tomasdyg 01.08.04, 00:06 A jak u was? Ten komunikator zaczyna być irytujący, nawet bardzo irytujący wrrrrrr.... :-(( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: GG -ZNOWU SIADŁO !!! 01.08.04, 01:12 siadlo ale sie i naprawilo samo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
julia001 Re: GG -ZNOWU SIADŁO !!! 01.08.04, 02:26 Mi też siadło. Myślałam, że się wścieknę... na szczęście szybko się naprawiło:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a u mnie znowu jest -to rosyjska ruletka? 01.08.04, 02:32 moze masz jakas starsza wersje? dzis wieczorem nie dzialalo chyba wszystkim, ale teraz ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: GG -ZNOWU SIADŁO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 01:16 GG siada od czasu do czasu ale ten problem rozwiązuje zainstalowanie aktualizacji ze strony Microsoftu. Poza tym magiczna północ, gdy wybije, także uzdrawia nasze kochane GG :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietapoprzejsciach Re: GG -ZNOWU SIADŁO !!! 02.08.04, 07:07 tomasdyg napisał: > A jak u was? > Ten komunikator zaczyna być irytujący, nawet bardzo irytujący wrrrrrr.... :-(( > > Pozdrawiam jestem wprawdzie "kobietapoprzejsciach" ale takiego jeszcze nie doświadczyłam co to jest GG i co w nim "siada"?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: GG - kobietapoprzejsciach 02.08.04, 13:05 kobietapoprzejsciach napisała: > tomasdyg napisał: > > > A jak u was? > > Ten komunikator zaczyna być irytujący, nawet bardzo irytujący wrrrrrr.... > :-(( > > > > Pozdrawiam > > jestem wprawdzie "kobietapoprzejsciach" ale takiego jeszcze nie doświadczyłam > co to jest GG i co w nim "siada"?? hmmm....., Kobietopoprzejściach, jakby to Ci bezboleśnie ;-)) wyłuszczyć, GG (Gadu-Gadu) jest polskim komunikatorem internetowym tzn. programem na bazie internetu, który pozwala rozmawiać -za pomocą klawiatury- z innymi twarzą w twarz, indywidualnie. Pozwala również np. na przesłanie zdjęć. Niestety jak mniemam z powodu upychania w nim nadmiernej ilości reklam niekiedy przestaje działać -siada- co bywa irytujące, zwłaszcza gdy jesteśmy umówieni na rozmowę. Program jest darmowy, aby go uzyskać wystarczy się zarejestrować. Otrzymasz swój numer i będziesz mogła rozmawiać z innymi jego posiadaczami (stąd wielu forumowiczów podaje swój numer GG) nie blokując przy tym sobie dostępu do netu. www.gadu-gadu.pl/ Pozdrawiam , życzę miłych przejść z GG Odpowiedz Link Zgłoś
kobietapoprzejsciach Re: GG czyli gadu-gadu? 02.08.04, 15:12 trzebabyło tak od razu nie po tych przejsciach jeszcze nie jestem i nie mam zamiaru ich mieć, zwłaszcza jak lubią "padać" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś