Dodaj do ulubionych

czy jest tu ekspert?????

05.04.07, 09:07
Strasznie dziwne to forum- prosiłam o poradę w sprawie podkładu do ślubu-
uzyskałam odpowiedź- idź do kosmetyczki niech zrobi profesjonalny makijaż- w
moim mieście nie ma dobrej kosmetyczki- nie będę szła do pani Jadzi, która
sama jest umalowana jak dzidzia piernik- dlatego pytam na forum!
Kolejny post- ktoś pyta o makijaż ślubny- uzyskana odpowiedź- idź do
kosmetyczki! Co to za bzdurne forum?? Skoro ludzie pytają, to chyba chcą
uzyskać radę jakiego kosmetyku użyć do zrobienia SAMODZIELNIE makijażu, a nie
odpowiedź kto ma zrobic makijaź.
Gdzie jest ten cały eskspert????
Obserwuj wątek
    • basiulek11 Re: czy jest tu ekspert????? 12.04.07, 23:43
      co za nerwusek :)
      ja co prawda nie jestem ekspertem (przynajmniej nie w dziedzinie makijazu), ale
      jestem przed slubem i przekopuje rozne informacje. Jest taka firma jak kryolan,
      wizazystki uzywaja tych kosmetykow. Maja cos takiego jak Fixer spray-utrwalacz
      makijażu, podobno dziala, ale ja nie probowalam. Nie wiem co prawda gdzie mozna
      kupic te kosmetyki, moze na allegro. Poza tym pewnie sa inne firmy, ktore maja
      takie utrwalacze. Proponuje zajrzec na strone www.folaroni.com/kryolan.html i
      www.kryolancitywarszawa.com.pl Co do podkladow to ja jeszcze nie trafilam na
      zadna rewelacje, ale polecam clinique. Tusz bezapelacyjnie lancome (tylko nie
      to ostatnie badziewie fatale), a ostatnio uzywam rewelacyjnego chanel
      (inimitable). Do dodania blasku polecam dior meteorist, albo zwykle kolorowe
      kuleczki avonu. To tyle co mi przychodzi do mojej nieeksperckiej glowy :) A! I
      jeszcze polecam zajrzec na stronke www.wizaz.pl/produkty/baza/index.php?
      tsid=1 (ranking kosmetykow). Pozdrawiam!
    • basiulek11 Re: czy jest tu ekspert????? 12.04.07, 23:49
      Tak mi jeszcze przyszlo do glowy... Jest jakis nowy podklad Vichy, taki super
      kryjacy, nie probowalam, ale inne podklady tej firmy sprawdzone i polecam,
      zawsze mozna poprosic o probke. No i ja jednak tez polecam makijazystke. Sama
      myslalam o samodzielnym wykonaniu makijazu, ale w sumie nawet jak ktos potrafi
      ladnie sie umalowac, to uwazam, ze profesjonalistka zrobi to lepiej, a poza tym
      wychodzi taniej niz kupowanie tych wszystkich specyfikow ;)
      • meg303 Re: czy jest tu ekspert????? 13.04.07, 23:54
        Polecam podkład Aera teint Vichy, rewelacyjnie kryje wszystko( mam 37 lat i cerę
        podobną do twojej). Pod podkład dobrze jest dać rozświetlającą bazę, ładnie
        odbija światło co widzać na zdjęciach. Zmarszczki mniej rzucaja się w oczy.
        Dobre cienie do powiek np Loreal ( są takie do każdego koloru oczu) mascara,
        puder brązujący aby musnąć policzki, trwała pomadka...
        Przed moim ślubem umaluję się sama, raz malowała mnie wizażystka. Nie byłam
        zachwycona. Jestem alergikiem i nie każdy kosmetyk jest dla mnie odpowiedni.
        Pozdrawiam i obys wyglądała olśniewająco, czego i sobie życzę:)
    • coill Re: czy jest tu ekspert????? 14.04.07, 02:22
      ten "ekspert"udziela sie tam gdzie mu wygodnie,a raczej tam Gdzie POTrafi sie
      udzielic....bo jak widac nie wszedzie:D
    • Gość: GOLA6 Re: czy jest tu ekspert????? IP: *.tktelekom.pl 17.04.07, 14:55
      WITAJ
      CALKOWICIE ROZUMIEM TWOJE OBURZENIE JA TEZ TAK SADZE JESLI CHCESZ TO CHETNIE CI
      DORADZE MOJ NUMER GG 8021353 JAK TYLKO MASZ OCHOTE I BEDE DOSTEPNA TO PISZ
      !MILEGO DNIA !! BUZKA
      • Gość: lilili Re: czy jest tu ekspert????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 23:23
        po jaka cholere ktos deklaruje sie byc expertem jak bywa raz na miesiac na
        forum!!!!! beznadzieja
    • martina_wawa Re: czy jest tu ekspert????? 08.05.07, 15:12
      Proponuję zadać te pytanie na gazetowym forum Uroda.
      Ta na pewno dostaniesz odpowiedź,porade:)
      Tu,zdaje się nikt nie zagląda
      • Gość: misiaczek Re: czy jest tu ekspert????? IP: *.centertel.pl 08.05.07, 16:39
        Hej no to może ja pomogę jestem początkującą kosmetyczką więc jeśli chodzi o
        makijaż to napewno baza pod podkład może być smatchbox jest dostępna w sephorze
        koszt.ok130 zł z tańszych może art deco na to korektor pod oczy estee lauder
        bądź nouba w douglasie taki rozświetlający podkład vichy dermablend jeśli
        chcesz coś ukryć jeśli nie to dobre ma także art deco cienie dobrane do koloru
        tęczówki ale najepiej pastelowe jakieś róże jasne błękity,seledyny troszkę
        brązu pod dolną linią rzęs czarny tusz może Lancome Hypnose jest świetny no i
        błyszczyk może troszkę pudru brązującego może być Inglot,bo jest dobry i
        niedrogi.
    • wizazystka.forum Re: czy jest tu ekspert????? 02.09.07, 11:26
      Jeśli chce Pani profesjonalny makijaż to prosze się udać do
      wizażystki a nie do kosmetyczki. Po drugie nie mogę na forum
      reklamować i podawać nazw kosmetyków.
      Wracając do podkładu i makijażu. Proszę dobrać odpowiedni podkład do
      rodzaju Pani cery ( nic Pani o niej nie napisała), nałożyć również
      baze pod podkład. Dobrać odpowiednie kolory cieni, różu, pomadki lub
      błyszczyka w zależności od typu urody.
      Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?