Dodaj do ulubionych

Zdradziłem dziewczynę

07.11.13, 15:29
Cześć dziewczyny, Chciałbym podzielić sie moją historią na waszym forum i prosić o pomoc.
Rozstałem sie z dziewczyną, nie dogadywalismy sie ostatnimi czasy, ale oboje mielismy nadzieje ze kiedys do siebie wrocimy. Po rozstaniu utzrymywalismy ze soną kontakt. Po dwóch tygodniach od rozstania poszedlem na balety, tam spotkałem koleżankę mojej byłej. Wzieła mnie na parkiet, bawiliśmy sie gadaliśmy piliśmy razem cały wieczór. Razem późno wyszliśmy a ja ją odprowadziłem do domu. W drodze do domu pocałowałem ją.
Na drugi dzień moja była dowiedziała sie ode mnie tylko tyle ze bawilem sie z tamtą cały wieczór i ją odprowadziłem.
Po kilku dniach moja była zobaczyłe na fejsie zdjęcia z imprezy, na jednym z nich jestem przytulony z jej koleżanką.
Po tym strasznie sie rozpłakała powiedziała ze nie ma najmniejszych szans zebysmy razem byli, nigdy nie bedzie z kłamcą.
Następnego dnia wyznałem jej całą prawdę, łacznie z całowaniem.
Kolejny raz sie rozpłakała, wyrzuciła wszystkie nasze rzeczy, zwyzywała od najgorszych i powiedziała żeby nigdy nie wchodził jej w droge.
Bardzo ją kocham, ogromnie żałuje tego co zrobiłem, myślicie że mogę jeszcze coś zrobić?
skończony gamoń...
Obserwuj wątek
    • rach.ell Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 15:35
      masz jeszcze czas zeby sie nad tym zastanawiac, teraz najwazniejsza jest matura...
      • system.tzw.edukacji Re: Zdradziłem dziewczynę 09.11.13, 15:38
        > masz jeszcze czas zeby sie nad tym zastanawiac, teraz najwazniejsza jest matura

:D
    • facettt nie rusz d... py z Twojej grupy. 07.11.13, 15:35
      Jak juz potrzebujesz zadzialac, to nastepnym razem bierz obca, a nie kolezanke.
    • kseniainc Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 15:46
      Daj jej odsapnąć........Niech ma chwilę czasu,teraz jest na Ciebie wściekła i co byś nie zrobił będzie żle.
    • gocha033 jak mozna ? 07.11.13, 15:53
      zdradzic kogos - z kim sie nie jest ?
      • sl.13 Re: jak mozna ? 07.11.13, 18:37
        To raz, a dwa - jednym pocałunkiem? Serio?
        • dreemcatcher Re: jak mozna ? 08.11.13, 09:19
          jak z jezyczkiem to sie liczy, to jakiś gimnazjalista pisze gdzie związek dla niego to zdjęcia na FB
    • gyubal_wahazar Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 15:56
      > myślicie że mogę jeszcze coś zrobić?

Spakować piórnik na jutro
    • lled Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 16:24
      jak mowisz ze wyrzucila wszystkie wasze rzeczy to masz na mysli piornik czy wiaderko z foremkami?
    • light_in_august Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 17:24
      Możesz jeszcze lekcje odrobić.
    • coffei.na zbyt wiele 07.11.13, 17:32
      pikanterii w Twoim opisie całej sytuacji...nie jestem w stanie Ci pomóc :(
      • nie.mam.20 Re: zbyt wiele 08.11.13, 00:33
        zatancz chociaz
        • coffei.na Re: zbyt wiele 09.11.13, 15:37
          nie.mam.20 napisał:

> zatancz chociaz
          A w czym mu to pomoże?
          • nie.mam.20 Re: zbyt wiele 09.11.13, 23:07
            przeciez dla mnie mialas tanczyc :D
            • coffei.na nic mi o tym niewiadomo... 10.11.13, 08:18
              nie.mam.20 napisał:

> przeciez dla mnie mialas tanczyc :D

aczkolwiek pójdźmy na kompromajs : Ty zaśpiewasz...np:

www.youtube.com/watch?v=t9h7oB0TpLY
              po takim wykonie Copy....uff bejbe....
              • nie.mam.20 Re: nic mi o tym niewiadomo... 10.11.13, 10:43
                TEGO to nawet dla Ciebie nie zrobie, tak cienko nie ciagne!
                Baryton, co innego. Cieply glos w sluchawce....
                Jesli chodzi o spektakle, to czesciej kibicuje damskim glosom, sam moge za halabardnika robic.
                • coffei.na oj tam oj tam 10.11.13, 11:09
                  nie.mam.20 napisał:

> TEGO to nawet dla Ciebie nie zrobie, tak cienko nie ciagne!

myślę,że to kwestia zaciśnięcia dłoni-damy radę Copy :)

> Baryton, co innego. Cieply glos w sluchawce....

aż mam ciary...tak dawno nie słyszałam tego filuternego "r"

> Jesli chodzi o spektakle, to czesciej kibicuje damskim glosom, sam moge za hala
                  > bardnika robic.
                  >
                  mówisz rycerskość na pierwszym miejscu? A szabelkę masz? sprawną?
    • kama265 Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 18:59
      wow, co za samokrytyka, faktycznie, gamoń, mało było obcych?
      a zresztą, jak to było? wzruszyłam mnie Twoja historia ;D
      ps. może to ustawka była? w sensie Twoja była nasłała koleżankę, żeby Cię wypróbować czy coś :D
    • paco_lopez Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 19:34
      gamoniu po czterdziestce to wszystko przyda ci się do wspominania na nudnych nasiadówach. nic sie nie stało. a pomyśl tylko jak my mieliśmy fajnie bez tych fot na fejsie. nie miałbyś teraz problemu. foty na fejsie to największa głupota jaka się mogła przytrafić ludzkości.
      • sl.13 Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 19:45
        Ja to się zastanawiam, czy w tzw. dzisiejszych czasach jest możliwe, żeby rzucić wszystko, wyjechać np. na Karaiby i nie ma mnie, czy w końcu ktoś cyknie fotę i prędzej czy później znajdą człowieka.:)
        • kseniainc Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 19:52
          prędzej milion km od domu ziomala spotkasz,niż mieszkając na jednej ulicy;-)
      • kama265 Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 20:35
        dokładnie, te komórki i foty na FB są przyczyną niejednego kwasu ;)
        kiedyś to nawet telefonu stacjonarnego nie było, więc nie było focha, że nie zadzwoniłeś ;)
        • sl.13 Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 20:46
          Jak ja się ciesze, że moja nastoletnia młodość obeszła się bez tego typu wynalazków.:)
          • evolution_xxi Re: Zdradziłem dziewczynę 09.11.13, 03:48
            telefony zle. Internet zly. Najlepiej bylo za komuny.
            Moze jakis rezerwat potrzebujecie? Jesli nie potraficie uzywac nowoczesnej technologii to sie nie wypowiadajcie o tym, czy jest dobra czy zla, bo te glosne przypadki 'rozwod z powodu fejsa' wynikaja z glupoty uzywajacych.
            Poza tym nie ma jak to sie cieszyc z bycia zacofanym, juz teraz jestescie do tylu, a za pare lat bedziecie jak moja babcia ktora oprocz swiatla to do niczego innego pradu nie potrzebuje, bo nawet radio to zbyt nowoczesne jest :]
            • paco_lopez Re: Zdradziłem dziewczynę 09.11.13, 23:33
              to nie chodzi o nowoczesność. foty na fejsie, są równie nowoczesne jak audi . babcia do audi wsiada chyba. z tymi bez fejsbuka jest tak samo fajnie jak z tymi z fejsbukiem.
            • sl.13 Re: Zdradziłem dziewczynę 10.11.13, 09:22
              Halo, nowocześni-oburzeni, ja o nastolatkach piszę.
      • evolution_xxi Re: Zdradziłem dziewczynę 09.11.13, 03:43
        foty na fejsie to największa głupota jaka się mogła przytrafić ludzkości.

ale jak to, to juz pomiedzy udostepnianiem calemu swiatu i niewrzucaniu fot nie ma nic pomiedzy? Jest taka funkcja udostepniania wybranym osobom, wiec nie rozumiem o co te placze.
        Oczywiscie wczesniejsze rozsylanie mailem zdjec z wakacji, lub wlasnoreczne robienie stron ze zdjeciami bylo wygodniejsze i lepsze. Oczywiscie :>
    • mila2712 Re: Zdradziłem dziewczynę 07.11.13, 19:48
      Ile ty masz lat ?
      Dorośnij!
    • nie.mam.20 Re: Zdradziłem dziewczynę 08.11.13, 00:32
      technicznie jestes w porzadku. Poza tym, przed slubem sie nie liczy. Skoro wam sie nie ukladalo, to o co idzie?
      Co mozesz zrobic? Pogadaj, kup kwiaty, odzcie do knajpy potanczyc. Jak kocha, to przebaczy. Jak nie kocha, to szukaj innej, moze byc kolezanka. Ale nie spiesz sie, masz jeszcze sporo czasu wydoroslec.
    • weronikaweronika123 Re: Zdradziłem dziewczynę 09.11.13, 21:43
      hehe ani jednaj normalnej odpowiedzi. sam jadzik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka