Gość: złośnica IP: *.acn.pl 02.09.04, 11:27 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=591 bez komentarza :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tepes Re: a co robi Twój ksiądz, kiedy nikt nie patrzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:32 dlaczego bez komentarza- czego brak komentarza ma być wyrazem? ponoć w niektórych środowiskach krąży opinia że o dziwo ksiądz też jest człowiekiem- nie wiem czy to udowodniono empirycznie- no ale myślę że jeśli jest człowiekiem to ma ludzkie potrzeby no chyba że oburza Cię seks analny bo wolisz oralny czy jaki i nie tolerujesz innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica do Tepes IP: *.acn.pl 02.09.04, 11:41 widzisz, mi do tej pory wydawało się, że ksiądz, mimo tego, że O DZIWO, też jest człowiekiem, sam sobie wybiera (przynajmniej teoretycznie), życie w czystości. jakoś mi nie pasuje do tego wibrator w odbycie. a co do dywagacji na temat moich preferencji seksualnych, to wydaje mi się to niezbyt na temat i trąci frustratem szukającym zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tepes Re: do strażniczki moralności społecznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:45 ach teraz rozumiem, że po prostu boli Cię że niektórzy nie zyją zgodnie z duchowymi ideałami które sobie wcześniej narzucili....Twój tekst trąci wiejskim plotkarstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica no tak... IP: *.acn.pl 02.09.04, 11:49 jak nie mrugam porozumiewawczo okiem do księdza, który zabawia się pod drzewem z młynarzową, czy inną kobietą, to już pewnie jestem wiejską plotkarą ;] gratuluję przenikliwości ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tepes Re: no tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:55 wystarczą mi twoje emocje (które to nawet skłoniły cie do napisania wątku na forum) wywołane po przeczytaniu jakże "oburzających" wieści z gazety "nie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: no tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 12:01 masz cos do gazety NIE? moim zdaniem nie jet ani gorsza, ani lepsza od innych gazet, takich np. jak NASZ DZIENNIK czy WYBORCZA .ot, jeszcze jedna gazeta jak wiele na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ Re: no tak... IP: 62.148.89.* 02.09.04, 12:16 Wiejska plotkarka, przesadzone mocno!!!!! A tak poza tym to jak mieć własne zdanie skoro opiera się tylko na jednostronnym podejściu do tematu??? Obiektywizm lub własne zdanie polega na wysłuchaniu obu stron. Dlaczego od razu skreślać np. gazetę NIE jako nieobiektywną albo piszącą kłamstwa??? M@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica tak się składa, że IP: *.acn.pl 02.09.04, 12:05 linka dostałam od znajomego, nie jestem czytelniczką 'NIE'. ale to raczej mało istotne. jestem za to pełna podziwu, dla Twojej umiejętności odczytywania ludzkich emocji, np. ze zdania "bez komentarza". może zainteresują się Tobą w jakimś talk-show? wybacz, ale skończę na tym pasjonujący dialog z Tobą, bo nudzi i męczy mnie konfrontacja z nietolerancyjnymi i ciasnymi umysłowo osobnikami, dla których wszelakie opinie na temat świata zaczynają się i kończą na własnych teoriach. dla mnie ksiądz, to ksiądz. i nic tego nie zmieni. żegnam i polecam kursy z ćwiczeniami relaksacyjnymi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ Re: a co robi Twój ksiądz, kiedy nikt nie patrzy? IP: 62.148.89.* 02.09.04, 11:36 Dlaczego mnie to nie dziwi? W mojej parafii nie ma ministrantów, dlaczego.................. Bez komentarza........ M@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna NIE potrzebne mi takie linki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:46 wczoraj kupilam ksiazke pt. "Bylem ksiedzem". no coments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna a potem ten sam ksiadz wklada mi do buzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 12:51 ..tymi samymi palcami komunie sw. fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:34 Typowe bluzgi w stylu Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ Re: IP: 62.148.89.* 02.09.04, 15:38 DO ona.... a jeżeli to prawda?????? M@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 15:39 Jakoś mi sie nie chce wierzyć, M@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldmoon Re: a co robi Twój ksiądz, kiedy nikt nie patrzy? IP: *.iscnet.pl 02.09.04, 22:13 mozecie mi nie wierzyc, ale te historie slyszlam od znajomego lekarza z gryfina dawno temu, o ile sie nie myle to rok temu. jest to 100% prawda Odpowiedz Link Zgłoś