bez_przekazu 09.12.12, 17:16 w mojej zamrazarce mozecie znalezc zamrozone owoce,warzywa, pierogi (bez miesa) i , sladowe, mieso. a wy czym jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triismegistos Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:17 Krewetkami, kaffirem i mięsem z rosołu. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:29 dlugo nie pociagniesz triismegistos napisała: > Krewetkami, kaffirem i mięsem z rosołu. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 22:57 i dobrze, co ona koń pociągowy żeby ciągnąć miała :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek A gdzie kafior? :> 10.12.12, 21:10 > Krewetkami, kaffirem i mięsem z rosołu. A gdzie kafior? :> Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A gdzie kafior? :> 10.12.12, 22:26 > A gdzie kafior? :> w przeręblu, chodzą słuchy, że lodówki wyszły z mody i już nie wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: A gdzie kafior? :> 11.12.12, 01:33 > w przeręblu, chodzą słuchy, że lodówki wyszły z mody i już nie wrócą. Zeby sie przekopac przez przerebl musial bym chyba wziasc dynamit... :P Wczoraj o 7 rano jak sie kladlem spac bylo u mnie -20 C. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:19 za kwadrans będę szpinakiem, anszła i dwoma jajkami. dlaczego to jest takie słoooone? no ale nie było słonych paluszków, czymś się trzeba ratować. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:20 oooo zapros mnie sixa na kolacje, proszeeee Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:31 ja bym tez przyszla, ale mnie to "anszula" odrzuca. fuj! wielkafuria napisał(a): > oooo zapros mnie sixa na kolacje, proszeeee Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:32 ja uwielbiam anszuła :P uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:36 k...a, czy to to samo, co anchois?! wielkafuria napisał(a): > ja uwielbiam anszuła :P > uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 21:32 tak to to samo, jak zgadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:32 interesuje Cię szpinak z piaskiem? bo trochę też chrzęści. ja bym na to nie poleciała:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:30 zes se posolila to masz.\ six_a napisała: > za kwadrans będę szpinakiem, anszła i dwoma jajkami. > dlaczego to jest takie słoooone? > no ale nie było słonych paluszków, czymś się trzeba ratować. > > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:31 właśnie nie posoliłam. już bylo posolone. dodałam chlebek dla osłody. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:37 chlebek? to chalka chyba byla? six_a napisała: > właśnie nie posoliłam. już bylo posolone. > dodałam chlebek dla osłody. > > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:40 w porównaniu do anchois nawet sól jest słodka. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 18:43 six_a napisała: > za kwadrans będę szpinakiem, anszła i dwoma jajkami. > dlaczego to jest takie słoooone?..' trza było anszła przed użyciem wypłukać wodą :P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:19 w zamrażarce mam tylko lody. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:37 wodne czy do zjedzenia? grassant napisał: > w zamrażarce mam tylko lody. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:38 o,shit! swiete.jeze napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:26 O! To mi przypomniało, że mam dwie paczki brukselki! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka właśnie zjadłam 09.12.12, 17:32 stosik odsmażonych na oleju gotowanych ziemniaków :) przysmak odkryty całkkiem niedawno :) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: właśnie zjadłam 09.12.12, 17:35 gr.eenka napisał: > stosik odsmażonych na oleju gotowanych ziemniaków > :) > przysmak odkryty całkkiem niedawno :) fujjj ten olej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: właśnie zjadłam 09.12.12, 17:39 o,shit! gr.eenka napisał: > stosik odsmażonych na oleju gotowanych ziemniaków > :) > przysmak odkryty całkkiem niedawno :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: właśnie zjadłam 09.12.12, 21:34 z kefirkiem... mniam :) i gałka muszkatałową Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:38 zatem jestem ; schabikiem , szyneczką itp. ale czy to się liczy skoro to nie moje ? hm bo mama nie miała miejsca więc wrzuciła do mojej Z moich to malinki , truskaweczki i jagódki :) szpinak mniam i loooddyyyyyy tiramisu Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:39 smalec, wodka, piwo, wono, dopalacze, wedliny, kielbasa slaska, brokuly, mleko, papryczka chili marynowanan, czosnek marynowany, cebuli marynowane, sledzie marynowane, karpaczio z lososia, szato z borowikami, krewetki, z mascarpone podlane winem bialym chablis roczkik 64, schab, piers z kurczaka.... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:40 po.....lo cie? o zamrazarce pisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 17:43 aaa w zamrazalce to chleb.. stoleczny, krojony Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 18:21 Jestem ryba, warzywami, owocami morza i chlebem. To w zamrazarce. W lodowce jestem dzis swiatlem, jablkami i bialym serem. Wczoraj, po raz pierwszy od kilku lat, weszlam w posiadanie kostki masla, z ktorej zuzyje 100 gram do upieczenia ciasta. Reszte chyba zje pies ale za bardzo go lubie zeby go truc! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 22:59 a bo jak w lodówce to się nie jest tym co tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 08:31 lacido napisała: > a bo jak w lodówce to się nie jest tym co tam jest? tego nie wiadomo ale dobrze mieć system "no frost" pozwala to na rozwój osobowości Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio To wspolczujemy. 09.12.12, 18:17 bez_przekazu napisał(a): a wy czym jestescie? soba. PS. Zawsze mozesz sie ograniczac w tej fascynacji obzartswem i wybrac diete bezglutaminowa: smakowity.pl/przepis/405/befsztyk-w-czerwonym-winie/ Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 To strach sie bac 09.12.12, 18:31 ursyda napisała: > Jesteś mrożonym pierogiem. - co bedzie, gdy odtaje... Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 19:33 to ja jestem serem żółtym, brokułem, jogurtem albo łososiem. no i kurczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 20:15 > i , sladowe, mieso. bylo dokladniej lodowke wymyc. > a wy czym jestescie? my jestesmy jak zawsze soba. Dzisiaj z dodatkiem %. Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 21:13 Tuńczyko-dorszo-makrelo-krewetką plywającą w szpinaku i warzywach na patelnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 21:21 mieso i ryby sa w zamrazalniku, zielenina, piwo sa wyzej, wiekszosc owocow i warzyw w pudelkach. my jestesmy Polak maly, zatem pierogi musowo z miesem lub kapusta i grzybami. Jeno grule zastapilismy sweet potato. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 21:25 Warzywa, owoce, serek bez żelatyny, ser żółty na podpuszczce mikrobiologicznej. W zamrażarce chleb razowy. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 21:27 A tak wogle to ma byc watek n/t. "Jestem zajebista i mam nawet lodowke"? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 21:31 nie to kolejna reinkarnacja naszego forumowego trolla;) Tym razem jest kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 21:35 ooooo, a to przepraszam. To ja ide gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 11:38 A admin pojechał na wakacje niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 23:01 aleś niedouczona, poczytaj z czego składa się ludzie ciało :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 23:20 możliwe, że z banana, dziś widziałam książkę o penisie, tytuł w rodzaju miszczyni penisa i na okładce był banan. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 09.12.12, 23:22 aaaaale pamięć mam rewelacyjną, muszę przyznać, 100% trafialności w sedno;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 13:19 szukajcie a znajdziecie:) w góglu szukajcie gógla znajdziecie w komputerze a konkretnie w internecie prowajder jest? to i książka się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 15:41 Ile doplacaja zeby te ksiazke kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 15:46 a ja wiem? wogle to było śmieszne, bo szukałam półki z ekonomicznymi noi przechodzę, a tam ścisk na tej półce z poradnikami od seksu nieziemski i tylko ta jedna okładka mi utkwiła. stwierdziłam, że jeśli nie są gotowi do umieszczenia penisa na okładce, to powinni się wziąć za pisanie o uprawianiu owoców, a nie seksu. więc nawet do ręki nie brałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 16:01 Właśnie! Na miejscu marchewki czy ogórka czułbym się dyskryminowany i pozwał wydawcę do sądu. Co to, niby taki krzywy banan ma być lepszy od jędrnej marchewki czy wielgachnego ogórasa? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 16:04 kombi mówi, że to z powodu uwielbienia egzotyki przez polki. ale on to ma chyba kuuuuuuuuuuuku. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 08:15 Chyba mnie jakis element kulinarnego dojzewania ominal. Mam zamrazarke, nie uzywam, jako ze jest samodzielnym bytem a nie czescia lodowki, jakis czas temu wypielam z kontaktu. Z tego co widze to: pierogi, mrozona ryba, czasem warzywa lub lody. Pierogow nie moge, rybe i warzywa konsumujemy po kupnie, lody od swieta. Powaznie, tylko po to ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 08:49 zeby trzymac snieg z zeszlego roku Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 08:42 sladowe mieso to pozostalosc po poprzednich lokatorach? Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 09:30 Jestem ketchupem, majonezem, musztardą i zamrożonym pieczywem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 09:51 ja jestem najczęściej kanapką z serem i pomidorem, no i oczywiście herbatą z liścia. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 drobiem jestem 10.12.12, 11:07 ogólnie stawiam na białko, posiłki lubię konkretne, z prostych produktów, a nie jakieś ściubienie i alpejskie kombinacje jak nie ma mięsa albo ryby, to taki posiłek dla mnie się nie liczy nie jadam owoców bo nie lubię, a po serku i jogurtach to chyba miałabym siłę dopiero za 15 lat (chyba że serek wiejski zmieszany w misce ze skrojoną w kostkę szynką i jakimiś warzywami itp.) nie ruszam produktów mącznych, nie jem zup bo się tym nie najadam. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: jestem tym,co spozywam 10.12.12, 15:38 Jestem daniem meksykańskim. Chili, wołowina, kukurydza. Jestem ostra, mielona i z kolbą? Do dupy z takimi tezami.... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Zoczywszy niusa na Głównej 10.12.12, 19:37 pomyślałem, że następną akcją pana artysty-socjogastrologa powinno być fotografowanie zawartości muszli klozetowych po wypróżnieniu, według motta, "oto jam - czym sram". Odpowiedz Link Zgłoś