czoklitka Re: Zdrada 12.12.14, 11:52 > Pytanie brzmi - dlaczego to robi? Nie zdziwiłoby mnie, gdyby facio odpowiedział, że nie pomyslał, dlatego to zrobił >Czy naprawdę wystarczy napalić się na laskę, która jest fajna i chę > tna? no, fajna musi być, raczej tak, jak na moje. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 13.12.14, 16:19 Aha, czyli nie pomyślał, po prostu się podjarał i poszło? Zaczynam w to wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Zdrada 13.12.14, 16:22 Cholerka wie, może wpadli sobie w oko już wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Zdrada 12.12.14, 12:02 sl-14 napisała: > Pytanie brzmi - dlaczego to robi? Zadawanie takiego pytanie ludziom, którzy z opisaną sytuacją nie mają nic wspólnego jest mniej więcej równoznaczne z pytaniem wróżki. Zapytaj tego konkretnego delikwenta, jeśli chcesz wiedzieć, dlaczego to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 13.12.14, 16:18 Jednak wolę poczytać, co sądzą ludzie i jakie mają doświadczenia, niż pytać wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Zdrada 15.12.14, 11:36 Rozumiem, że wolisz pytać ludzi a nie wróżkę, ale nie rozumiem, dlaczego pytasz osoby całkowicie obce zamiast zapytać faceta zamieszanego w tę konkretną sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zdrada 15.12.14, 11:47 stokrotka_a napisała: > dlaczego pytasz osoby całkowicie obce zamiast zapytać faceta zamieszanego > w tę konkretną sytuację. - Wstydzi się zapytać TEGO faceta. - Nie umie zapytać. - Boi się zapytać bo może dostać słuszną odpowiedź "a co cię to obchodzi?!". - Wątek jest wymyślony i tak naprawdę nie ma tego faceta. - ... Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 13.12.14, 10:02 Wiecie co, po wczorajszej imprezie, na której przystawiał się do mnie facet wprawdzie nie żonaty, ale taki, który z powodów że tak powiem towarzysko-znajomościowych nie powinien tego robić, jeśli ma trochę przyzwoitości, coraz bardziej przychylam się do tezy, że każdy facet jest do wyjącia.:/ Uprzedzam komentarze - spławiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Zdrada 15.12.14, 11:43 sl-14 napisała: > Wiecie co, po wczorajszej imprezie, na której przystawiał się do mnie facet wpr > awdzie nie żonaty, ale taki, który z powodów że tak powiem towarzysko-znajomośc > iowych nie powinien tego robić, jeśli ma trochę przyzwoitości, coraz bardziej p > rzychylam się do tezy, że każdy facet jest do wyjącia.:/ Uprzedzam komentarze - > spławiłam. Powody towarzysko-znajomościowe mogą przegrywać z potrzebami erotyczno-seksualnymi, szczególnie gdy ktoś jest na seksualnym głodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zdrada 15.12.14, 12:12 sl-14 napisała: > przystawiał się do mnie facet wpr > awdzie nie żonaty, ale taki, który z powodów że tak powiem towarzysko-znajomośc > iowych nie powinien tego robić, jeśli ma trochę przyzwoitości, coraz bardziej p > rzychylam się do tezy, że każdy facet jest do wyjącia.:/ Uprzedzam komentarze - > spławiłam. 1. skoro to on się do Ciebie przystawiał to Ty co najwyżej mogłaś mu ulec, a nie "wyjąć go". 2. co to za powody towarzystko-znajomościowe, które by przeszkadzały? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 15.12.14, 18:03 Ok, ale jeśli ktoś kto nie powinien się przystawiać, przystawia się i wykazuje inicjatywę, to tym bardziej dałby się "wyjąć". Pisałam w innym wątku - kolega Ojca. I dla mnie to obrzydliwe, jakby wujek mnie macał (chociaż wcześniej widziałam faceta kilka razy w życiu, a nie że wychowywaliśmy się razem, czy coś). Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Zdrada 15.12.14, 18:15 sl-14 napisała: > Pisałam w innym wątku - kolega Ojca. Ojca Dyrektora? > I dla mnie to obrzydliwe, jakby wujek mnie macał Jeśli cię macał i to wbrew twojej woli, to się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Zdrada 17.12.14, 20:23 Pijany był, że się do ciebie przystawiał? Miał wąsa? Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Zdrada 17.12.14, 20:41 Owszem, zapuściłem. Dodają mi seksapilu. A u was w mieście co jest teraz w modzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 20:52 Znowu nie jesteś trendy, bo jak to, wąsy bez brody - o drwaloseksualnych nie słyszałeś? www.cdn.ug.edu.pl/wp-content/uploads/2014/03/menel-2.jpg Tu masz z nutką metroseksualnego: bi.gazeta.pl/im/45/2a/10/z16951621Q,Instagram-com-waimeavanitas.jpg Tu masz lekturę: foch.pl/foch/1,132041,16951589,Nadchodzi_era_drwala___nowy_trend_w_modzie_meskiej.html Ty ponoć jesteś informatycznie wykształcony, a ja ci muszę linków szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Zdrada 17.12.14, 21:04 Zawsze chciałem mieć taką gęstą brodę, która była dla mnie symbolem męstwa, ale mi nie rośnie. Idę w drugą stronę. Zapuszczam włosy i zrobię sobie pizdusiowatą tzw. fryzurę boczną. W połączeniu z pinglami i mą chudą twarzą mam klepanie na mieście zapewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 21:41 Takie coś? Powodzenia! static1.purepeople.com/articles/8/14/27/48/@/1500302-olivier-giroud-match-amical-950x0-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Zdrada 17.12.14, 21:47 Nie. Za wysoka fala. Bardziej płasko, krótsze, ale lekko uniesione. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zdrada 17.12.14, 09:38 sl-14 napisała: > Ok, ale jeśli ktoś kto nie powinien się przystawiać, Osobiście jestem raczej sceptycznie nastawiony do związków damsko męskich z dużą różnicą wieku także rozumiałbym problem. Jednak tu nie piszesz o wieku a o tym, że to kolega ojca, który nie funkcjonował jako "wujek". Więc skoro był to tylko kolega ojca, kolega którego widziałaś kilka razy i nie funkcjonował jako "wujek" to skąd odczucie "jakby wujek mnie macał" ? > przystawia się i wykazuje inicjatywę, to tym bardziej dałby się "wyjąć". Coś jakby rybka twierdziła że złapała wędkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 17:16 Różnica wieku 25 lat, pisałam w innym wątku. Sorry, ale dla mnie panowie po 50-tce to właśnie "panowie", nie potrafię patrzeć na nich w "taki" sposób. A tu jeszcze tego typu klimat towarzyski - wprawdzie faceta nie znam dobrze osobiście, ale opowieści rozmaite w domu od lat funkcjonowały. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Zdrada 17.12.14, 17:23 sl-14 napisała: > Różnica wieku 25 lat, pisałam w innym wątku. Sorry, ale dla mnie panowie po 50- > tce to właśnie "panowie", nie potrafię patrzeć na nich w "taki" sposób. Ale w czym problem? Nie pociągają cię tacy i szlus. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 17:26 A mogę mieć własne odczucia co do tej sytuacji, czy jak zwykle będziesz się czepiać jak rzep psiego ogona? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Zdrada 17.12.14, 17:37 I jedno, i drugie, tzn. odczucia możesz mieć, a ja mogę się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zdrada 29.12.14, 10:20 sl-14 napisała: > Różnica wieku 25 lat, pisałam w innym wątku. Sorry, ale dla mnie panowie po 50- > tce to właśnie "panowie", nie potrafię patrzeć na nich w "taki" sposób. > wprawdzie faceta nie znam dobrze osobiście, > ale opowieści rozmaite w domu od lat funkcjonowały. Wcześniej pisałaś "jakby wujek mnie macał" a równocześnie piszesz, że faceta nie znasz, że nie funkcjonował jako wujek. Teraz skupiasz się na różnicy wieku (ten powód całkowicie rozumiem o czym pisałem wcześniej). Piszesz również o klimacie towarzyskim i opowieściach. Moim zdaniem albo nie umiesz wysłowić się i przedstawić prawdziwych swoich powodów albo coś kręcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 29.12.14, 19:53 Forumki miały rację, że ciężko się z tobą gada, tak więc ostatni raz próbuję. > Wcześniej pisałaś "jakby wujek mnie macał" a równocześnie piszesz, że faceta nie > znasz, że nie funkcjonował jako wujek. Znałam słabo, widziałam gościa kilka razy, ale wiedziałam, że od lat jest kolegą Taty i w domu się o gościu mówiło. Nigdzie nie napisałam, że traktowałam go jak wujka, wiec nie wiem, czego nie rozumiesz, może nie bierz wszystkiego tak dosłownie? > Teraz skupiasz się na różnicy wieku (ten powód całkowicie rozumiem o czym pisałem > wcześniej). Skupiam się na kilku rzeczach, na różnicy wieku także. znowu nie wiem, czego nir rozumiesz. > Piszesz również o klimacie towarzyskim i opowieściach. Zapraszam dwa akapity wyżej. > Moim zdaniem albo nie umiesz wysłowić się i przedstawić prawdziwych swoich powodów > albo coś kręcisz. Moim zdaniem cierpisz na jakąś łagodną odmianę Zespołu Aspergera, która nie pozwala ci zrozumieć prostych, acz niekoniecznie dosłownych komunikatów. A że ja nie zawsze rozmawiam i pisuję łopatologicznie, to się nie dogadamy. Facet dużo starszy, kolega ojca - dla mnie to tak logiczne argumenty przeciw, że (wiem, pisze to po raz kolejny) naprawdę nie wiem, czego nie rozumiesz. No ale to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zdrada 30.12.14, 10:29 sl-14 napisała: > Forumki miały rację, [...] OK, wystarczy. Dowiedziałem się tego czego chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ina.wicz10 Re: Zdrada 26.12.14, 00:26 "także rozumiałbym problem" tak że rozumiałbym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Zdrada 17.12.14, 17:56 Wszystko pięknie i ładnie (przynajmniej na zewnątrz), a pan i tak zdradza panią.To może wbrew pozorom nie ma takiej idylli jak to ktoś tutaj przedstawia. Trudno powiedzieć jakie są motywy tego konkretnego pana, ale może to idealne z pozoru życie wcale nie jest takie idealne. Może nadarzyła się okazja, może piorun go nagle walnął i chłopina się zakochał, a przez ostatnie kilkanaście lat utrzymywał pozory bo "dzieci". A może faktycznie jest tak idealnie, że aż rzygać się chce i pana znudziło takie życie i szukał odskoczni. Pani z tego wątku nie jest jedyna. W moim otoczeniu widzę, że dużo mężów zdradza, a żony żyją w błogiej nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 17.12.14, 20:15 Ok, zaczynam przyjmować do wiadomości, że prawdy się nie dowiem, chyba że jakoś upiję pana.:) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zdrada 23.12.14, 10:35 sl-14 napisała: > Ok, zaczynam przyjmować do wiadomości, że prawdy się nie dowiem, chyba że jakoś > upiję pana.:) W jaki sposób chciałaś się dowiedzieć prawdy o powodach tego konkretnego człowieka inaczej niże od niego samego? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Zdrada 25.12.14, 20:41 Nie wiem, liczyłam na to, że jakaś forumowa mądrość się objawi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Zdrada 20.12.14, 19:38 No oczywiście! Facet złapany na zdradzie zawsze może powiedzieć: "bo byłaś dla mnie niedobra!". Weź. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zdrada 23.12.14, 10:36 ursyda napisała: > No oczywiście! Facet złapany na zdradzie zawsze może powiedzieć: "bo byłaś dla > mnie niedobra!". > Weź. Dokładnie tak samo mogą powiedzieć (i mówią) kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus sielanka z zewnątrz 26.12.14, 08:59 takie robią na Tobie wrażenie. Ale to nie jest sielankowe życie, jeśli mąż zdradza żonę z przygodnie poznaną kobietą. Może sielankowa żona robi mężowi piekło w czterech ścianach, albo sielankowy mąż ma syndrom zamykających się drzwi i chce się wyszaleć? Może powody są zupełnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś