Gość: Langusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:13 w dupę że hoho...i skończ te durne kody, czy jeteś tak beznadziejna, że nawet tu musisz się reklamować, by znaleźć "znajomych"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Maretina proponuję ślub z kopovem..tak mu wła 02.09.04, 08:00 Gość portalu: Langusta napisał(a): > w dupę że hoho...i skończ te durne kody, czy jeteś tak beznadziejna, że nawet > tu musisz się reklamować, by znaleźć "znajomych"? dziekuje za propozycje, ale meza juz posiadam;) lubisz ludzi swatac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Maretino! 02.09.04, 08:08 Czy ktoś zazdrości Ci dobrego kontaktu z Kopovem?? Może mała lekcja, jak budowac dobre relacje z innymi by sie komuś przydala? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretino! 02.09.04, 08:09 listek_a napisała: > Czy ktoś zazdrości Ci dobrego kontaktu z Kopovem?? Może mała lekcja, jak > budowac dobre relacje z innymi by sie komuś przydala? wiesz listku:) mam do swiata wirtualnego duzy dystans:). delikatnie mowiac wala mnie uwagi langusty, kopva lubie i lubic bede nawet jesli ja bedzie skrecalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretino! 02.09.04, 08:17 listek_a napisała: > I dobrze:)))) Kawa dzisiaj smakowala?? rewelacja, pianke z mleka posypalam cynamonem;))) mniaaaaam:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Maretino! 02.09.04, 08:22 ooooooo! Muszę kupić sobie wreszcie ekspres! A ja śniadanko dzisiaj wzięłam więc jestem spokojna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretino! 02.09.04, 08:22 listek_a napisała: > ooooooo! Muszę kupić sobie wreszcie ekspres! A ja śniadanko dzisiaj wzięłam > więc jestem spokojna:)) ja juz zjadlam, teraz pije sobie herbatke "wisnie w rumie":) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek5 Re: Maretina proponuję ślub z kopovem..tak mu wła 02.09.04, 08:29 hihihi, ślub to zazwyczaj fajna impreza. Może autorka tego wątku chciała sie znaleźć na liscie gości? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretina proponuję ślub z kopovem..tak mu wła 02.09.04, 08:30 kasiek5 napisała: > hihihi, ślub to zazwyczaj fajna impreza. Może autorka tego wątku chciała sie > znaleźć na liscie gości? :))) chyba w tej grupie ciotek, ktorym nigdy nic sie nie podoba!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek5 Re: Maretina proponuję ślub z kopovem..tak mu wła 02.09.04, 08:40 :))) ale w pierwszym szeregu podczas rzucania bukietu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Maretina proponuję ślub z kopovem..tak mu wła 02.09.04, 08:42 kasiek5 napisała: > :))) ale w pierwszym szeregu podczas rzucania bukietu! :) zbiera wstazki, czy suszy roze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek5 Re: Maretina proponuję ślub z kopovem..tak mu wła 02.09.04, 08:52 wstążki wplata we włosy a róże w postaci sproszkowanej dodaje do kremu :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Maretina proponuję ślub z kopovem..tak mu wła 02.09.04, 08:42 i z płaczem podczas przysięgi małżeńskiej DLACZEGO TO ZNOWU NIE JA W TEJ BIAŁEJ SUKIENCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov a tak mnie dupa swędział od rana, wiedziałem 02.09.04, 08:44 że dzień zacznie sie pieknie:) jakie kody bo jeszcze nic nie czytałem? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: a tak mnie dupa swędział od rana, wiedziałem 02.09.04, 08:48 kopov napisała: > że dzień zacznie sie pieknie:) > jakie kody bo jeszcze nic nie czytałem? nie wiem, podobno kody ci wysylam jakies.....?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a tak mnie dupa swędział od rana, wiedziałem 02.09.04, 08:50 nic nie wiem, poza tym ze męza w weekend nie ma w domu, potwierdasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: a tak mnie dupa swędział od rana, wiedziałem 02.09.04, 08:50 kopov napisała: > nic nie wiem, poza tym ze męza w weekend nie ma w domu, potwierdasz?:) heheh zebys wiedzial, karetka bedzie jezdzil;) takie ma hobby;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Langusta Langusta czy słodkie są Twe usta?:))))))) 02.09.04, 08:59 chyba już sie obudziłem, languście chodzi o Twoją sygnaturkę:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Langusta Langusta czy słodkie są Twe usta?:)) 02.09.04, 09:04 kopov napisała: > chyba już sie obudziłem, languście chodzi o Twoją sygnaturkę:)))))))) hehehed no prosze, takie g....o przeszkadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Langusta 02.09.04, 15:45 pewnie! lepiej kazdemu dogryzać, wszystkich się czepiać, niż być miłym (ops: "włazić w doopę") Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Langusto - aby wchodzic... 02.09.04, 17:28 ... w dupe nalezy posiadac penisa. Nie kazdy posiada penisa tak jak Ty. Przy czym nie kazdy kto posiada penisa wchodzi w dupe tak jak Ty. Jesli Ty posiadasz penisa i wchodzisz czasem w dupe, nie oznacza to wcale, ze inni tez tak maja. Musisz przyjac to do wiadomosci. Troche kodow: . _ . . . _ _ . _ _ . . . _ . . . _ _ _ _ . _ _ . . . _ . _ _ . _ _ _ . _ . . . . . _ _ _ _ . . _ _ . . . . _ . _ . . _ _ _ . . . . _ . _ _ . . _ . . _ . _ . . . _ _ . . _ . _ _ . _ _ . _ _ _ . . . . . . _ _ . . . _ _ . _ . . _ _ . . _ . . . . . . . _ _ . . . . _ . _ . _ _ _ . . _ . . _ . _ _ . _ _ . _ _ _ . . . . . . _ _ . . . _ . _ _ . . _ . . . . . . . _ _ . _ _ . _ . _ _ _ . _ _ . _ _ _ . _ _ . _ _ . . _ . _ _ . . _ . _ _ _ . _ . _ _ . . _ . _ _ _ _ _ . . . . _ . _ . _ _ _ . . _ . . _ . _ _ _ . _ _ _ _ _ . _ _ . _ _ _ . . . . . . _ _ . . . _ . _ _ . . _ . . . . . . . _ . _ _ _ . _ . . . . . _ _ _ _ . . _ _ . . . . . _ _ _ . . . . _ . _ _ . . _ . _ _ . _ . _ _ _ . _ _ . _ _ _ . _ _ . _ _ _ . . . . . _ . . . . _ _ . _ _ . _ _ . _ _ _ . . . . . . _ _ . . . _ . . . _ _ . . . _ _ . . _ . . . . . . . _ . . . _ _ _ . _ . . . . . _ _ _ _ . . _ _ . . . . . . . _ _ . . _ . _ . _ _ . . . _ . . . . _ _ . _ _ _ . . . . _ . _ _ . . _ . . . . _ _ _ _ _ . . _ . . _ _ . _ . _ _ . . . _ _ _ _ _ . _ _ _ . _ . . _ . _ . . . _ _ . . . . . _ . _ . . . _ . _ _ . . _ . _ _ . _ _ _ . _ . _ _ _ . _ _ _ . . _ . . . . . . . . _ _ . . . _ _ . . _ . _ _ . . _ . _ _ . _ _ _ . _ _ . _ . _ _ _ _ _ . . _ _ _ . _ _ . . . _ _ . . _ _ _ _ _ _ _ _ . . . _ . _ . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Maretina proponuję ślub z kopovem..tak mu wła IP: *.chello.pl 03.09.04, 00:06 To nie wiesz, ze w Polsce, a wiec w EU 12 to letnie dzieci nie moga sie zenic!!! A gdyby nawet mogly zawierac takie zwiazki, to jakaz by byla róznica wieku on 12 lat a ona, no przynajmniej musi miec te 18 lat!!!, Az strach pomyslec, jakby mieli dzieci. Jak to dobrze, ze prawo zabrania czegos takiego!!! hehehe... Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś