Dodaj do ulubionych

Jaki prezent na swieta dla meza

05.12.14, 13:08
Czesc ! Moze podpowiecie co podarowac mezowi na prezent. ? No niby jeszcze jest troche czasu do swiat ale wolalabym kupic cos teraz a nie czekac do ostatniego dnia i w panice szukac mu jakiegos prezentu...
Tak do max 40 zł bo nie robimy sobie drogich prezentow ( po prostu uznalismy ze jak kupujemy cos drogiego to niech bedzie to na pewno sprawzone).
Znalazlam w mall taki kubek termiczny:
www.mall.pl/outdoor-kubki/webhiddenbrand-neverland-galaxy-045l
Mąż pracuje na budowie tak więc moze spodobalby mu sie taki kubeczek? Bralby sobie herbatke z domu.
Kosmetyki oraz ubrania odpadaja bo dawalam mu je w poprzednich latach.
Obserwuj wątek
    • teddy102 Re: Jaki prezent na swieta dla meza 05.12.14, 15:31
      Kubeczek fantastyczny. Napewno mu sie przyda na budowie. Chociaż ja sugerowłbym termos i ciepłe skarpetki.
      -----------------
      Solidne sprzątanie warszawa
    • luluska Re: Jaki prezent na swieta dla meza 09.12.14, 12:46
      Taki kubek nie trzyma długo ciepła.
    • qer Re: Jaki prezent na swieta dla meza 09.12.14, 20:06
      jak pali to może e-papierosa?
    • bemoll Re: Jaki prezent na swieta dla meza 10.12.14, 10:55
      Mój mąż dostanie taki quadrokopter widziałam ja oglądaj je w sklepie, nie mogłam go od nich odciągnąć.
    • wiewiorrrra Re: Jaki prezent na swieta dla meza 10.12.14, 11:46
      A może portfel? Albo pasek? Ja szukałam w internecie właśnie pasków, bo chciałabym kupić bratu. Znalazłam kilka:

https://www.arwena.com/img/plpasban.jpg

Ale pochodzę jeszcze po sklepach u mnie w mieście i coś wybiorę.
    • modna.wygodna Re: Jaki prezent na swieta dla meza 10.12.14, 13:04
      Mojemu chłopakowi marzył się ostatnio fajny odschoolowy motorower komar, a że nie jest on zbyt drogi, postanowiłam zrobić mu prezent na święta i kupić go na ogłoszeniach :). Generalnie warto dowiadywać się, co kto chciałby dostać i próbować się do tego dostosować.
    • frenchie nauka gry 18.12.14, 22:27
      w prtezencie nauki gry na saksofonie, zeby grał Ci tak pieknie jak ten pan tutaj www.youtube.com/watch?v=YNyEn0lFKwo
    • popii Re: Jaki prezent na swieta dla meza 19.12.14, 10:42
      ja męża zabieram na pokaz gdzie występują iluzjoniści, mam nadzieję że się będziemy dobrze bawić
      • lidwina Re: Jaki prezent na swieta dla meza 03.01.15, 04:30
        No, to ja się więcej wykosztowałam, a właściwie naszukałam. Mojemu mężowi nie jest łatwo zaimponować. Uwielbia gadżety i nowinki komputerowe, więc chciałam mu kupić jakiś wypasiony tablet, żeby mógł na nim sprawnie pracować i jak będzie miał ochotę to i pograć w co lepsze gry. Wyzwanie nie lada, ale udało się spełnić. Kupiłam mu tablet multimedialny FergusonS8 z Windowsem 8.1, super procesorem, klawiaturą i ogólnie najlepszymi parametrami na rynku.
      • danuska34 Re: Jaki prezent na swieta dla meza 23.02.15, 14:26
        Mój mąż lubi perfumy.
    • lulrun rębaki 28.02.15, 21:43
      Mój dostał rębaki, bo mamy sporo drewna obok domu i dzięki temu będzie miał mniej pracy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka