• czoklitka Re: Zdrada 12.12.14, 11:52
      > Pytanie brzmi - dlaczego to robi?

Nie zdziwiłoby mnie, gdyby facio odpowiedział, że nie pomyslał, dlatego to zrobił

>Czy naprawdę wystarczy napalić się na laskę, która jest fajna i chę
      > tna?

no, fajna musi być, raczej tak, jak na moje.
      • sl-14 Re: Zdrada 13.12.14, 16:19
        Aha, czyli nie pomyślał, po prostu się podjarał i poszło? Zaczynam w to wierzyć.
        • czoklitka Re: Zdrada 13.12.14, 16:22
          Cholerka wie, może wpadli sobie w oko już wcześniej...
    • stokrotka_a Re: Zdrada 12.12.14, 12:02
      sl-14 napisała:

> Pytanie brzmi - dlaczego to robi?

Zadawanie takiego pytanie ludziom, którzy z opisaną sytuacją nie mają nic wspólnego jest mniej więcej równoznaczne z pytaniem wróżki. Zapytaj tego konkretnego delikwenta, jeśli chcesz wiedzieć, dlaczego to robi.
      • sl-14 Re: Zdrada 13.12.14, 16:18
        Jednak wolę poczytać, co sądzą ludzie i jakie mają doświadczenia, niż pytać wróżki.
        • stokrotka_a Re: Zdrada 15.12.14, 11:36
          Rozumiem, że wolisz pytać ludzi a nie wróżkę, ale nie rozumiem, dlaczego pytasz osoby całkowicie obce zamiast zapytać faceta zamieszanego w tę konkretną sytuację.
          • urko70 Re: Zdrada 15.12.14, 11:47
            stokrotka_a napisała:

> dlaczego pytasz osoby całkowicie obce zamiast zapytać faceta zamieszanego
            > w tę konkretną sytuację.

- Wstydzi się zapytać TEGO faceta.
            - Nie umie zapytać.
            - Boi się zapytać bo może dostać słuszną odpowiedź "a co cię to obchodzi?!".
            - Wątek jest wymyślony i tak naprawdę nie ma tego faceta.
            - ...
    • sl-14 Re: Zdrada 13.12.14, 10:02
      Wiecie co, po wczorajszej imprezie, na której przystawiał się do mnie facet wprawdzie nie żonaty, ale taki, który z powodów że tak powiem towarzysko-znajomościowych nie powinien tego robić, jeśli ma trochę przyzwoitości, coraz bardziej przychylam się do tezy, że każdy facet jest do wyjącia.:/ Uprzedzam komentarze - spławiłam.
      • stokrotka_a Re: Zdrada 15.12.14, 11:43
        sl-14 napisała:

> Wiecie co, po wczorajszej imprezie, na której przystawiał się do mnie facet wpr
        > awdzie nie żonaty, ale taki, który z powodów że tak powiem towarzysko-znajomośc
        > iowych nie powinien tego robić, jeśli ma trochę przyzwoitości, coraz bardziej p
        > rzychylam się do tezy, że każdy facet jest do wyjącia.:/ Uprzedzam komentarze -
        > spławiłam.

Powody towarzysko-znajomościowe mogą przegrywać z potrzebami erotyczno-seksualnymi, szczególnie gdy ktoś jest na seksualnym głodzie.
      • urko70 Re: Zdrada 15.12.14, 12:12
        sl-14 napisała:

> przystawiał się do mnie facet wpr
        > awdzie nie żonaty, ale taki, który z powodów że tak powiem towarzysko-znajomośc
        > iowych nie powinien tego robić, jeśli ma trochę przyzwoitości, coraz bardziej p
        > rzychylam się do tezy, że każdy facet jest do wyjącia.:/ Uprzedzam komentarze -
        > spławiłam.

1. skoro to on się do Ciebie przystawiał to Ty co najwyżej mogłaś mu ulec, a nie "wyjąć go".
        2. co to za powody towarzystko-znajomościowe, które by przeszkadzały?
        • sl-14 Re: Zdrada 15.12.14, 18:03
          Ok, ale jeśli ktoś kto nie powinien się przystawiać, przystawia się i wykazuje inicjatywę, to tym bardziej dałby się "wyjąć".
          Pisałam w innym wątku - kolega Ojca. I dla mnie to obrzydliwe, jakby wujek mnie macał (chociaż wcześniej widziałam faceta kilka razy w życiu, a nie że wychowywaliśmy się razem, czy coś).
          • stokrotka_a Re: Zdrada 15.12.14, 18:15
            sl-14 napisała:

> Pisałam w innym wątku - kolega Ojca.

Ojca Dyrektora?

> I dla mnie to obrzydliwe, jakby wujek mnie macał

Jeśli cię macał i to wbrew twojej woli, to się nie dziwię.
            • sl-14 Re: Zdrada 15.12.14, 18:19
              Próbował przytulać i całować, bleee...
              • leptosom Re: Zdrada 15.12.14, 18:25
                widać zabierał się od niewłaściwej strony.
                • sl-14 Re: Zdrada 15.12.14, 18:32
                  Raczej za niewłaściwą osobę.
              • szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Zdrada 17.12.14, 20:23
                Pijany był, że się do ciebie przystawiał?

Miał wąsa?
                • sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 20:33
                  Nie, wąsy ostały się tylko u ciebie na wsi.
                  • szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Zdrada 17.12.14, 20:41
                    Owszem, zapuściłem. Dodają mi seksapilu.

A u was w mieście co jest teraz w modzie?
                    • sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 20:52
                      Znowu nie jesteś trendy, bo jak to, wąsy bez brody - o drwaloseksualnych nie słyszałeś?
                      www.cdn.ug.edu.pl/wp-content/uploads/2014/03/menel-2.jpg
                      Tu masz z nutką metroseksualnego:
                      bi.gazeta.pl/im/45/2a/10/z16951621Q,Instagram-com-waimeavanitas.jpg
                      Tu masz lekturę:
                      foch.pl/foch/1,132041,16951589,Nadchodzi_era_drwala___nowy_trend_w_modzie_meskiej.html
                      Ty ponoć jesteś informatycznie wykształcony, a ja ci muszę linków szukać?
                      • szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Zdrada 17.12.14, 21:04
                        Zawsze chciałem mieć taką gęstą brodę, która była dla mnie symbolem męstwa, ale mi nie rośnie.

Idę w drugą stronę. Zapuszczam włosy i zrobię sobie pizdusiowatą tzw. fryzurę boczną. W połączeniu z pinglami i mą chudą twarzą mam klepanie na mieście zapewnione.
                        • sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 21:41
                          Takie coś? Powodzenia!
                          static1.purepeople.com/articles/8/14/27/48/@/1500302-olivier-giroud-match-amical-950x0-1.jpg
                          • szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Zdrada 17.12.14, 21:47
                            Nie. Za wysoka fala. Bardziej płasko, krótsze, ale lekko uniesione.
                            • sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 21:50
                              Nie ma foto - radź sobie sam.
          • urko70 Re: Zdrada 17.12.14, 09:38
            sl-14 napisała:

> Ok, ale jeśli ktoś kto nie powinien się przystawiać,

Osobiście jestem raczej sceptycznie nastawiony do związków damsko męskich z dużą różnicą wieku także rozumiałbym problem. Jednak tu nie piszesz o wieku a o tym, że to kolega ojca, który nie funkcjonował jako "wujek".
            Więc skoro był to tylko kolega ojca, kolega którego widziałaś kilka razy i nie funkcjonował jako "wujek" to skąd odczucie "jakby wujek mnie macał" ?

> przystawia się i wykazuje inicjatywę, to tym bardziej dałby się "wyjąć".

Coś jakby rybka twierdziła że złapała wędkarza.
            • sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 17:16
              Różnica wieku 25 lat, pisałam w innym wątku. Sorry, ale dla mnie panowie po 50-tce to właśnie "panowie", nie potrafię patrzeć na nich w "taki" sposób. A tu jeszcze tego typu klimat towarzyski - wprawdzie faceta nie znam dobrze osobiście, ale opowieści rozmaite w domu od lat funkcjonowały.
              • stokrotka_a Re: Zdrada 17.12.14, 17:23
                sl-14 napisała:

> Różnica wieku 25 lat, pisałam w innym wątku. Sorry, ale dla mnie panowie po 50-
                > tce to właśnie "panowie", nie potrafię patrzeć na nich w "taki" sposób.

Ale w czym problem? Nie pociągają cię tacy i szlus. Prawda?
                • sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 17:26
                  A mogę mieć własne odczucia co do tej sytuacji, czy jak zwykle będziesz się czepiać jak rzep psiego ogona?
                  • stokrotka_a Re: Zdrada 17.12.14, 17:37
                    I jedno, i drugie, tzn. odczucia możesz mieć, a ja mogę się czepiać.
                    • sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 20:14
                      Aha.
                      • stokrotka_a Re: Zdrada 18.12.14, 08:17
                        Nom.
              • urko70 Re: Zdrada 29.12.14, 10:20
                sl-14 napisała:

> Różnica wieku 25 lat, pisałam w innym wątku. Sorry, ale dla mnie panowie po 50-
                > tce to właśnie "panowie", nie potrafię patrzeć na nich w "taki" sposób.
                > wprawdzie faceta nie znam dobrze osobiście,
                > ale opowieści rozmaite w domu od lat funkcjonowały.

Wcześniej pisałaś "jakby wujek mnie macał" a równocześnie piszesz, że faceta nie znasz, że nie funkcjonował jako wujek.
                Teraz skupiasz się na różnicy wieku (ten powód całkowicie rozumiem o czym pisałem wcześniej).
                Piszesz również o klimacie towarzyskim i opowieściach.
                Moim zdaniem albo nie umiesz wysłowić się i przedstawić prawdziwych swoich powodów albo coś kręcisz.
                • sl-14 Re: Zdrada 29.12.14, 19:53
                  Forumki miały rację, że ciężko się z tobą gada, tak więc ostatni raz próbuję.

> Wcześniej pisałaś "jakby wujek mnie macał" a równocześnie piszesz, że faceta nie
                  > znasz, że nie funkcjonował jako wujek.

Znałam słabo, widziałam gościa kilka razy, ale wiedziałam, że od lat jest kolegą Taty i w domu się o gościu mówiło. Nigdzie nie napisałam, że traktowałam go jak wujka, wiec nie wiem, czego nie rozumiesz, może nie bierz wszystkiego tak dosłownie?

> Teraz skupiasz się na różnicy wieku (ten powód całkowicie rozumiem o czym pisałem
                  > wcześniej).

Skupiam się na kilku rzeczach, na różnicy wieku także. znowu nie wiem, czego nir rozumiesz.

> Piszesz również o klimacie towarzyskim i opowieściach.

Zapraszam dwa akapity wyżej.

> Moim zdaniem albo nie umiesz wysłowić się i przedstawić prawdziwych swoich powodów
                  > albo coś kręcisz.

Moim zdaniem cierpisz na jakąś łagodną odmianę Zespołu Aspergera, która nie pozwala ci zrozumieć prostych, acz niekoniecznie dosłownych komunikatów. A że ja nie zawsze rozmawiam i pisuję łopatologicznie, to się nie dogadamy.
                  Facet dużo starszy, kolega ojca - dla mnie to tak logiczne argumenty przeciw, że (wiem, pisze to po raz kolejny) naprawdę nie wiem, czego nie rozumiesz. No ale to nie mój problem.
                  • urko70 Re: Zdrada 30.12.14, 10:29
                    sl-14 napisała:

> Forumki miały rację, [...]

OK, wystarczy.
                    Dowiedziałem się tego czego chciałem.
                  • mendigo Re: Zdrada 30.12.14, 18:20
                    Łagodną odmianę?! Nie bądź taka delikatna :D
            • ina.wicz10 Re: Zdrada 26.12.14, 00:26
              "także rozumiałbym problem" tak że rozumiałbym problem.
    • sabriel Re: Zdrada 17.12.14, 17:56
      Wszystko pięknie i ładnie (przynajmniej na zewnątrz), a pan i tak zdradza panią.To może wbrew pozorom nie ma takiej idylli jak to ktoś tutaj przedstawia. Trudno powiedzieć jakie są motywy tego konkretnego pana, ale może to idealne z pozoru życie wcale nie jest takie idealne. Może nadarzyła się okazja, może piorun go nagle walnął i chłopina się zakochał, a przez ostatnie kilkanaście lat utrzymywał pozory bo "dzieci". A może faktycznie jest tak idealnie, że aż rzygać się chce i pana znudziło takie życie i szukał odskoczni. Pani z tego wątku nie jest jedyna. W moim otoczeniu widzę, że dużo mężów zdradza, a żony żyją w błogiej nieświadomości.
      • sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 20:15
        Ok, zaczynam przyjmować do wiadomości, że prawdy się nie dowiem, chyba że jakoś upiję pana.:)
        • urko70 Re: Zdrada 23.12.14, 10:35
          sl-14 napisała:

> Ok, zaczynam przyjmować do wiadomości, że prawdy się nie dowiem, chyba że jakoś
          > upiję pana.:)

W jaki sposób chciałaś się dowiedzieć prawdy o powodach tego konkretnego człowieka inaczej niże od niego samego?
          • sl-14 Re: Zdrada 25.12.14, 20:41
            Nie wiem, liczyłam na to, że jakaś forumowa mądrość się objawi.:)
      • ursyda Re: Zdrada 20.12.14, 19:38
        No oczywiście! Facet złapany na zdradzie zawsze może powiedzieć: "bo byłaś dla mnie niedobra!".
        Weź.
        • urko70 Re: Zdrada 23.12.14, 10:36
          ursyda napisała:

> No oczywiście! Facet złapany na zdradzie zawsze może powiedzieć: "bo byłaś dla
          > mnie niedobra!".
          > Weź.

Dokładnie tak samo mogą powiedzieć (i mówią) kobiety.
    • znana.jako.ggigus sielanka z zewnątrz 26.12.14, 08:59
      takie robią na Tobie wrażenie. Ale to nie jest sielankowe życie, jeśli mąż zdradza żonę z przygodnie poznaną kobietą.
      Może sielankowa żona robi mężowi piekło w czterech ścianach, albo sielankowy mąż ma syndrom zamykających się drzwi i chce się wyszaleć?
      Może powody są zupełnie inne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka