moonika_l 13.08.04, 07:13 Dziewczęta kochane! Właśnie dziś mija 100 dni, od kiedy ropoczęłam moje "nowe" życie. I wytrwałam, czego i Wam życzę. Czekam na słowa uznania, zwłaszcza od Guru :))) M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika1977 Re: Studniówka! 13.08.04, 09:23 Gratuluje Moniczko!!! Też życze sobie tej wytrwałosci. Powiedz mi ile przez te 100 dni udało Ci się zrzucić kg? Życzę nadal gubienia zbędnych kilogramów. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link
nikanik Re: Studniówka! 13.08.04, 11:47 Gratuluję wytrwałości i życzę dalszych sukcesów w "walce" :-)) Odpowiedz Link
gosik6 Re: Studniówka! 13.08.04, 17:40 Cześć. Na poczętku gratuluje gratuluję z całego serca. Jestem tu całkiem nowa więc nie wiem ile kilogramów temu rozpoczęłas to wiem że z moniki_Xl obecnie jesteś monika_l to jest piękne. Może ja nie powinnam o to pytać ale już oczami wyobraźni widzę siebie za 100 dni i dobrze byłoby siebie ujrzeć o ileś tam lżejszą. Naprawdę wiem że z Wami może mi sie udać (ale co tam "może" , uda mi się). Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Gośka. Ps. Może za 100 dni tj. 21 listopada 2004r. bedę, tak jak ty dziś, świętować "studniówkę". Odpowiedz Link
gosik6 Re: Studniówka! 13.08.04, 17:43 SUPER!!!. Przepraszam nie widziałam twojej informacji o ilości kg. Jeszcze raz gratuluję. I życzę dalszych takich sukcesów ( jeśli jeszcze masz jakieś kg do pozbycia się ich). Odpowiedz Link
ewa121979 Re: Studniówka! 13.08.04, 17:54 Moje gratulacje :) przede wszystkim za samozaparcie i wytrwałość w dążeniu do upragnionego celu. Oczywiście życzę dalszych sukcesów. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
moonika_l Re: Studniówka! 13.08.04, 20:36 Gosiu, specjalnie dla Ciebie informacja - zaczynałam od 75 kg,teraz ważę tylko 62, a jak zrzucę jeszcze 2-4 to już będzie koniec odchudzania, będzie walka o utrzymanie wagi. M. Odpowiedz Link
ronka3 Re: Studniówka! 13.08.04, 20:51 GRATULACJE NAPRWADE WIELKIE! Ale jak juz schudniersz do konca :) to nie odchodz z tego forum tylko nas wspieraj! Odpowiedz Link
moonika_l Re: Studniówka! 13.08.04, 20:59 jak już schudnę do końca :))) to na pewno będę was podtrzymywać na duchu i dawać przykład, że można schudnąć! M. Odpowiedz Link
margolka123 gratulacje od margolki 15.08.04, 09:48 Powody do gratulacji sa rozliczne - nie dosc ze sama schudlas, to jeszcze jestes prawdziwym dobrym duchem pewnie z kilkudziesieciu, jak nie wiecej, kobiet, tych z forumow roznych i tych co w realu slysza o kawowych pilingach i cudach olejkowych. Oj, mysle ze tych kobiet moze byc ze sto albo i wiecej ;) Fajnie miec taka studniowke za soba, naprawde. Czekam na moment kiedy zaczniesz trzymac wage, zeby zobaczyc co wtedy wymyslisz, jaki patent - ja mam pewnie jeszcze z pol roku przed soba do tego momentu, a moze i wiecej, ale podpatrzec kolezanke chetnie podpatrze ;) margolka Odpowiedz Link
moonika_l Re: gratulacje od margolki 15.08.04, 14:03 dzięi za słowa uznania. O utrzymaniu wagi już zaczynam myśleć. W związku z tym, że ostatnio bardzo brakowało mi słodyczy, dzisiaj wymyśliłam ciasto dla odchudzaczek! Zaraz podam przepis. Jedna porcja ok. 90 kal. A jakie pyszne... mmm.... M. Odpowiedz Link