sloggi Re: Świat bielizny 21.09.05, 00:26 pasaz.onet.pl/cf2ca2e1ffffffc000164debbe6f4437,katalog.html?&lista=0 Odpowiedz Link
nowy_login73 Re: Świat bielizny 21.09.05, 21:13 dziwne forum. dziwne tematy. sloggi możesz mi troszkę, tak w dwóch słowach wyjaśnić co z tą bielizną i Tobą? wiesz, związek jaki jest? Odpowiedz Link
magdajeden Re: Świat bielizny 21.09.05, 23:33 ale żeby od razu całe forum o majtkach?? no nie wiem PS przepraszam ze się wcinam Odpowiedz Link
nowy_login73 Re: Świat bielizny 22.09.05, 14:14 męska chyba tak... a kobieca to nieeee, o nieee jest cała masa przyjemności wśród damskiej bielizny..... przyjemności dla obu stron Odpowiedz Link
sloggi Re: Świat bielizny 22.09.05, 17:57 Uważasz, ze męska bielizna nie jest ciekawa? Odpowiedz Link
nowy_login73 Re: Świat bielizny 22.09.05, 18:15 hmm, raczej nie tak jak damska. ponoć ma być wygodna przede wszystkim. ale swoją droga co ciekawego może być w slipkach, bokserkach lub kalesonach? nie biorę pod uwagę sytuacji ekstremalnej i panów lubiących się pzrebierać w koronki. ale sloggi oświeć mnie, proszę jaka to jest ciekawa bielizna meska? a tak przy okazji, twój nick kojarzy mi się z bielizną (wybacz, nie chciałam cie urazic), może jest taka marka bielizny....nie wiem, takie pierwsze skojarzenie. nie gniewaj się. Odpowiedz Link
sloggi Re: Świat bielizny 22.09.05, 20:06 nowy_login73 napisała: > ale swoją droga co ciekawego może być w slipkach, bokserkach lub kalesonach? A co w damskiej? (to samo) > ale sloggi oświeć mnie, proszę jaka to jest ciekawa bielizna meska? np. sloggi Ale też Hendersson. > a tak przy okazji, twój nick kojarzy mi się z bielizną (wybacz, nie chciałam > cie urazic), może jest taka marka bielizny....nie wiem, takie pierwsze > skojarzenie. nie gniewaj się. Mój nick wziął się od slipek marki Sloggi - to były pierwsze slipy z rozporkiem poziomym - jedyne w swoim rodzaju. Dziś wiele podróbek też ma takie rozporki - ale to nie to samo. Czemu miałbym się gniewać? Odpowiedz Link
nowy_login73 Re: Świat bielizny 22.09.05, 20:41 wśród damskiej bielizny są koronki....jedwabie...wcięcia, wycięcia.....pończochy...pasy...koszulki...staniki... poziomy rozporek?? wiedziałam ze mi się kojarzy )) Odpowiedz Link
sloggi Re: Świat bielizny 23.09.05, 02:17 Czy Twój chłop chodzi w barchanowych galotach? Odpowiedz Link
nowy_login73 Re: Świat bielizny 23.09.05, 10:29 no, nie. ale nie nosi też stringów i bokserek po kolana w tureckie wzory . dajmy spokój tematowi, ciekawość zaspokoiłam, a dobrze jeśli ludzie mają różne zdania, nie jest nudno. Odpowiedz Link