martinsam1 26.10.13, 13:13 sławna jak Madonna bogata jak Paris Hilton sexowna jak Sharon Stone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ipsetta Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 13:17 Nie wiem, czy każda, ale ja bym chciała. :D Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 13:22 ale wg mnie faceci chyba jeszcze bardziej niż kobiety chcą sławni bogaci sexowni Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 13:59 oczywiście ,że nie :)) mi wystarczy ,ze będę jedynie seksowna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 15:15 A mnie, że będę bogata.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 15:17 otóż Martinie nie każda. Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 17:58 otoz. Kazdy chcialby byc bogaty i troche seksowny. Slawa to rzecz ulotna. Jesli robisz cos epokowego dobrego, czyli zapracowujesz na slawe to... Ale chodzac np. na castingi :). Smiechu warte. CHcialabym byc bardzo dobrym czlowiekiem. Nie powiem, ze nie chce byc bogata. Bawilabym sie wtedy w filantropie. Porozwijacie sobie te tematy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_1971 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 18:04 Chcialabym byc bogata i seksowna. Slawna juz nie. Przy czym nie seksowna jak Sharon Stone bo dla mnie ona to zadnego seksapilu nie ma. Stara raszpla. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 20:34 > Przy czym nie seksowna jak Sharon Stone bo dla mnie ona to zadnego seksapilu ni > e ma. Stara raszpla. zgadzam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais "sexowna" to w jakim języku? 26.10.13, 19:32 Tylko drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: "sexowna" to w jakim języku? 26.10.13, 20:48 Sexowna to w penglish. Nie, nie pigeon english. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 20:23 Wystarczy siła Angeli Merkel. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 20:36 > Wystarczy siła Angeli Merkel. wydaje mi się że ona jest tylko marionetką rządzi kto inny np Pan Ohoven który ma piękną żonę Chiarę ( po kilku operacjach upiekszających) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 20:46 > wydaje mi się że ona jest tylko marionetką > rządzi kto inny np Pan Ohoven który ma piękną żonę Chiarę ( po kilku operacjac > h upiekszających) Pewnie aby być taką marionetką też trzeba mieć siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 21:08 > Pewnie aby być taką marionetką też trzeba mieć siłę. a to to na pewno siłę samozaparcie talent aktorski , i charakter typu po "trupach" do celu jej siła polega też na tym ze jest też taką trochę zwykłą niemiecką kobietą i wyborcy niemieckiego matriachalnego społeczenstwa to doceniają Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 21:20 mnie tam wystarczyłoby zebym była bogata jak Paris. a nie tylko 3 w lotto strzelala raz na ruski rok... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Bondz dobrej mysli... 27.10.13, 18:23 wielkafuria napisał(a): > a nie tylko 3 w lotto strzelala raz na ruski rok... Bondz dobrej mysli... Jak gram cwierc wieku w totka, to jusz dwa razy mialem czworke... Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Czy kazda kobieta chce być ? 26.10.13, 22:35 martinsam1 napisał(a): > sławna jak Madonna > bogata jak Paris Hilton > sexowna jak Sharon Stone? zachłanna nie jestem, mnie by stykło ostatnie Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 27.10.13, 02:02 zacznij od dzisiaj, chodz bez majtek :P Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Czy kazda kobieta chce być ? 28.10.13, 08:07 nie.mam.20 napisał: > zacznij od dzisiaj, chodz bez majtek :P ostatnie miesiące to przerabiałam z przymusu :P nie poskutkowało Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Czy kazda kobieta chce być ? 28.10.13, 11:28 za to teraz sezon w pelni :P jak sie chowa? Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Czy kazda kobieta chce być ? 28.10.13, 18:13 nie.mam.20 napisał: > jak sie chowa? jak pączek w maśle :) sprzedała by się każdemu, o każdej porze za flachę mleka :) p.s. no, żyjesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Czy kazda kobieta chce być ? 29.10.13, 11:00 Bogata mogłabym być. Niekoniecznie aż tak jak Paris Hilton, bo to duży ciężar być spadkobiercą takiej fortuny i nazwiska. Sławna nie chciałabym być ani trochę, czerwone dywany, ścianki i paparazzi mnie w ogóle nie kręcą. Seksowna na tyle, na ile potrzebuję być, już jestem ;) Przesadnie też nie, nie chciałabym, żeby każdy facet na ulicy ślinił się na mój widok. Odpowiedz Link Zgłoś