Dodaj do ulubionych

Młynek Kawowy- ma ktoś MP3?

08.11.04, 10:46
mogę sie zamienić na Mydełko FA:))))))
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 10:48
      Jakiś nie na czasie jesteś ;))))
      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 10:51
        z mydełkiem czy młynkiem/:)))))?
        • six_a Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 10:54
          z obyma :)
          włącz se muzenowejgeneracji :))))))
          • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 10:59
            i qrD co? muze mam w zasadzie włączoną i dupa, alem mam mydełko które śpiewa
            kondrat:))))
            • six_a Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:03
              a u mnie nie śpiewa :))) to chyba dobrze, ale jeszcze się zastanowię ;))))
              • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:05
                sixa masz czy nie?:))))))))
                • six_a Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:07
                  niiiiii :) mp3 to narzędzie szatana...
                  • six_a Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:09
                    But... you're not the only one... :)))

kiosk.onet.pl/1,2,8,8043033,24005702,1252863,0,forum.html
                    • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:11
                      niestety dupa;(
                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:10
                    to takie określenie mocnej kawy nie?:)
      • maretina kopov 08.11.04, 11:23
        puste mam skrzynki na kilku pocztach bylam:(
        • kopov Re: kopov 08.11.04, 11:32
          na gazetę??
          ha dziwne bo wysłałem póxo wczoraj, ale jak spojrzysz na kalendarz to sie
          pewnie domyslisz:))))))))
          • maretina Re: kopov 08.11.04, 11:36
            domyslam sie po dacie.... ale serio nie mam tego na zadnej gazetowej skrzynce,
            chyba, ze wyslales na pimpek_sadelko, jezcze tylko tam nie bylam, ale juz lece;)
            na innych pocztach mam tylko nasza korespondencje.... wiesz te bardziej
            powazna:)
            • kopov Re: kopov 08.11.04, 11:39
              moze dojdzie jeszcze:) ?

nie na pimpka na maretinę zara jeszcze raz puszczę
              • maretina Re: kopov 08.11.04, 11:43
                kopov napisała:

> moze dojdzie jeszcze:) ?
                >
                > nie na pimpka na maretinę zara jeszcze raz puszczę
                jeju, ja Ci nie puscilam w swieto zmarlych;)
                przepraszam, ale wiesz co sie wtedy u mnie dzialo, nie myslalam o niczym innym
                jak tylko o tym, zeby koszmar sie skonczyl.
                w kazdym razie wszystkiego naj naj naj... duuuuuuuzo milosci, zrowia i
                duuuuuuzo ciekawych pomyslow na smieszne watki:)))
                marta
                ok koniec powaznych rozmow na forumie. ja tu sie chce bawic i smiac;)
                • kopov Re: kopov 08.11.04, 11:53
                  przecież wiem
                  dzieki:)
                  • maretina Re: kopov 08.11.04, 12:00
                    kopov napisała:

> przecież wiem
                    > dzieki:)

buziaki w oba poliki!:) kartka nie dozla, reszta tak, bardzo dziekuje, to
                    mile!:)
                    • kopov Re: kopov 08.11.04, 12:11
                      ale tak publicznie?
                      mieczyk będzie zazdrosny juz pewnie cos wpycha w swoje żeby przyszpanować:))))))
                      • maretina Re: kopov 08.11.04, 12:12
                        w poliki to moge;)
    • Gość: mm a jaki to jest młynek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:51
      • kopov Re: a jaki to jest młynek? 08.11.04, 10:52
        z filmu pekin-złota 83
        • Gość: mm Re: a jaki to jest młynek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:53
          ?????????????
          • kopov Re: a jaki to jest młynek? 08.11.04, 10:57
            taki kawałek muzyczny no:)
    • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 10:53
      kopov napisała:

> mogę sie zamienić na Mydełko FA:))))))

lepiej zamien sie na fa w kulce:D
      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 10:56
        fafkulce słabo idą:)
        • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 10:59
          kopov napisała:

> fafkulce słabo idą:)

one nie chodza tylko roluja:D
          • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:03
            dobra dobra :)
            a dziekuje gdzie???????????
            • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:07
              kopov napisała:

> dobra dobra :)
              > a dziekuje gdzie???????????
              ale ja nie mam mlynka, kawe miele na miejscu w sklepie, maja tam swoje mlynki;D
              jesli sie nie zamieniam to za co "dziekuje"? co?:)))))
              • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:09
                w sklepie to juz mozna naet kawę zmieloną wcześniej kupić:)
                poczta:)
                • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:20
                  kopov napisała:

> w sklepie to juz mozna naet kawę zmieloną wcześniej kupić:)
                  > poczta:)
                  nie sprawdzalama jeszcze cos w niej mam tak? juz lece.
                  a co do kawy, to ja kupuje takie w "pozegnaniu z afryka", sa rozniste i
                  przepyszne:)
                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:29
                    pożegnanie za friko?;))
                    ja kawy prawie nie piję :)
                    • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:34
                      kopov napisała:

> pożegnanie za friko?;))
                      > ja kawy prawie nie piję :)

ja dwie filizanki dziennie, ze spienionym mleczkiem, czasami posypuje
                      cynamonem, czasami wiorkami kokosowymi;)

wiesz co? wcoraj mietek uciekl nam z "domu":D szukalismy skubanca z godzine,
                      sam wlazl w lozko, nie wiedzielismy jak go wyjac, zeby nie zgniesc:/
                      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:38
                        jak w łózko? dziurę wygryzł?:)
                        ale nie spaliście przez to?;))))))
                        • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:39
                          do srodka lozka. do kanapy, spal na dechach;D
                          • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:44
                            moze ma problemy z kręgosłupem?;)))))
                            • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:47
                              kopov napisała:

> moze ma problemy z kręgosłupem?;)))))

e tam! turysta i tyle;) klaki mu sie wkrecily w drut od lozka i musielismy mu
                              wloski przyciac, bo sie koltu zrobil;D
                              • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:54
                                a niektóre panie to by sobie taki drut podgrzały i pokręciły te włosy:))))
                                • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:00
                                  kopov napisała:

> a niektóre panie to by sobie taki drut podgrzały i pokręciły te włosy:))))
                                  takie cienkie loczki nie sa modne:D
                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:08
                                    zależy w jakich kręgach i gdzie?:)))))
                                    a mietek jest trendy?
                                    • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:17
                                      kopov napisała:

> zależy w jakich kręgach i gdzie?:)))))
                                      > a mietek jest trendy?

pewnie: ma piekne dlugie wloski, czesc jest szara, czesc biala, czesc czarna,
                                      sliczne oczka, zdrowo sie odzywia, nie pije , nie pali...:)
                                      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:24
                                        teraz juz nie są długie:)))
                                        wiesz a moze on sie chciał rzucic na te druty?:))) myslał że są pod napięciem?
                                        moze mu jednak xle bez picia i paierosków?:)
                                        • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:26
                                          chomiki nie pija, jedza tylko owoce i warzywa;) a co do palenia, to nawet jakby
                                          go skrecalo to nie!:)
                                          • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:27
                                            a owoce lekko sfermentowane?;)
                                            • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 13:21
                                              kopov napisała:

> a owoce lekko sfermentowane?;)
                                              nie...swierzutkie. jabluszka, gruszki, marchewki itd;)
                                              • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 13:28
                                                ale mu w brzuchu na pewno fermentują i chodzi na bani ciagle:)))))))
                                                • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 13:53
                                                  kopov napisała:

> ale mu w brzuchu na pewno fermentują i chodzi na bani ciagle:)))))))
                                                  co prawda czasami fika koziolki, ale nie wiem czy to od jablek, az tyle ich nie
                                                  zre:D
                                                  marian miala biale zabki a mietka sa takie pomaranczowe jak nutri:)
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 14:02
                                                    jemu nie trzeba za dużo:)
                                                    zeby mu pomaluj lakierem do baznokci 0białym tyl chwile mu podmuchaj zeby
                                                    wysechł albo za ogonek i dookoła głowy pokręć:)
                                                  • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:07
                                                    ja mojego iecia kocham i akceptuje takim jakim onjest. tylko czekam kiedy
                                                    splyna mu jaderka wreszcie, bo nie wiem czy nie powinnam do niego mowic miecka:D
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:20
                                                    a na co CI te jaderka? do sosu?;)))))))
                                                  • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:24
                                                    kopov napisała:

> a na co CI te jaderka? do sosu?;)))))))

nie, chce po prostu wiedziec jak mowic do tego skarba. czy mieciu czy miecko;)
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:26
                                                    ale mieciu to jest zwrot pasujacy dla dwóch rodzajów i m. i ż.:)
                                                  • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:32
                                                    no ale musze wiedziec czy to on czy ona..... oza tym czasami mowie : mietek, a
                                                    do chomiczki juz tak nie pasi:)
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:37
                                                    nie musisz:))) i mów wyłacznie per mieciu:))))))tak będzie kulturalnie:)
                                                  • maretina Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:49
                                                    kopov napisała:

> nie musisz:))) i mów wyłacznie per mieciu:))))))tak będzie kulturalnie:)

no ale jak mozna nie wiedziec kogo sie ma? czy chlopaka czy laske?:)
                                                    dostales krasnoludy na skrzynke?:D
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:58
                                                    a jak to różnica?
                                                    siur odpisałem i tez cos posłałem:)
      • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:57
        Nie zapomnę jak kiedyś koleżanka przyszła do pracy i mówi kupiłam sobie Fa w
        kulce a druga pyta co to są fafkulce,salwy śmiechu :-))))))))))
        • six_a Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:01
          to już teraz wiem, skąd ten kawał :))))
          • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:04
            Ale to jest czysta prwda...do tej pory jak to wspominamy to ryczymy ze
            śmiechu...:-)
    • Gość: obierzyna Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:59
      taki maly i juz pije kawe?
      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:02
        kręcę tylko młynkiem:)
        • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:05
          a ja tyłkiem ;-))))))))))))
          • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:07
            od takiego kręcenia to tyłek moze rzygnąć:)))))) uważaj;)
            • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:08
              dzieki za ostrzeżenie :-p
              • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:14
                :)) no ale to tylko przy bardzo mocnym kręceniu jest mozliwe:)
                • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:22
                  Aaaa to mi nie grozi, ja tak delikatnie krece ;-))
                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:30
                    to moze tylko lekkie oszołomienie?:)
                    • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:34
                      Po wypiciu za mocnej kawy całkiem mmożliwe :-))
                      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:43
                        moze trzeba pić słabą?:)
                        bo nieraz mozna sie zapomnieć np. w towarzystwie:)
                        • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:50
                          mam nadzieje ze jeszcze długo bede panowała nad róznymi odruchami;-)))
                          • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:55
                            mocna kawa podobno wypłukuje magnez z organizmu a jego brak powoduje
                            niekontrolowane tiki:)))))
                            • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:57
                              łykam magnez..łykam :-)))))))))))))))))))))))
                              • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:00
                                ale może prościej będzie nie pic kawy?
                                i nie trzeba będzie łykać?;)
                                • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:04
                                  ja pije tylko 1 mała kawkę rozpuszczalna z mleczkiem rano na dobry poczatek
                                  pracy;-)),do tego małe co nie co ;-).A magnezik biere zeby mnie zbyt zycie nie
                                  wku..ało ;-))))
                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:10
                                    Mg2CO3 to sie musi w nerkach odkładać:(((((((
                                    ile lat zycia Ci jeszcze zostało?;)))))))
                                    • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:12
                                      duuuzo...mam żyć do 110 lat..to jeszcze huhuhu...magnez sie w nerach odkłada?
                                      nie wiedziałam?to bede namagnesowana;-)))
                                      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:22
                                        jak bys wyglądała z grabiami w okolicy nerek?:))))
                                        tzn jakby sie przyczepiły?
                                        • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:23
                                          albo z żelazkiem...głupio ;-)))
                                          • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:26
                                            albo ze znakiem drogowym - zakaz wjazdu?:))))))
                                            • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:38
                                              wszelkim pojazdom..:)))))))))))))))))))
                                              • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:53
                                                albo slepa ulica:))))))))
                                                • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:54
                                                  a to to napewno;-)))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:55
                                                    a uwaga na zwierzeta leśne?:)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:05
                                                    nie nie bez obaw..to mi nie grozi;-))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 13:10
                                                    zwęznie jezdni?;) lewo lub prawo stronne?;)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:15
                                                    Zwęzenie pewnie tak ale czy prawo czy lewo..kto to wie?Nigdy tam nioe byłam ;-
                                                    ))))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 13:18
                                                    moze jeszcze płatna autostrada?:)))))))
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:22
                                                    Płatna ..to mi sie podoba ;-))))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 13:29
                                                    albo taki ten przed szlabanem co jest uwaga na kolce:))))))))))
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:40
                                                    Nie no co ty nie przesadzaj za mocno;-))))a co ja sadomaso;-))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 13:51
                                                    to juz nie wiem sam jaki byłby odpowiedni:)
                                                    zakaz wyprzedzania?;)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:55
                                                    W zasadzie to nie wiem..czy ja musze nieć tam jakiś znak?OK,juz nie łykam
                                                    magnezu...bo zostanę stara składnica złomu :(
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 14:05
                                                    to moze wiesz gdzie znajdę ten kawałek o który pytałem?:)))))))))))))
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:09
                                                    Aaaa.. jaki kawałek....badz łaskaw mi przypomnieć??
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 14:17
                                                    :) Młynek Kawowy:) chciałem byc poważny od poniedziałku i znowu nic z tego:(
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:29
                                                    Ależ dziecko jestes szalenie powazny..zobacz ile podałeś propozycji by mi z
                                                    tyłka zrobić złomowisko...;-))))))))))))) a co do młynka to po co ci on?
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 14:34
                                                    :))))))
                                                    chce to bo mi sie spodobał:) tylko dla tego:)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:46
                                                    aaaa chłpoczyk kolekcjoner staroci? a swoja droga ciekawam jak ten młynek
                                                    wygląda?mam w domu takie starocie sprzed lat...mielę w nim kminek ;-)))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 14:51
                                                    to nie takie stare, pierwszy raz puszczali w tym roku w kazimierzu na festiwalu
                                                    filmowym:)
                                                    poważnie _ chodzi o utwór muzyczny (a moze raczej poezje spiewaną:)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:54
                                                    a z inetrnetu nie da się ściągnąć..albo stadion ;-))
                                                    O jezdzisz na festiwal..ja też...kiedyś na cały a od 2 lat w ostatnim dniu tzn
                                                    sobota ,lubie ten klimacik :-)
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 14:59
                                                    to moze na przystanek woodstock?:))))))))))))
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:05
                                                    eee chyba bym nie chciała...namioty i takie tam mnie nie rajcują...i taka
                                                    wrzaskliwa muzyka tez :-)
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:11
                                                    ale budzisz się codziennie w innym namiocie:))))
                                                    pawdziwa przygoda:)))))
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:16
                                                    a z dupy jesień średniowiecza..;)))
                                                    potrzeba byłaby maść ;-)))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:22
                                                    dlatego warto ja zawsze mieć:)))))))
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:24
                                                    przekonałeś mnie :-)))))))))))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:27
                                                    yo moze 900 na maść a 100 na solarke?:)))))))))
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:29
                                                    jestem za..to i na wooodstok sie nada :-)))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 15:30
                                                    to jedziesz?;)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:14
                                                    nie lubie namiotów..chyba mam klaustrofobie i te śmierdzące toj toje ;-))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 16:17
                                                    no dobra daruje Ci:)))
                                                    p.s w zyciu bym na cos takiego nie pojechał:)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:24
                                                    ja tez....w Kazimierzu jest zupełnie inaczej :-)
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 16:30
                                                    inaczej to by było jakby nie warszawka:))
                                                    byłem tam kiedyś po sezonie ( w okolicach dokładnie) to sa inni ludzie i inny
                                                    swiat:)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:37
                                                    a niby warszawka to co robi?Chuligani? ;-))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 16:42
                                                    bagni:)
                                                    wystarczy ze jest:)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:45
                                                    ja tam nie bagnię...spaceruję..podziwiam piekne kamieniczki..jem lody,małe
                                                    piwko na bulwarze...opalam sie na plazy ...ogladam rózności na straganikach :-)
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 16:47
                                                    a Ty jesteś warszawka?
                                                    to określenie ludzi z warszawy ale o specyficznych cechach przypisanych
                                                    wyłącznie temu gatunkowi:)
                                                  • Gość: mm Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:48
                                                    aaa myslałam ze wszyscy w jednym worze ;-))
                                                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 16:58
                                                    a tu prosze niespodzianka :)
                                                    spadam cześć:)
        • Gość: obierzyna Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:33
          a mlynka umiesz krecic? to jest dopiero sztuka!
          • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 11:40
            to niebezpieczne jest, bo zawsze o coś zaczepię:(((((
            • Gość: obierzyna Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:00
              zalezy czym kręcisz młynka.
              • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:07
                tym co wszyscy:)) a TY?
                • Gość: obierzyna Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:16
                  workiem na kapcie?
                  • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:25
                    a ja lofoforem:)))))
                    • Gość: obierzyna Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:42
                      oczywiscie, teraz musi pasc z mych dloni pytanie, co masz na mysli, piszac
                      lofofor:) czyzby to samo co ja?
                      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 08.11.04, 12:55
                        fakt, mozesz nie znac tego okreslenia bo tak naprawdę to chyba nie wiadomo do
                        czego to słuzyło, wykład co najmniej na godzinę, więc podsumujmy, ze myslimy o
                        tym samym:))))))))
    • Gość: EDO Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:46
      Młynek jest do wziecia na eMule, najlepiej wpisac kawowy.
      Ten link ma najwiecej uzytkownikow:
      <a
      href="ed2k://|file|Mlynek.Kawowy.mp3|3261670|8012FE537499235418821ED36BD9EAF7|/">Janusz
      Grzywacz - Młynek Kawowy.mp3</a>
      • kopov Re: Młynek Kawowy- ma ktoś MP3? 21.11.04, 20:18
        dzięki, juz mi się udalo parę dni temu,
        pzdr:)) niezle co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka