noelka28 06.09.04, 17:58 jak dlugo siedzicie w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miawalles Re: do asystentek 07.09.04, 09:06 ile godzin dziennie czy ile czasu na tym stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
noelka28 Re: do asystentek 07.09.04, 10:18 do której srednio codziennie - mnie irytuje to ze biuro cale sobie wychodzi, ja wyrobiona z praca, a tu szef siedzi w pokoju i nijak wyjsc - zdarza mi sie ze nie puszcza mnie do 19, ale rzadko, zazwyczaj "kibluje" do 18, chociaz od 17 nie mam juz co robic - nawet mi sie nie chce (oprocz tych szefowych zadan ad hoc :() ale coz - nie narzekam bo oprocz tego praca ok pod kazdym wzgledem i szef kulturalny (nie taki jak listka ;) )) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: do asystentek 07.09.04, 10:57 Na początku też kiblowałam i głupio mi było wyjść o 16, chociaż nie miałam już co robić. Potem zaczęłam przyzwyczajać szefa, że ja też mam swoje prywatne życie i teraz jest tak, że jeśli nie mam nic do zrobienia, pytam, czy mogę już wyjśc i wychodzę. Czasem bywa, że czekam np jak skończy rozmowę telefoniczną (nieraz trwającą nawet i godzinę!!!), bo nie wiem, czy nie będzie czegoś potrzebował. Na szefa absolutnie nie mogę narzekać, mam świetną atmosferę, nie stresuję się. Tylko ta praca...mam dość:(( Potrzebuję zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: do asystentek 07.09.04, 11:23 noelka28 napisała: > jak dlugo siedzicie w pracy? Do 17.00. W piątki do 16.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Re: do asystentek IP: 62.29.138.* 07.09.04, 11:26 Pocieszę Cię. Ja siedzę codziennie od 8:00, i jak wychodzę przed 18:00 to należy to uznać za sukces... Często jeszcze jak już wyjdę, to szef jeszcze dzwoni na komórkę (prywatną!). Odpowiedz Link Zgłoś
noelka28 Re: do asystentek 07.09.04, 11:35 do mnie tez jeden wydzwania kiedys obudzil mnie o 5 rano (przylecial akurat skads)i pyta - gdzie jestes? bo trzeba przyjsc wczesniej do pracy , wrrr po telefonie poszlam spac i pojawilam sie 30 min wczesniej bo sie wyrobic nie potrafilam :) potem juz nie zostawialam wlaczonej kom. na noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebbia Re: do asystentek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:13 ja wychodzę o 15.30, szef bardzo pilnuje czasu pracy - nie można się spóźniać ale i nie trzeba przedłużać ;) Odpowiedz Link Zgłoś