Dodaj do ulubionych

a co robi Twój ksiądz, kiedy nikt nie patrzy?!

IP: *.acn.pl 02.09.04, 11:27
www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=591
bez komentarza :|
Obserwuj wątek
    • Gość: Tepes Re: a co robi Twój ksiądz, kiedy nikt nie patrzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:32
      dlaczego bez komentarza- czego brak komentarza ma być wyrazem?
      ponoć w niektórych środowiskach krąży opinia że o dziwo ksiądz też jest
      człowiekiem- nie wiem czy to udowodniono empirycznie- no ale myślę że jeśli
      jest człowiekiem to ma ludzkie potrzeby
      no chyba że oburza Cię seks analny bo wolisz oralny czy jaki i nie tolerujesz
      innego?
      • Gość: złośnica do Tepes IP: *.acn.pl 02.09.04, 11:41
        widzisz, mi do tej pory wydawało się, że ksiądz, mimo tego, że O DZIWO, też
        jest człowiekiem, sam sobie wybiera (przynajmniej teoretycznie), życie w
        czystości. jakoś mi nie pasuje do tego wibrator w odbycie.

a co do dywagacji na temat moich preferencji seksualnych, to wydaje mi się to
        niezbyt na temat i trąci frustratem szukającym zaczepki.
        • Gość: Tepes Re: do strażniczki moralności społecznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:45
          ach teraz rozumiem, że po prostu boli Cię że niektórzy nie zyją zgodnie z
          duchowymi ideałami które sobie wcześniej narzucili....Twój tekst trąci wiejskim
          plotkarstwem
          • Gość: złośnica no tak... IP: *.acn.pl 02.09.04, 11:49
            jak nie mrugam porozumiewawczo okiem do księdza, który zabawia się pod drzewem
            z młynarzową, czy inną kobietą, to już pewnie jestem wiejską plotkarą ;]

gratuluję przenikliwości ;]
            • Gość: Tepes Re: no tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:55
              wystarczą mi twoje emocje (które to nawet skłoniły cie do napisania wątku na
              forum) wywołane po przeczytaniu jakże "oburzających" wieści z gazety "nie"
              • Gość: obierzyna Re: no tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 12:01
                masz cos do gazety NIE? moim zdaniem nie jet ani gorsza, ani lepsza od innych
                gazet, takich np. jak NASZ DZIENNIK czy WYBORCZA .ot, jeszcze jedna gazeta jak
                wiele na rynku.
                • Gość: M@ Re: no tak... IP: 62.148.89.* 02.09.04, 12:16
                  Wiejska plotkarka, przesadzone mocno!!!!!
                  A tak poza tym to jak mieć własne zdanie skoro opiera się tylko na
                  jednostronnym podejściu do tematu???
                  Obiektywizm lub własne zdanie polega na wysłuchaniu obu stron. Dlaczego od razu
                  skreślać np. gazetę NIE jako nieobiektywną albo piszącą kłamstwa???
                  M@
              • Gość: złośnica tak się składa, że IP: *.acn.pl 02.09.04, 12:05
                linka dostałam od znajomego, nie jestem czytelniczką 'NIE'. ale to raczej mało
                istotne.
                jestem za to pełna podziwu, dla Twojej umiejętności odczytywania ludzkich
                emocji, np. ze zdania "bez komentarza". może zainteresują się Tobą w jakimś
                talk-show?
                wybacz, ale skończę na tym pasjonujący dialog z Tobą, bo nudzi i męczy mnie
                konfrontacja z nietolerancyjnymi i ciasnymi umysłowo osobnikami, dla których
                wszelakie opinie na temat świata zaczynają się i kończą na własnych teoriach.

dla mnie ksiądz, to ksiądz. i nic tego nie zmieni.

żegnam i polecam kursy z ćwiczeniami relaksacyjnymi ;]
    • Gość: M@ Re: a co robi Twój ksiądz, kiedy nikt nie patrzy? IP: 62.148.89.* 02.09.04, 11:36
      Dlaczego mnie to nie dziwi? W mojej parafii nie ma ministrantów,
      dlaczego..................
      Bez komentarza........
      M@
    • Gość: obierzyna NIE potrzebne mi takie linki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:46
      wczoraj kupilam ksiazke pt. "Bylem ksiedzem". no coments.
    • Gość: obierzyna a potem ten sam ksiadz wklada mi do buzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 12:51
      ..tymi samymi palcami komunie sw. fuj!
      • Gość: ona Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:34
        Typowe bluzgi w stylu Urbana.
        • Gość: M@ Re: IP: 62.148.89.* 02.09.04, 15:38
          DO ona.... a jeżeli to prawda?????? M@
          • Gość: ona Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:39
            Jakoś mi sie nie chce wierzyć, M@
    • Gość: goldmoon Re: a co robi Twój ksiądz, kiedy nikt nie patrzy? IP: *.iscnet.pl 02.09.04, 22:13
      mozecie mi nie wierzyc, ale te historie slyszlam od znajomego lekarza z gryfina
      dawno temu, o ile sie nie myle to rok temu. jest to 100% prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka