Gość: łojejku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:33 .........co na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 14:35 Gość portalu: łojejku napisał(a): > .........co na obiad? tez mysle co dzis zrobic.... wczoraj jadla pysznegopstraga pieczonego w folii aluminiowe z natka pietruszki, maselkiem i cytryna.... rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku Re: ale jestem głodna........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:36 no teraz jestem głodniejsza, taki obiad to klasa de lux Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 14:36 u mnie dzis tradycyjnie: bitki cielece, kluski slaskie, zasmazana kapusta i sos smietankowo-cebulowy... Sam gotuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku Re: ale jestem głodna........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:39 kurde...następny czyli full zestaw! przygotowanie chyba zjmuje z pół dnia co? ładnie sobie jadacie mario. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 14:40 cos Ty 1,5 godziny i gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku Re: ale jestem głodna........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:45 wczoraj oglądałam "europa da się lubić" gdzie telewizyjny kucharz opowiadał o posiłku angielskiego robotnika którego raz tam spotkał- były to kanapki z chleba tostowego przełożone chipsami i posmarowane kostką rosołową....na co ja się w duchu roześmiałam a potem zadumałam, że wcale nie jadam lepiej czyli zimne półprodukty ze słoika albo instanty albo telle pizze...tak jakoś ostatnio wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 14:48 Najciensza ksiazka na swiecie? Angielska Ksiazka Kucharska :) Ja tam wole popichcic. I ciesze sie gdy innym smakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 14:42 mario2 napisał: > u mnie dzis tradycyjnie: bitki cielece, kluski slaskie, zasmazana kapusta i sos > > smietankowo-cebulowy... Sam gotuje :) ____________ ..u mnie zamiast tych bitek mam jajeczko sadzone ..i ta sama kapusta zasmażana.Na popitkę maślanka z kartonika ...mnaiaaam..8) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 14:44 na to moze przyjsc czas jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 14:49 mario2 napisał: > na to moze przyjsc czas jutro :) _______ ..zgadza się, te kluseczki były produkowane przez moją połowicę właśnie wczoraj..i dzisiaj są chyba nawet ciut lepsze, bo trochę twardsze - takie lubię.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku Re: ale jestem głodna........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:53 no nie wierze ludziska ale wy sobie pichcicie no! u mnie takie frykasy to są u matki w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 14:55 Gość portalu: łojejku napisał(a): > no nie wierze ludziska > ale wy sobie pichcicie no! > u mnie takie frykasy to są u matki w niedziele. _______ ..i tak jest też u nas.Właśnie dojadam resztę niedzielnego obiadu.pozdr...8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:41 no to apetyt mi przeszedł.......chyba że te buraczki-może bym się skusiła Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t 06.09.04, 14:43 a to nie o to chodziło żeby cos poradzić na głód?:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:57 kaczki śmierdzą- więc rzeczywiście człowiek przestaje być głodnym! ale sobie teraz właśnie wymarzyłam ruskie pierogi przysmarzane i polane jogurtem z koperkiem....chyba wybiore się do biedronki :)))) danusia Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t 06.09.04, 14:59 a dzis ugotuje szynke w warzywach, zrobie do niej sos chrzanowy a na pierwsze danie zupa - krem z zielonego ogorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 15:02 to chyba na kolację będzie? chyba że tez kupisz półprodukty w "biedronce" i wepchniesz do mikrofali :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t 06.09.04, 15:23 Gość portalu: łojejku napisał(a): > to chyba na kolację będzie? chyba że tez kupisz półprodukty w "biedronce" i > wepchniesz do mikrofali :) na 18 bedzie gotowe, to godzina roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t 06.09.04, 15:03 kaczka z winem, luzowana to niezła wyżerka szkoda tylko, że dla 1-2 osób:( przestań z Biedronką, trafią Ci się umyte w ajaxie z zeszłego tygodnia i rzeczywiście będzie kaczka:)))) wierzysz że specjalnie dla Ciebie babcie lepiły te pierogi w niedzielę żeby były swierze?:))))))) kup kawałek mięsa przypraw i zjedz P.S. a zamiast jogurtu smietana, jogurt jest dla odchudzających sie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojejku Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 15:07 a Twoja kaczka to co? sam hodowałeś że taki jesteś pewny? wolna od antybiotyków, hormonów etc.? jak cos wyparzone w ajaksie to przynajmniej bakterii mieć nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pasztet z kaczki i buraczki n.t 06.09.04, 15:13 nie wiem ale jest niezła:) praca z ajaksem czystym relaksem:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 15:23 ja dziś robię tortillę z wołowiną wg przepisu GW:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: ale jestem głodna........ 06.09.04, 16:39 u mnie dzisiaj beleco:) (jajecznica z pomidorami i serem do tego chleb), ale ktoś mi obiecał wspaniałą kolację:) Odpowiedz Link Zgłoś