17:28
        srednie, z matura,
        zadowolona?

maitresse.d.un.francais napisała:

> hm, to określenie, zwłaszcza w cudzysłowie, ma szczególne znaczenie, które wypa
        > dałoby znać
        >
        > a ty jakie masz wykształcenie, że o śmierć pielęgniarki obwiniłaś Kate?
        >
        > Metresa, rodowita warszawianka. Pudle mi się nie podobają, ale ich nie taranuję
        > , podobnie jak innych psów.
        • maitresse.d.un.francais Re: "taka jedna"? 09.12.12, 17:29
          bez_przekazu napisał(a):

> srednie, z matura,
          > zadowolona?

Tak, bo odpowiedziałaś rzeczowo.
    • krytyk-systemu-edukacji Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:28
      > w czasach,kiedy tylu absolwentow wyzszych uczelni nie moze znalezc pracy, ja, w
      > lascicielka pudla, pytam sie: czy musza koniecznie studiowac panienki z malych
      > miast i wiosek, wiedzac,ze po otrzymaniu dyplomu , w miescie, co najwyzej czeka
      > na nie praca sekretarki w prywatnej firmie? a moze wystarczy po ogolniaku stud
      > ium, tudziez szkola przysposabiajaca do zawodu? doprawdy, od absolwentki wyzsze
      > j uczelni oczekiwalabym minimum kultury. w moich czasach zobowiazywala matura..

Łubu-dubu, łubu-dubu, czy chcesz zostać członkiem mojego klubu? :)
    • gr.eenka Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:30
      ja własnie przestałam oczekiwać kultury od absolwentów studiów wyższych
      kultury nie mają ujętej w programie studiów więc ich nie obowiązuje.
      • maitresse.d.un.francais Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:32
        gr.eenka napisał:

> ja własnie przestałam oczekiwać kultury od absolwentów studiów wyższych
        > kultury nie mają ujętej w programie studiów więc ich nie obowiązuje.

a wiesz, że to niezłe podsumowanie, chyba cię będę cytować
    • fuks0 Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:37
      > w czasach,kiedy tylu absolwentow wyzszych uczelni nie moze znalezc pracy, ja, w
      > lascicielka pudla, pytam sie: czy musza koniecznie studiowac panienki z malych
      > miast i wiosek, wiedzac,ze po otrzymaniu dyplomu , w miescie, co najwyzej czeka
      > na nie praca sekretarki w prywatnej firmie? a moze wystarczy po ogolniaku stud
      > ium, tudziez szkola przysposabiajaca do zawodu? doprawdy, od absolwentki wyzsze
      > j uczelni oczekiwalabym minimum kultury. w moich czasach zobowiazywala matura..

Te studentki zaoczne mogą (co nie znaczy, że muszą) zrobić większe "kariery" niż te dzienne.
      Na kasie, słuchawce, w macu czy przy wykładaniu chemii wylądować mogą i jedne, i drugie.
    • gyubal_wahazar Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 17:54
      > czy musza koniecznie studiowac panienki z malych miast i wiosek,

Czujesz się lepsza od dziewczyny z małego miasta czy wioski, mieszkając 'vis a vis politechniki' ?

Szkoda mi pudla, bo jeszcze przejmie kołtuństwo i snobizm swojej pani
    • ursyda Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 18:11

A w jakich latach na maturze można było sadzić takie błędy?
    • mm969696 Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 18:12
      dziwne że wymaga kultury ktoś kto sam jej nie posiada. Dlaczego o kobietach z małych miasteczek i wsi mówisz lekceważąco "panienka"? dlaczego się dziwisz, że chcą mieć wyższe wykształcenie i zostać choćby sekretarką? lepiej byc sekretarką niż zasuwać po 12 godzin na produkcji.
      • josef_to_ja Dokładnie, sekretarka zwykle musi mieć wyższe. 09.12.12, 19:16
        A to lepsza posada niż robienie na produkcji.
    • good_morning hm, faktycznie, post bez przekazu/nt 09.12.12, 18:39

• maly.jasio Zycie "na walizkach" wymaga ofiar 09.12.12, 18:45
      Dobra Kobieto.

Przepraszamy w imieniu kadry, ze byl nia Twoj pies.
      • ursyda Re: Zycie "na walizkach" wymaga ofiar 09.12.12, 19:19
        Nie pies tylko pudel.
        • zawszekacperek Re: Zycie "na walizkach" wymaga ofiar 09.12.12, 19:53
          Twoja glosa jest ze wszech miar słuszna.

Pudel to brzmi dumnie!

:)

Kacperek
    • josef_to_ja A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 19:08
      Poza tym fajnie mieć dyplom. ::P Dla niektórych liczy się też wiedza itp. Nie każdy studiuje tylko dla stanowiska.
      • pollarek Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 19:27
        josef_to_ja napisał:

> Poza tym fajnie mieć dyplom. ::P Dla niektórych liczy się też wiedza itp. Nie k
        > ażdy studiuje tylko dla stanowiska.

Albo dla władzy. Idziesz sobie na taką biochemię, konstruujesz śmiercionośnego wirusika i terroryzujesz jakieś państewko, by obwołali Cię absolutnym monarchą:DD
        • josef_to_ja Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 19:46
          Co do innej władzy - to już niekoniecznie. Od polityków się wykształcenia nie wymaga, inteligencji też nie. Nawet jak się trafią wykształceni, to zdecydowanie gorzej u nich z inteligencją.
          • josef_to_ja Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 19:48
            Za to sekretarka i urzędnik muszą już mieć wyższe.
            • pollarek Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 19:54
              josef_to_ja napisał:

Terror nie ma być inteligentny, terror ma być skuteczny:D

A na serio, to czasami wykształcenie musi oddać prymat charyzmie. Jak już jesteśmy przy władzy:>
              • josef_to_ja Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 19:59
                Akurat ci co nami rządzą nie mają charyzmy, a z ich wykształcenia niewiele wynika. ;) Puste wykształcenie, z którym związany jest jedynie papierek. ;)
                • pollarek Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 20:06
                  josef_to_ja napisał:

> Akurat ci co nami rządzą nie mają charyzmy,

Dobra, dobra. Lepper miał.
                  :D
                  • josef_to_ja Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 20:10
                    Podobał Ci się? :P Lubisz takich samców? :P
                    • pollarek Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 20:16
                      josef_to_ja napisał:

> Podobał Ci się? :P Lubisz takich samców? :P

No przeoczyłeś ten magnetyzm, co wprowadził go do Sejmu, co przyciągał rój bab? Karygodne.
                      :D
                      • josef_to_ja Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 20:19
                        Ale Ty chyba nie nazywasz się Aneta Krawczyk? :P
                        • pollarek Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 20:21
                          josef_to_ja napisał:

> Ale Ty chyba nie nazywasz się Aneta Krawczyk? :P

No popatrz, nie trafiłeś. Masz jeszcze 2 szanse:>
                          • josef_to_ja Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 20:23
                            Renia Beger albo Danut Hojarska? :P
                            • pollarek Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 20:27
                              josef_to_ja napisał:

> Renia Beger albo Danut Hojarska? :P

I nadal dvpa:>
                              Bramki wyczerpane, teraz pozostaniesz w wiecznej niewiedzy:>
                              • josef_to_ja Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 20:31
                                Ta samo nigdy nie dowiem się kto i dlaczego ciągle kasuje mi posty. :P
                                • zawszekacperek Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 21:02
                                  Józek, też nad tym boleję, że jakaś niewyżyta moderatorka ciągle obcina tobie jaja.

Kacperek
                                  • josef_to_ja Re: A nie można studiować dla samego siebie? 09.12.12, 21:39
                                    Dziękuję za współczucie i wsparcie. :*
    • akle2 Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 19:19
      À propos psa, miałe/aś przy sobie zestaw do sprzątania po jego kupach? Bo wiesz -matura do czegoś zobowiązuje.
    • doral2 Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 19:34
      bez_przekazu napisał(a):

> mieszkam vis a vis politechniki. w sobote rano istny najazd na uczelnie przez studentki z walizkami na kolkach. wczoraj "taka jedna" szla tak pewnie na uczelnia,ze malo mi psa nie potracila.
      > w czasach,kiedy tylu absolwentow wyzszych uczelni nie moze znalezc pracy, ja, wlascicielka pudla, pytam sie: czy musza koniecznie studiowac panienki z malych miast i wiosek.."

no co za bezczelność, wsiury śmią studiować!!
      i obrażać właścicielkę pudla z miasta!!
      nosz, to skandal panie, skandal!!
      chamstwo ze wsi i małych miasteczek należy tępić siłom i godnościom osobistom!!
      • zawszekacperek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 20:05
        Skandal to mało. To zbrodnia. Prawo powinno zabraniać tym dziewczynom poruszania się z walizeczką na kółkach. Ten swój nikczemny dobytek powinny nosić w tobołkach na grzbiecie.
        Coorva, od kilkudziesięciu minut dygocę z nerw:), że przez ludzką głupotę mógł ucierpieć vis a vis politechniki pudel.

Kacperek
        • pollarek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 20:09
          zawszekacperek napisał:

> Coorva, od kilkudziesięciu minut dygocę z nerw:), że przez ludzką głupotę mógł
          > ucierpieć vis a vis politechniki pudel.
          >
          Wooooot:DDD

A poza tym, nie można takich rzeczy wypisywać tak publicznie i znienacka. Piciu mi poleciało nie w tą dziurkę co potrzeba:P
          • zawszekacperek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 20:24
            Znienacka to czołg może wyjechać- jak mawiał nasz major na Studium Wojskowym (początek lat 70-tych ubiegłego wieku) - a nie walizka na dwóch kółkach vis a vis plitechniki.
            Zapamiętajcie to Wy sobie szer. pollarek!
            Kacperek
            ppor. rezerwy

pollarek napisała:

> zawszekacperek napisał:
            >
            >
            > > Coorva, od kilkudziesięciu minut dygocę z nerw:), że przez ludzką głupotę
            > mógł
            > > ucierpieć vis a vis politechniki pudel.
            > >
            > Wooooot:DDD
            >
            > A poza tym, nie można takich rzeczy wypisywać tak publicznie i znienacka. Piciu
            > mi poleciało nie w tą dziurkę co potrzeba:P
            >
            >
            • pollarek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 20:31
              zawszekacperek napisał:

> Znienacka to czołg może wyjechać- jak mawiał nasz major na Studium Wojskowym (p
              > oczątek lat 70-tych ubiegłego wieku) - a nie walizka na dwóch kółkach vis a vis
              > plitechniki.

Albo w ciążę można zajść, jak to mawiała moja katechetka:DDD

> Zapamiętajcie to Wy sobie szer. pollarek!
              > :)
              > Kacperek
              > ppor. rezerwy

O nie. Pójdę w końcu na paintball i nabiorę odpowiednich umiejętności:D
              • zawszekacperek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 20:57
                pollarek napisała:
                O nie. Pójdę w końcu na paintball i nabiorę odpowiednich umiejętności:D

Jeśli mogę poradzić, to na tym paintballu załap się na fuchę kapelana drużyny. Szkolenie z religii już masz za sobą. Na stanowisku kapelana awansuje się błyskawicznie a może nawet i szybciej. Tylko jak już zostaniesz Biskupem Polowym WP, to za żadne skarby nie leć z Prezydentem RP do Katynia. Widzisz, Naczelny Rebe RP nie poleciał i chodzi, a nie leży.
                Zapamiętacie to Wy sobie plut. Pollarek?
                Kacperek
                mjr rezerwy
                • pollarek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 21:10
                  zawszekacperek napisał:

> Jeśli mogę poradzić, to na tym paintballu załap się na fuchę kapelana drużyny.
                  > Szkolenie z religii już masz za sobą. Na stanowisku kapelana awansuje się błysk
                  > awicznie a może nawet i szybciej.

O proszę, jak dobry plan rozwoju zawodowego. Potencjalną konkurencję wytruję, albo wyślę ich zdjęcia z imprezy do gazetki i już - ciepła posadka w garści:>

Tylko jak już zostaniesz Biskupem Polowym WP,
                  > to za żadne skarby nie leć z Prezydentem RP do Katynia. Widzisz, Naczelny Rebe
                  > RP nie poleciał i chodzi, a nie leży.

A tego to nie wiedziałam (sic!):> A to cwaniura... pewnie dostał wcześniej cynka i gnida nie przekazał dalej:P

> Zapamiętacie to Wy sobie plut. Pollarek?
                  > :)
                  > Kacperek
                  > mjr rezerwy

Spróbujemy panie majorze!:D
                  A kiedy będę mogła postrzelać?:>
                  • zawszekacperek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 21:27
                    Z tymi fotkami to Wy chor. pollarek uważajcie. Ostatnio sejmowe ciacho się właśnie z takich zdjątek gęsto tłumaczy.
                    A co do Naczelnego Rebe RP to się elegancko wytłumaczył, że on w szabas nigdzie nie lata. Chyba, że do synagogi.
                    Co do strzelania, to Wy st. chor. sztabowy pollarek uważajcie. Zawsze się znajdzie jakaś gnida, która posłusznie zamelduje naczalstwu, że Wy bez rozkazu, po kryjomu strzeliliście sobie setę albo nawet i dwie. No i widzicie Wy ppor. pollarek, że przez takiego xuja można zwichnąć tak pięknie zapowiadającą się karierę.

Kacperek
                    St. Ułan
                    • pollarek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 21:35
                      zawszekacperek napisał:

> Z tymi fotkami to Wy chor. pollarek uważajcie. Ostatnio sejmowe ciacho się właś
                      > nie z takich zdjątek gęsto tłumaczy.

O nu, nu, nu. Protestuję! Ciacha są apetyczne!

> Co do strzelania, to Wy st. chor. sztabowy pollarek uważajcie. Zawsze się znajd
                      > zie jakaś gnida, która posłusznie zamelduje naczalstwu, że Wy bez rozkazu, po
                      > kryjomu strzeliliście sobie setę albo nawet i dwie. No i widzicie Wy ppor. poll
                      > arek, że przez takiego xuja można zwichnąć tak pięknie zapowiadającą się karier
                      > ę.

O nie, ja mam bardzo dobrze opracowany system wczesnego ostrzegania. Żaden członek mnie znienacka od tyłu nie podejdzie:DD
                      • zawszekacperek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 22:07
                        Wy płk. pollarek nie zachwalajcie tak swojego systemu wczesnego ostrzegania.
                        O nie, ja mam bardzo dobrze opracowany system wczesnego ostrzegania. Żaden członek mnie znienacka od tyłu nie podejdzie:DD
                        Chuck Norris nie takich chojraków jak Wy zaskakiwał i nie takie systemy przechytrzał.
                        Kacperek
                        St. Bosman
                        • pollarek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 22:14
                          zawszekacperek napisał:

> Chuck Norris nie takich chojraków jak Wy zaskakiwał i nie takie systemy przechy
                          > trzał.

Na takiego Patryjota to i Chuck niestraszny. Cudo nowoczesnej techniki z intuicyjnym systemem naprowadzania:D
                          • zawszekacperek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 22:35
                            Nu, w takiej sytuacji to Wy gen. pollarek rzeczywiście macie przewagę nad Chuckiem Norrisem. Jeżeli Wasz system jest intuicyjny, to nawet: Niech to wirtualny xuj strzeli nic nie zdziała.
                            Ogłaszam capstrzyk.

Kacperek
                            kpr. rezerwy

pollarek napisała:

> zawszekacperek napisał:
                            >
                            >
                            > > Chuck Norris nie takich chojraków jak Wy zaskakiwał i nie takie systemy p
                            > rzechy
                            > > trzał.
                            >
                            > Na takiego Patryjota to i Chuck niestraszny. Cudo nowoczesnej techniki z intuic
                            > yjnym systemem naprowadzania:D
                            >
                            >
                            • pollarek Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 22:37
                              zawszekacperek napisał:

> Ogłaszam capstrzyk.
                              >
                              Kolorowych i spokojnych:)
            • nie.mam.20 Re: "studentki zaoczne" 10.12.12, 10:40
              witamy kolege kombatanta :-{)
          • nie.mam.20 Re: "studentki zaoczne" 10.12.12, 10:38
            polecialo w jatke, a nie w pitke?
            • pollarek Re: "studentki zaoczne" 10.12.12, 10:44
              nie.mam.20 napisał:

> polecialo w jatke, a nie w pitke?

Gorzej. W oddychke:D
    • soulshuntr Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 20:19
      a moze one wcale nie przyjechaly studiowac, tylko na seks sie umowily?
    • uleczka_k Re: "studentki zaoczne" 09.12.12, 20:22
      Stara kobieta z pudlem, nie zna zasad interpunkcji, ma kłopot z poprawnym formułowaniem krótki wypowiedzi pisemnych. Jest przykra dla młodych dziewcząt, określa je (negatywnie) poprzez ich (domniemane) pochodzenie. Przywiązuje nadmierną wagę do drobiazgów. Pracuje - być może jako pomoc biurowa (której nikt już teraz nie zwolni albo z powodu ochrony przedemerytalnej albo dlatego, że nie chce wpędzać ją w bardzo trudną sytuację).
      No nie wiem, może jeszcze książki kupujesz na metry w oprawkach, które będą pasowały do zasłon?
      Kołtuństwo, małostkowość, zazdrość - ach, pyszności, pyszności, tak sobie można sączyć jad do porannej kawki, potem do obiadku, podwieczorku i kolacji. A wszystko to z duplem, o pardą, z pudlem.
      • arista80 Re: "studentki zaoczne" 10.12.12, 10:20
        Skoro te studentki są zaoczne to w tygodniu mogą z powodzeniem pracować. A studia traktować jako uzupełnienie wiedzy.
      • maitresse.d.un.francais krótkiCH wypowiedzi 10.12.12, 18:10
    • paco_lopez Re: "studentki zaoczne" 10.12.12, 11:40
      no cóż, musi minąć pół pokolenia by odwrócić trend. one po prostu szukają męża. same już dzieciom tego nie sfinansują raczej, o ile w ogóle będą miały dzieci. toteż za jakiś czas zrobi się luźniej i na ulicach i na uczelniach
    • ksiezna.de.rivendell Re: "studentki zaoczne" 12.12.12, 14:24
      A jaką ty zacną uczelnię skończyłeś/łaś, że uważasz, że ludzie pochodzący z mniejszych miejscowości nie mają prawa do studiowania? Owszem, znam durnowate studentki: i dzienne, i zaoczne - reguły nie ma. Mam też koleżankę, która pochodzi z małej miejscowości i z dość ubogiej rodziny, więc pracowała i studiowała zaocznie i udało jej się z tej "wsi" wyjechać. Nie powiedziane, że jak ktoś się urodził poza Warszawą czy w jakim ty tam mieście sobie z pudlem pomieszkujesz, to między polami rzepaku pozostanie na wieki wieków amen. Nie powiedziane, że jak mieszka w małym mieście, to tylko w nim pracę może znaleźć.

Trafiłeś w czuły punkt, bo sama pochodzę z niewielkiej miejscowości. Dzięki ciężkiej pracy, nauce i uporowi udało mi się z tej pipidówy wyjechać i dostać dobrą pracę, wcale nie sekretarki. Natomiast jeżeli na podstawie tego, że ktoś wpadł na twojego psa wnosisz, że pozbawiony jest kultury, to zastanów się, czy na pewno ten pies na smyczy był odpowiednio prowadzony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka