dziewiarz 08.08.04, 08:02 90% postow tutaj to nic tylko o seksie i zdradzie malzenskiej. tfu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: Polskim Kobieta to tylko sex i zdrada w glowi 08.08.04, 08:42 ...ohyda, na stos!!! --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOlka Re: Polskim Kobieta to tylko sex i zdrada w glowi IP: *.dyn.optonline.net 08.08.04, 19:02 Widzisz jakis Ty nieszczesliwy. Pewnie dlatego szukasz panny z duzym biustem i lubiacej sex, chetnej na wyjazd do Stanow. A moze bedziecie tylko grac w karty? Cheers Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Polskim Kobieta to tylko sex i zdrada w glowi 08.08.04, 20:54 tiaaa, sponsoring w Stanach lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Polskim Kobieta to tylko sex i zdrada w glowi 08.08.04, 21:00 dziewiarz napisała: > 90% postow tutaj to nic tylko o seksie i zdradzie malzenskiej. > tfu a ciebie to martwi?:) ps. faktycznie ochyda. 90% facetow nic tylko o uczuciach i wiernosci malzenskiej i poza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Polskim Kobieta to tylko sex i zdrada w glowi IP: *.chello.pl 09.08.04, 12:31 Hehehehe... Jak maja tam duzo kobiet powyzej 150 kg zywej wagi, to pewnie ze szkaja zon w Europie!!! Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mookkie Dzięki Messja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:44 On chyba tak o mnie , bo szukam kontaktu ze zdradzonymi i zdradzającymi - taki mój prywatny problem mam jedno i drugie , i nie moge dac sobie z tym rady , a on tak mi przyłożył . Mookkie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wino, Mężczyźni i śpiew!!! b/t 09.08.04, 15:47 Bez wina juz nie potrafisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś