Dodaj do ulubionych

MAM MALE WATPLIWOSCI!

IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 04.11.04, 19:40
WITAM! PROSZE WAS DZIEWCZYNY O MALĄ RADĘ! MAM 22 LATA I W PRZYSZLYM ROKU
WYCHODZE ZA MĄŻ DZIĘKI CZEMU JESTEM BAAARDZOOO SZCZĘSLIWA!:) MÓJ MEŻCZYZNA MA
28 LAT I OD RAZU PO SLUBIE CHCIALBY POCZĄĆ DZIDZIUSIA!:) BYLOBY CUDOWNIE,
GDYŻ JA TEŻ BYM TEGO CHCIALA, LECZ NIE DODALAM ZE JA JESZCZE STUDIUJE! FAKT!
ZAOCZNIE - I DLATEGO MAM MALE WĄTPLIWOSCI! NIE WIEM CZY CIĄŻA MI NIE
PRZESZKODZI SKONCZYC STUDIA? A PO SLUBIE ZOSTANA MI JESZCZE 3 LATA. CZY
KTÓRAŚ Z WAS MIALA TAKA SYTUACJE? (CIĄŻA + STUDIA) JA CHCIALABYM MIEC JUZ
DZIECKO ALE NIE CHCE PRZEZ TO ZAWALIC SZKOLY! POMÓŻCIE MI I PORADZCIE CO
ZROBIC? Z GÓRY BARDZO DZIEKUJE!:) POZDRAWIAM.PA!
Obserwuj wątek
    • Gość: siedzę pod ścianą Re: MAM MALE WATPLIWOSCI! IP: *.crowley.pl 04.11.04, 19:55
      i też nie wiem. tyle że ja już... poczęłam... i mam tak samo ze studiami, a
      facewt chce tego dzidzi ale ja bym najchętniej <delete>... bo jeszcze wcześnie
      jest... no niesamodzielna jeszcze jestem i nie wiem co zrobić... to się
      tchórzostwo nazywa czy jakoś tak... ale tak się czuję... sorki że nie pomogłam
      Ci ale no wiesz, mam podobny problem...
    • Gość: Ann Re: MAM MALE WATPLIWOSCI! IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 04.11.04, 20:01
      nie pisze sie duzymi literami, po co tak wrzeszczysz kobieto
      • Gość: MONIA Re: MAM MALE WATPLIWOSCI! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 04.11.04, 20:04
        ZYCZE CI ZEBYŚ TYLKO TAKIE MIALA PROBLEMY DZIEWCZYNO!!!:( - ZE KTOS COS NAPISAL
        DUZYMI LITERAMI! POZDRAWIAM.
    • Gość: Anionka Re: MAM MALE WATPLIWOSCI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:36
      pewnie,że dasz radę!moja kuzynka skończyła zaocznie studia mając jedną
      dziewczynkę na starcie,a potem drugą!!powodzenia :):)
      • Gość: MONIA Re: MAM MALE WATPLIWOSCI! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 04.11.04, 20:39
        DZIEKI ZA WSPARCIE!:) MAM NADZIEJE ZE MOI WKLADOWCY NIE BEDA ROBILI TRUDNOSCI
        BO TEGO TEZ SIE BOJE!:(
    • losiu4 Re: MAM MALE WATPLIWOSCI! 04.11.04, 20:53
      wiesz... znam pzykłady kobiet, które dawały sobie radę na dziennych studiach
      wymagającej uczelni (UJ). Czyli da się. Co do mężczyzny - jeśliś pewna jego
      uczuć i woli zapewnienia jakiego takiego zycia kochanej kobiecie - nie ma sprawy

Pozdrawiam

Losiu
    • anahella Droga Moniu 04.11.04, 21:07
      Korzystanie z forum zazwyczaj powinno sie zaczac od przeczytania Netykiety.
      Poniewaz domyslam sie, ze tego nie zrobilas, to Ci wyjasnie, ze pisanie z
      wlaczonym casp lockiem jest nieeleganckie, bo oznacza krzyk. A poza tym zle sie
      to czyta. Miej szacunek dla oczu tych, ktorzy zechcieli otworzyc Twoj watek.
      • Gość: nutka Re: Droga Moniu IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 04.11.04, 21:19
        Zaraz pewnie odpowie jak wyżej, że ma taaaaakie problemy że musi wieeelkimi
        literami to pisać, żeby wyrazić ogrom wątpliwości, które nią targają.
        Począć teraz czy później - oto jest pytanie...

litości
        • Gość: formerA27 Re: Droga Moniu IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:44
          Ja ostatnio doszlam do wniosku, ze najlepiej miec dziecko na studiach. Bo
          przerwanie kariery zawodowej dla wychowania dziecka jest chyba trudniejsze niz
          polaczenie wychowania dziecka z nauka.
          • oldbay Re: Droga Moniu 04.11.04, 21:53

Znam takie dziewczyny i wcale źle im się nie powodzi. Jest takich kilka u mnie
            na roku (studia dzienne) i wcale nie narzekają.

Ja bym się nie zdecydowła, bo mam kilka planów, w których dziecko po prostu
            mogłoby mi hmm.. przeszkadzać (nie wiem czy to dobre słowo - może utrudniać
            byłoby lepsze) A nie chciałabym mieć kiedyś do dzieciaka pretensji że czegośtam
            mi się nie udało osiągnąć.
            -
            oldbay
      • pieskuba O. Matko. Anahella? Ta Sama? n/t 04.11.04, 21:54

• Gość: kasia Re: MAM MALE WATPLIWOSCI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 22:30
      jeśli to studia zaoczne, na pewno dasz rade, trudniej na stacjonarnych.
      A jeśli masz jeszcze pomoc w postaci niepracujących rodziców lub teściów, to
      wcale się nie martw. Byłam w gorszej sytuacji.
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka