Dodaj do ulubionych

portal randkowy - poznałam fajnego i już zj...łam

02.06.15, 12:32
Kochani, próbuję się wziąć w garść i poznać kogoś, weszłam na portal randkowy. Dwa dni siedziałam, aż jeden spodobał mi się i to bardzo. Tylko że tak sie podnieciłam, że w końcu kogoś znalazłam, że zaczęłam sie zachowywać napastliwie...
Następnego dnia (wczoraj) miałam wolne w pracy, a on nie. Tak sie nudziłam i myślałam o nim, że ... pierwsza napisałam i to szybko dość zaproponowałam, żebyśmy sie zobaczyli jeszcze tego samego dnia :/ On na to (jak normalny człowiek) że mu nie odpowiada coś takiego, że czuje się osaczony. Potem wyjaśniłam, że zawsze mi wszyscy zarzucali oziębłość i nieprzystępność, dlatego chciałam pokazać się z innej strony. Powiedział, że przegięłam i że mam tak nie robić potem chwilę pogadaliśmy napisał dobranoc wysłał serduszko
Ale mam wrażenie, że po takim wstępie już się nie odezwie.
Ja postanowiłam tylko czekać na wiadomość od niego
Czy sądzicie, że warto czekać? Jak kiedyś dawno temu miałam przygodę z panem z portalu randkowego to pisał do mnie bezustannie...
Obserwuj wątek
    • wyzuta Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 12:51
      erotyczny gawędziarz.
    • coffei.na Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 12:54
      no i dobrze ci napisał! chyba faktycznie normalny facet ci się trafił...a zatem nie pisz i czekaj ,pewnie zrozumiał to w ten sposób,że nieźle cie przypiliło i na mus seksu potrzebujesz...
      • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 13:02
        a jeśli nie odezwie się? :((((
    • feel_good_inc Myślisz, że tak łatwo urwać się żonie? 02.06.15, 13:10
      Może na weekend coś wykombinuje, to będzie ci mógł przeczyścić komin.
      • niereformowalna123 Re: Myślisz, że tak łatwo urwać się żonie? 02.06.15, 13:13
        on nie ma żony
        • feel_good_inc Re: Myślisz, że tak łatwo urwać się żonie? 02.06.15, 13:18
          niereformowalna123 napisał(a):
          > on nie ma żony

Rajt.
    • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 13:32
      ludzie są różni, jednemu nie będzie przeszkadzać szybka akcja, innemu już tak. nie wiem, jeśli chcesz to poczekaj, ale może się nie nastawiaj na razie na happy end.
      • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:00
        była taka wymiana zdań że on jedzie na rower na kilka dni i że ja też powinnam pojechać gdzieś zamiast siedzieć w tej warszawie i napisałam mu że sama nie chcę. Wtedy on napisał że pojedzie ze mną, więc odpisałam, że najpierw musimy się poznać i coś tam żartowaliśmy (ja nie jestem zwolenniczką spotykania po jednym dniu rozmowy i on też chyba żartował). Wczoraj jak się już pogodziliśmy, to napisałam, że fajnie by było mieć z kim chodzić na rower na co on, że już mi to raz proponował i odmówiłam :/
        nie umiem gadać z facetami :/
        • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:06
          a to jest taki problem napisać do niego ponownie i mu ten rower zaproponować (oczywiście z osobnym noclegiem)?
        • mendiga Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:08
          Weź pod uwagę, że to on może być trachnięty, a nie ty (albo oboje). I że trudno się dogadać pisemnie z obcym człowiekiem.
          • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:26
            nie, on jest normalny, spokojny, kulturalny, naprawdę i taki seksowny, boże to aż niemożliwe żeby taki facet był w internecie, czy możliwe/?
            • feel_good_inc To kolejne konto tej od obcokrajowców? 02.06.15, 14:29
              Czy też może ostatnio przechodziłaś operację amputowania połowy mózgu?
            • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:39
              różne rzeczy są możliwe.
              ale na twoim miejscu bym tak nie oceniała nie znając go, bo może się okazać przy bliższym poznaniu, ze byłaś w grubym błędzie.
              • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:41
                pewnie, że tak, ale porozmowie i zdjęciu też mozna co nieco wywnioskować, on mi się strasznie podoba, jak nikt,
                • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:44
                  to go zaproś na ten rower, powiedz mu, że w końcu się odważyłaś. czasem szczerość nie zaszkodzi.
                  • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:53
                    no ale nie rozumiesz! ja do niego pierwsza napisałam jak tylko zobaczyółam zdjęcie, potem były teksty o rowerku, tak że aż się napaliłam i chciałam się następnego dnia z nim spotkać i mu się nie spodobało - powiedział że mam nie osaczać i że ma dużo do załatwienia przed wyprawą na rowerek to teraz się nie odzywam i czekam
                    • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 15:02
                      >Wczoraj jak się już pogodziliśmy, to napisałam, że fajnie by
                      >było mieć z kim chodzić na rower na co on, że już mi to raz
                      >proponował i odmówiłam :/

chodziło mi o ten fragment...

masz rację, ja już nic nie rozumiem
                      • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 15:11
                        1 nasza rozmowa - zaproponował pojechanie razem na rower, ale zignorowałam to, bo uznałam że żartuje i sama też coś odpisałam żartem/wykluczajaco, ale na serio, to przegięcie od razu jechać na rower
                        2 nasza rozmowa (zainicjowana przeze mnie, kiedy on siedział w pracy) - napalona zaproponowałam żeby się spotkać natychmiast zainspirowana jego wcześniejszym żartem o rowerze (pomyślałam raz kozie śmierć, a przynajmniej zobaczę jak wygląda na zywo i będą lub nie będę dalej marnować czasu) na co on zareagował tym tekstem o osaczaniu z czego się potem musiałam tłumaczyć, dodał, że ma kilka rzeczy do załatwienia wczoraj i dzisiaj
                        2 nasza rozmowa później - napisał, że proponował rower i odmówiłam, ale to moim zdaniem było żartem
                        dzisiaj się nie odzywa, a wie że mam znowu wolny dzień :/
                        • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 15:55
                          no i co z tego, ze wtedy odmówiłaś? możesz przecież zmienić zdanie. poza tym nie wiem co jest niestosownego w umówieniu się od razu na rower, o ile oczywiście nie będziecie jeździć w jakieś ustronne miejsca. no nie wiem, naprawdę ie wiem, gdzie Ty widzisz problem.
    • tulsa00 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 14:56
      Jeszcze mozesz to odkrecic, tylko juz nie pisz pierwsza i nie proponuj spotkan. Jak ci tak powiedzial to widac ze on chce byc "kotem" a Ty masz byc "myszka" ;) I nie martw sie czasem tak sie zdarza, ja chyba w zyciu z 3 potencjalnych kandydatow tak wystraszylam bezposrednioscia.
    • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 16:50
      teraz np jest online a do mnie nie pisze, gdyby z nikim nie pisał byłby pomarańczową kropką a jest zieloną :/
      • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 16:56
        to ja bym odpuściła na dobre.
        ale, jak chcesz, to go zagadaj i zaproponuj jakieś tam spotkanie, najwyżej ponownie napisze, że go osaczasz.
        • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 16:58
          nie chcę znowu się poczuc jak osaczająca , więc nie napiszę
          a czy może tak być że on np za dwa dni się odezwie?
          • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 17:01
            pewnie, że może tak być. :-)tylko, wg mnie, decydujące będzie spotkanie na żywo a nie takie a sobie popisanki.
            • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 17:03
              Racja Czoklitka :) dziękuję za wsparcie :) odpuszcze go odezwę sie dopiero za tydzień :) <3
              • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 17:07
                za dużo się tym przejmujesz. na twoim miejscu poczekałabym parę dni i potem zapytała się czy jeszcze ma ochotę na spotkanie. choć, gdy tak pomyślę, to jednak nie, gdybym zauważyła, że on do mnie nie odezwał się przez te wszystkie dni, to bym już zrezygnowała z pisania czegokolwiek.
                • znana.jako.ggigus racja, nic na przymus 02.06.15, 22:46

• niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 17:00
          nie wiem jak to działa, czy jak ma się aplikację w telefonie, to zawsze jest zielona kropka, czy zielona kropka jest tylko jak się aktywnie pisze... ja dzisiaj siedzę z nosem w tym jak debil
          • czoklitka Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 17:03
            nie pomogę, bo nie korzystałam. a to nie ustawie się sobie statusu - aktywny, zajęty, nie ma mnie itp., który się samodzielnie nie zmienia w zależności od rzeczywistej aktywności?
            • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 17:05
              no właśnie ja nie jestem tak biegła w tych sprawach jakmłodzież :)
    • znana.jako.ggigus spotkajcie się i nie dręcz się 02.06.15, 20:59

• taki-sobie-nick Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 02.06.15, 21:21

> Kochani, próbuję się wziąć w garść i poznać kogoś

Sugerujemy próbować w realu.

Na marginesie: mężczyzn zraża bezpośredniość, a wulgaryzmy nie?
    • niereformowalna123 NIE ODZYWA SIĘ 02.06.15, 22:16
      pewnie jestem za stara :(((
      • kura_wuja Re: NIE ODZYWA SIĘ 02.06.15, 22:41
        napisz do lwa, on sie na bank odezwie.
        • niereformowalna123 Re: NIE ODZYWA SIĘ 02.06.15, 22:43
          kto to Iwo?
          • kura_wuja Re: NIE ODZYWA SIĘ 02.06.15, 22:51
            nie Iwo, tylko lew_ taki jeden tutaj na forum.
      • czoklitka Re: NIE ODZYWA SIĘ 02.06.15, 22:48
        a może masz inny wg niego mankament, może np. jesteś zbyt nachalna.
        nie przejmuj się tym tak :-) po paru dniach zapomnisz o nim pewnie.
      • taki-sobie-nick Re: NIE ODZYWA SIĘ 02.06.15, 22:53

> pewnie jestem za stara :(((

Muszę przyznać, że okropnie d... trujesz. Wytrzymać nie można.

Jest jakiś obowiązek odzywania się codziennie?

A jak pojutrze się odezwie, to znowu nam zanalizujesz jedną jego wypowiedź w 20 postach?
      • tulsa00 Re: NIE ODZYWA SIĘ 03.06.15, 02:12
        Niestety ale to chyba nie o twoj wiek chodzi. Jestes strasznie zdesperowana i nie potrafisz tego ukryc. Nawet jak nie proponujesz spotkan to ten tekst "chcialabym miec z kim isc na rower" bije ostra desperacja. Facet chcial powalczyc o twoje zainteresowanie a Ty mu podalas je na tacy. Po co ma do ciebie pisac i flirtowac skoro wie ze czylko na to czekasz. Moze milczy bo Cie sprawdza, byc moze odezwie sie za kilka dni. Ty pierwsza nie pisz. Ludzie zawsze chca to czego nie moga miec i doceniaja bardziej to na co musza zapracowac.
        • niereformowalna123 ODEzwał SIĘ 03.06.15, 09:48
          hurrrra!

to prawda co piszecie musi mi ktos przeczyscic komin hrhrhr
    • varia1 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 03.06.15, 10:53
      desperacja widoczna na kilometr, każdy poczułby się osaczony
      co wiesz o człowieku ponad to ze strasznie seksowny? zakładając że to w ogóle są jego zdjęcia na tym portalu randkowym :)
      • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 03.06.15, 11:21
        to co mam nikogo nie poznawać? On wydaje mi się atrakcyjny przez to w jaki stonowany sposób pisze i bardzo fajnie wygląda, wysłał mi zdjęcia z ręki, dlatego zakładam że to on. Wiadomo, świrów w necie nie brakuje, a wszystko się okaże jak się spotkamy na żywo, ale zaryzykować i jakoś zacząć trzeba

Dzisiaj się odezwał, żeby nie wyjść na napaloną i desperatkę tylko odpisałam "witaj mój drogi, u mni e wszystko ok, ide do pracy" Niech wie, że mam swoje sprawy :)
        chcę żeby przynajmniej doszło do spotkania :)

• varia1 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 03.06.15, 16:58
          mój drogi? napisałaś : mój drogi? ....
          • niereformowalna123 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 03.06.15, 17:04
            jezu nawet to źle? czemu?
            tak kulturalne osoby piszą...
            • mendiga Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 03.06.15, 17:51
              Kulturalne osoby to wydzielają "mój drogi" przecinkami. A ty napisałaś po prostu wulgarnie. Bez przecinków to brzmi, jakbyś zaraz go miała o rękę prosić. Napisz jeszcze raz, z prawidłową interpunkcją, żeby se czegoś nie pomyślał i nie poczuł się osaczony.
              Tylko zmień na "jestem w pracy" albo "wróciłam z pracy", żeby nie pomyślał, że zapiłaś. Jezus, jakie te esemesowe romanse są skomplikowane...
            • varia1 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 03.06.15, 19:25
              ale nie do człowieka z którym zaledwie poczatowałaś trochę na randkowym portalu :)
              mój drogi, to się mówi do kogoś kto jest ci w jakiś sposób już bliski....
              czy się czepiam?
              • mendiga Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 03.06.15, 19:34
                Ja tak mówię do bardzo różnych ludzi. Ostatnio chyba nawet do kolegi ze szkoły.
        • obrotowy moja Droga Roverowa- do pracy niesie mnie... 03.06.15, 18:07
          tylko odpisałam "witaj mój drogi, u mnie wszystko ok, ide do pracy"

to wspolczujemy , ze do pracy musisz zatranzalac pieszkom...
          moja Droga Roverowa - to do pracy niesie mnie...

www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120619/GOLENIOW/120619602
          • molly_wither Re: moja Droga Roverowa- do pracy niesie mnie... 03.06.15, 19:46
            Ja wspolczuje rowerzystom. Mnie sie nie oplaca wsiadac na rower, do pracy ide 5 minut:)

obrotowy napisał:

>
            >
            > to wspolczujemy , ze do pracy musisz zatranzalac pieszkom...
            > moja Droga Roverowa - to do pracy niesie mnie...
            >
            > www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120619/GOLENIOW/120619602
    • molly_wither Kobieta sie szanowac powinna 03.06.15, 18:10
      tyle w temacie.
    • joanna9969 Re: portal randkowy - poznałam fajnego i już zj.. 04.06.15, 03:48
      Meska psychyka nie zbadana jest ...
      Mnie wkurza jak facet pisze "napisz do mnie" a jak napiszesz to nawet odpisac nie raczy ...
      Jak on taki niezdecydowany jak dziewica przed noca poslubna co to i chciala by i boje sie to odpusc go sobie , szkoda czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka