Dodaj do ulubionych

Dlaczego ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:11
Rozstaliśmy się już prawie rok temu. Zrobił mi wiele przykrości i złamał
serce. Wszyscy znajomi tłumaczą mi żebym zapomniała i go skreśliła. Ja nie
mogę i jak go słyszę lub widzę to boli mnie serce i ściska mi się gardło i za
każdym razem czekam na jakiś gest z jego strony. Niestety łudzę się i cierpie.
Dlaczego to wszystko jest takie trudnę ?
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Dlaczego ? 28.09.04, 19:14
      moze jest tak, ze nie pozwalasz tej milosci zblednac, zniknac, odejsc w niebyt.
      trzymasz sie jej kurczowo. odpusc.... juz bardziej Cie nie zaboli. jak
      odpuscisz sama sobie bedzie juz tylko lepiej.niepielegnowane uczucia umieraja.
      naprawde.
      • Gość: zuzia76 Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:25
        Najgorsze jest to że ja to wszystko wiem że nie mam sensu dalej w to brnąć.
        Niestety ciężko mi jest zrozumieć to że jeżeli ktoś kocha tak przynajmniej
        zapewnia i robi różne szalone rzeczy, a póżnie to wszystko jest nie ważne i
        okazuje się pomyłką. Czy on naprawdę kochał ? Czy tak zawsze kończy się miłość ?
        Jeżeli tak to już więcej nie chce tego przechodzić :-(
        • maretina Re: Dlaczego ? 28.09.04, 19:42
          albo jestes totalnie rozhisteryzowana albo masz totalnego dola albo co nrdwdnym.
          nic nie musi sie powtorzyc, sa normalni faceci. nie grzeb sie w grobie za
          zycia! wyjdz do ludzi. daj sobie szanse.
          • Gość: zuzia76 Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:49
            Dzięki, są dni kiedy sama nie mogę sobie z tym poradzić i dziś jest ten dzień.
            • maretina Re: Dlaczego ? 28.09.04, 19:53
              takie chwile slabosci to norma. wazne, aby patrzec wiecej w przyszlosc a mniej
              za siebie. jesli uz patrzysz za sibie, to staraj sie byc w ocenie chlodna,
              realna.nie zaluj tego czego nie masz, siegaj po nowe, bedzie piekne, zobaczysz.
              • aureliana Re: Dlaczego ? 28.09.04, 19:58
                bo chyba z takimi draniami tak jest.
                przynajmniej ja tak mam.
                teraz jestem ze swietnym facetem, wszystko jest ok, ale serce mi drga zawsze
                jak cos o tamtym uslysze.( obsecion, no es amor)
                wlasnie, we wspomnieniach trzeba byc surowym ,nie idealizuj teraz tamtego
                zwiazku, pameitaj ze byl niedobry dla ciebie..
                chociaz w moim przypadku to tez sie nie sprawdzilo,bo stwierdzilam, ze skoro
                tak bylam krzywdzona, to musze sie zemscic;)
                musisz ochlonac, realnie spojrzec wstecz i w przyszlosc.a najlepiej to klina
                zabic klinem
    • Gość: white_rose Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:00
      Hmm nie wiem co CI powiedziec, do niedawna też byłam kompletnie załamana bo
      chłopak którego kochałam mnie rzucil... jak pisalam odszedl z moja
      przyjaciolka, dlugo czekalam az sie namysli i mialam nadzieje, ze wroci do
      mnie. Mylilam sie. Na szczescie pozwolilam aby milosc zakwitla w moim sercu na
      nowo... pozwolilam sie poniesc chwili i jestem szczesliwa z moim Grzesiem... a
      on.. hmm duzo przez niego cierpialam, ale teraz wiem, ze nisko sie cenilam.
      Najlepiej idź na spacer z pieskiem, pogadaj z przyjaciolmi, idź na impreze,
      zaszalej, najlepiej idź na zakupy ;) A jak to nie pomoze.. to na siłownie..
      zajmij sie czymś i przestan o tym myslec ;) pozdrawiam paps
      • Gość: zuzia76 Re: Dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:06
        Dziękuje wszystkim. Od razu lepiej mi na sercu i zaczynam wierzyć że też mi się
        uda. Życzę wszystkim dużo szczęścia i miłości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka