Dodaj do ulubionych

spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobiete

09.11.04, 14:07
byc moze wyda sie to smieszne ale ona jest Japonką:)) jakos tak wyszło ze
schodziłem schodami z restauracji i poczułem ze ktos na mnie patrzy ,
zerknałem i widze kilka osob o urodzie azjatyckiej i wsord nich 3 kobiety ale
zaraz odworociłem głowe.
Po chwili spojrzałem jeszcze raz i widze ze one nadal na nie patrzą a jedna z
nich sie usmiecha, speszyłem sie ale w koncu rzuciłem usmiech i
powiedziałem:cześc.
Czasu nie było wiele i wiem tylko ze jest z Tokyo i była tu z kolegami z
pracy poniewaz ich koncern zamierza cos tu uruchomić.

Mam numer tel. komorkowego i stacjonarnego ale przez tel. komorkowy nie moge
sie dodzwonic bo poprostu sie nie da wiec mysle czy dzwonic na stacjonarny.
Mysle czy dzwonic bo mam opory w zwiazku z tym ze ona jest jednak azjatką:)

Marze o blondynie najlepiej z USA a nie o czarno włosej Japonce:)

dzwonic czy nie?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:09
      aha, czasu nie było wiele, więc gwizdnąłeś jej komórkę i dlatego się nie mozesz
      dodzwonić, a w książce numerek domowy był? ;))))
      • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:11
        Nie miałem co robic tylko jej kraśc komorke:)

Nie wiem czy wiesz ale nawet by mi nie zadziałała w polsce i pewnie by miała
        litery po japonsku:)
        Poprostu mi podała i potwierdziło sie to co sie słyszy ze one uwielbiają
        białych mezczyn:)
        • six_a Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:13
          Nie miałem co robic tylko jej kraśc komorke:)
          to był żart.
          A dlaczego miałaby nie działać? roamingu nie znają?
          • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:18
            Nawet roaming w przypadku japoni nie pomaga a na stacjonarny to nie wiem bo
            przeciez moze odebrac kto inny i to jedna z przyczyn przez ktore sie boje druga
            jest jej rasa.

W Hong-Kongu napewno jest mozliwosc dodzwonienia sie przez kom. ale o Japoni
            chyba zapomnieli:(
            • six_a Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:21
              to powiesz że dzwonisz w interesie (hehehe)
              chyba nie dawałaby Ci stacjonarnego, jakby tam jej facet miał odbierać?
              • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:25
                ok a co sadizsz o jej skosnych oczach?
                • six_a Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:31
                  ja mogę sądzić dowolnie, bo nie będę się z nią umawiać :) ważne, co Ty sądzisz.
                  • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:36
                    Boje sie:(
                    • true_oveja Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:43
                      no ale czego sie boisz? przeciez od spotkania na lotnisku i wymiany kilku zdan
                      do spedzenia razem zycia droga daleka. boisz ze ci sie oczy skosne
                      zrobia? ;)))))
                      • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:47
                        na taka mam tylko chec i boje sie ze gdybym czasiem sie zakochał to legł by w
                        gruzach moj ideał czyli blondynka , chrzescijanka z califroni:)
                        • true_oveja Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:48
                          niemozliwe boski! znaczy ze ty dopuszczasz do siebie taka mysl ze moglbys soie
                          zakochac!!!!????? az takie wrazenie na tobie zrobila?
                          • true_oveja a tak w ogole to paris hilton tez sie zestarzeje 09.11.04, 14:49
                            • boski.zawodowiec Re: a tak w ogole to paris hilton tez sie zestarz 09.11.04, 14:53
                              w sumie masz racje:)
                              skad wiesz ze mi sie paris podoba?
                              • true_oveja czytam w twoich myslach.... uuuuuuuuu.... boj sie 09.11.04, 14:54
                                sam zes o tym pisal osiolku ;)
                                • boski.zawodowiec Re: czytam w twoich myslach.... uuuuuuuuu.... boj 09.11.04, 14:58
                                  czytałas? no wiec ok taka mi odpowiada na stała, inne na chwile:)
                          • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:53
                            no ddobra była powiem ci , tak wyczuc mozna było ze to ciekawa osoba i raczej
                            dośc swiatowa:)
                    • six_a Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:46
                      Ja bym tam chciała taką egzotkę (John Lennon nie miał oporów :)
                      A wiesz, jakie oddane! :)))

A blondyna typ amerykański to szczyt bezguścia, panie boski :)
                      • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:49
                        włąsnie tylko skesk z taką by mi odpowiadal a na stałe to koniecznie
                        californijska blondynka :)
                        • six_a Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:53
                          nudziarz musisz być straszny, jak cię takie stereotypy rajcują. Trzymaj się!
                          • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:57
                            to wcale nie nudziarstwo tylko kierunek , kazdy ma jakis kierunek ktorego sie
                            trzyma:)
                            • six_a Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:02
                              to się trzymaj i wypatruj tychże, a skośnookie zostaw w spokoju :)))
                              • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:03
                                jestes Japonką?
                                • six_a Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:08
                                  nie, ale moje klapki są :)
                                  • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:08
                                    :)))
              • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:47
                a nawet gdyby odebral facet to co moze mu zrobic przez kabel telefoniczny?? :DD
                • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:52
                  no a jesli odbierze jej mama? to co wtedy?
                  • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:54
                    wtedy poproscisz corke do tel, a jak sie spyta ktora to powiesz ze ta ktora
                    byla ostatnio na lotnicku w balicach :)
                    • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:59
                      w sumie racja:) tylko jednak sie ciagle boje:)
                      • romina_m przepraszam ale czego Ty sie boisz??? 09.11.04, 15:01
                        za przeproszeniem w pysk nikt ci nie da....szczegolnie przez telefon
                        (powiedziala romina ktora sama zaraz ma dzwonic do dyrektorki pewnej instytucji
                        a sie boi hehe)
                        • boski.zawodowiec Re: przepraszam ale czego Ty sie boisz??? 09.11.04, 15:02
                          boje sie ze sie spale i cos zawale, mam tak czesto w takich sytłacjach czyli
                          przypadkowe spotkanie:)
                          • romina_m Re: przepraszam ale czego Ty sie boisz??? 09.11.04, 15:04
                            ojej no to spalisz, ale skoro sama dala Ci swoj nr to raczej nic nie spalisz :)
                            za to spalisz na pewno jak NIE ZADZWONISZ :D
                            • boski.zawodowiec Re: przepraszam ale czego Ty sie boisz??? 09.11.04, 15:08
                              ale jak tu tworzyc cokowliek bedac tyle tysiecy kilometrow od siebie?
                              • romina_m Re: przepraszam ale czego Ty sie boisz??? 09.11.04, 15:09
                                aaaaaaaaaaa widzisz...ale TO juz inny temat. na razie rozmawiamy o telefonie,
                                zadzwon to sie zastanowimy :)
                                • boski.zawodowiec Re: przepraszam ale czego Ty sie boisz??? 09.11.04, 15:11
                                  :))) jasne jesli sie przełamie to napisze:)
    • true_oveja Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:24
      proponuje wybrać najpierw numer kierunkowy ;PPPPPPPPP
      • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:26
        jest pełny numer ale tam chyba sie z poslki połączyc przez komore nie da, no
        chyba ze prez innego operatora ale nic o tym nei wiem.
        • true_oveja Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:27
          a pytales u swojego jak to zrobic? zadzwon na infolinie to ci odpowiedza.
          • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:29
            jeszcze nie pytałem ale chyba faktycznie zapytam:)
      • true_oveja a poza tym boski... 09.11.04, 14:26
        imienia już nie zapamiętałes? a jezykiem angielskim sie nie poslugujesz, zeby
        poprosic ja do telefonu? a tak w ogole to wpadlam na spiskowa mysl ze
        facetciach i boski zawodowiec to jedna i ta sama osoba ;))))))
        • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 14:29
          dokłądnie facet ciacho i ja to poprostu jedna osoba o imieniu Grzegorz druga
          bardzo wazna sprawa ze imie było tak skomplikowane ze go nie pamietam i nie
          potrafie sobie przypomniec:((((((
          • true_oveja Re: a poza tym boski... 09.11.04, 14:41
            oj Grzesiu jakiś ty rozbrajający... Moze trzeba bylo poprosic o angielski
            odpowiednik imienia?
            • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 14:49
              aj no widzisz sie nie pomyslało:)
        • trzydziecha1 Re: a poza tym boski... 09.11.04, 14:58
          O rrrany. dopiero teraz na to wpadłaś?! :DDDDD
          • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 14:59
            wiem ze mnie pragniesz ale szanse twoje spadaja bo nie chcesz pokazac nago
            sibie i przyjaciółki:)
            • trzydziecha1 Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:01
              Odpuściłam sobie :DDDDD
              Podarowałam ciebie innym, taka jestem altruistka :DDDDDD
              • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:03
                odpusciałas czyli miałas powazne plany, wiem czułem to:)
                • trzydziecha1 Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:06
                  A jakże, chciałam cie zaciagnąć do ołtarza! Jako czwartego meża, hehehe... a
                  przedtem chciałam wrobic cie w ciażę, hehehe...;PPP
                  • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:11
                    chciałas mnie poprostu namowic na mały seansik seksualny:)
                    • trzydziecha1 Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:18
                      Mylisz się, MAŁE seansiki mnie nie interesują...
                      • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:20
                        no czyli nie mały ale taki dosc długo trwały polegajacy na potwierdzaniu twej
                        atrakcyjnosci i tym ze mozesz meic meza i młodego kochanka:)
                        • trzydziecha1 Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:22
                          O kurcze, ale z ciebie BOSKI psycholog! wiesz co, tak nawiasem mówiąc, ze mnie
                          taka sama krowa, która dużo ryczy... jak ty.
                          • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:25
                            ja nie czuje sie krową, mam prosbe wyloguj sie na chwilke i napsiz cos na forum
                            • trzydziecha1 Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:26
                              A co, chcesz sprawdzić, czy ci anonimowo nie dowalam? Zaraz się wyloguję,
                              prosze bardzo,...
                              • Gość: Anon.Wielbicielka Re: a poza tym boski... IP: 213.17.175.* 09.11.04, 15:28
                                Niniejszym odkrywam swoje ID dla boskiego...hehehe
                                • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:33
                                  dosc znajome ale z dawnych czasow czyli tak z miesiac wstecz:)
                                  • trzydziecha1 Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:40
                                    Nie. Pomyliło ci się.
                                    • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:41
                                      kiedy mi pokazesz swoje sutki?
                                      • trzydziecha1 Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:42
                                        Q...wa ten znowu swoje. Zamknij się juz. Mam robote.
                                        • boski.zawodowiec Re: a poza tym boski... 09.11.04, 15:47
                                          no to pokaz wreszcie i dam ci spokoj
    • mariola15 Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:42
      a moze byc blondyna pochodzenia ukrainskiego?
      • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:49
        Nie!
        • mariola15 Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:07
          dlaczego?
          • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:10
            bo taka jest raczej dośc niewyjsciowa i zacofana, takie jest moje zdanie a ja
            sam nie szukam kogos kto mnie bedzie denerwował.
    • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:44
      haha :) zadzwon :) a potem nam opowiedz co ustaliliscie :)
      a o wyglad sie nie martw, w koncu niedlugo sie zestarzeje a wtedy spokojnie
      wymienisz ja na nowszy model w wersji amerykanskiej blondyny...
      • true_oveja Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:47
        ja to mysle ze boski wlasnie zaliczyl kolejny "zwiazaek" rozkochal w sobie i
        porzucil. W koncu milosc sie konczy na wet po 2 dniach... podly! ;)))))))))))))
        • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:51
          hmmm , jeszcze nie skonsumowałem wiec nie wiem czy mozna to zaliczyc jako
          rozkochanie i porzucenie:)
          • true_oveja Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:52
            nie bylo toalet na lotnisku? ;)))))))))))))
            • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:55
              Wiesz ona stała do odprawy i zaraz pochwili skierowała sie do rekawa i pewnie
              wsiadała do samolotu , dokąłnie to najpierw poleciała do paryza nastepnie dwie
              godziny czekania i do hong-kongu potem w hong kongu trzy i do tokyo tak mi to
              tłumaczyła:)
              • true_oveja Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:56
                czyli odfrunela ci okazja sprzed boskiego nosa ;)))))).
                • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:00
                  no własnie i jednak załuje:(
                  • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:15
                    co z Ciebie zawodowiec jak nie potrafiles jej zatrzymac? :) jak james bond np :>
                    • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:16
                      to co miałem zrobic? rzucic sie pod koła samolotu?
                      • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:18
                        na przyklad :)

zawodowiec by wiedzial co zrobic...:>
                        • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:19
                          nie sadze ze w takiej sytłacji człowiek jest w stanie cos wykombionowac, no
                          moze na filmach tak ale nie w realnym swiecie:)
                          • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:42
                            wlasnie W TAKICH sytuacjach mozg pracuje na najwyzszych obrotach i czlowiek
                            dziala szybko i zdecydowanie :) a zawodowiec to juz w ogole :P
                            • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:48
                              hmmm zatrzymac ja i wsadzic w nastepny samolot? jesli tak to powiem ci ze
                              musiałą by czekac z tydzien bo tak sa rezerwacje lub tez gdzies sie tułac po
                              zachodniej europie i polowac na samolot do domu:)
                              • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:49
                                no tak, rozumiem...i ta ptasia grypa do tego....:>

:DD
                                • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:04
                                  tam nie było ptasiej grypy , grypa była w chinach a nie japoni:)
                                  • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:14
                                    niestety nie masz racji :) ptasia grypa rozprzestrzeniła się również w
                                    Wietnamie, Japonii, Tajwanie, Tajlandii, Kambodży, Hongkongu, Chinach, Laosie,
                                    Pakistanie i Indonezji.
                                    • Gość: boski Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:18
                                      byc moze w takim razie sie pomyliłem:)
                                      • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:25
                                        nie byc moze ale NA PEWNO :>>>

;DDD
                                        • Gość: boski Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:31
                                          ok czyli napewno(choc osobiscie o tym nie wiedziałem:)
      • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:50
        ale i ja sie postarzeje wiec nie wiem czy wtedy amerykanska blondyna mnie
        zechce:)
        • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:52
          ale spoko! przeciez glosisz teorie ze kobiety sie starzeja szybciej i w ogole
          sie starzeja odwrotnieproporcjonaklnie do mezczyzn. nic sie nie martw, jako
          mezczyzna jestes niesmiertelny, niemarszczacy sie i wieczny ogier :)
          • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:56
            ja głowsze ze starzeja sie tak samo i stad potrzeba aby rowniesnicy sie łączyli
            w pary a nie ludzie gdzie jest spora roznica:)
            • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 14:59
              a to ciekawe bo napisales cos innego, ze cialo kobiety starzeje sie BARDZIEJ ???
              oto link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17479381&a=17484954
              • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:02
                tam jest wyraznie napisane ze gdy dochodzi fakt i chodzi mi o te wasnie
                sytłacje czyli ona duzo starsza od niego to facet zaczyna szukac rowniesnicy
                lub młodszej:)
                • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:06
                  tam jest wyraznie napisane ze kobieta starzeje sie wczesniej :)
                  • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:09
                    byc moze jest zle sformułowane lub tez ty zle to odczytujesz:)
                    chodzi mi wyraznie ze kobieta 60letnie bedzie wygladac bardzo nieciekawie przy
                    mezczynie 40 letnim i on zaczne szukac .
                    • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:12
                      tak samo nieciekawie jak 60 letni mezczyzna przy 40 letniej kobiecie i ona
                      zacznie szukac ... :>
                      • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:15
                        dokładnie uwazam tak samo i stad jestem za zwiazkami rowniesnikow lub gora z 5
                        letnia roznica na korzysc mezczyzny, wiesz jednak nauka nawet potwierdziła ze
                        mezczyna jest tak z pięć lat do tyłu jesli chodzi o dojrzewanie.
                        • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:18
                          ja tam nie wiem, ale ide dzwonic:) do dyr
                          • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:21
                            do kogo? co to za dyr?
                            • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:24
                              dyr szkoly, prosilam o zgode na wykonanie badan ankietowych potrzebnych mi do
                              pracy dyplomowej :) zgodzila sie :)
                              widzisz? dzwon :) tylko do japoni, nie do dyr :DD
                              • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:26
                                a pani dyrektor wyglada pewnie na 60 lat, jesli tak to porownaj ja do jakiegos
                                czterdziestolatka:)
                                • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:41
                                  wiesz, nie widzialam jej bo rozmawialam tel :) ale ja np mam 30 lat a wygladam
                                  na 20 i co?? zapewniam cie ze jak bede miala 50 - to bede wygladala na 35 :DDD
                                  • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:46
                                    oj czesto tak jest ze do około 40 sie kobieta trzyma a potem jest normlane
                                    szybkie roszypywanie sie.
                                    Np. Sharon Stone lub inne znane kobiety bo po nich to zjawisko doskonale widac:)

Ja ci wierze ze wygladasz z 10 lat młodziej ale to musi kiedys wrocic do stanu
                                    naturalnego, czy na ulicach widzisz wiele pan 50 letnich ktore wygladaja na 30?
                                    a przeciez jest masa takich ktore o sobie dbaja ile wlezie.

Zalezy tez jakie jest twoje wyobraznie o wygladzie 30 lteniej kobiety, wg. mnie
                                    naturalna wyglada tak jak powiedzmy joanna brodzik ty moze uwazasz ze powinna
                                    wygladac jak kwasniewska.

w wieku 30 lat studia?
                                    • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:52
                                      w wieku 30 lat studia?
                                      hahaha s co?? nie mozna? w wieku 30 lat to sie juz tylko kariere robi? :DDD
                                      poza tym rozne sa studia....
                                      a co do wieku to zobacz sobie tine turner, albo demi more (nie jestem pewna co
                                      do pisowni)
                                      nie rozumiem tez skad ten wniosek ze kobiety po 40 sie rozsypuja??
                                      a mezczyzni to niby co? mlodnieja? hahahahaha...milutki jestes :P
                                      • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 15:54
                                        np tom berenger, a fuj co sie z niego zrobilo, albo cevin costner, paskudne
                                        stare dziady, jakos nie widze na ich przykladzie cudownego efektu mlodnienia,
                                        wrecz przeciwnie, kobiety w ich wieku wygladaja 100 razy lepiej niz oni. nic
                                        nie powiem juz na temat misia rurki, ten to dopiero zdziadzial.....
                                        • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:09
                                          kevin costner to przeciez facet po 50 tce:)) zobacz filmy z przed dziesieciu
                                          lat.
                                          Tom berenger takze facet zblizajacy sie do 60 tki podobnie jak Harison ford
                                          ktory jest bardzo stary.
                                          Bush np. ma 56 lub 57 lat, kulczyk 55 to sa starzy faceci, Bogusław Linda tez
                                          jest juz wiekowy to taki polski przykład.

40 lat ma Tom Cruis, Brat Pitt
                                          • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:16
                                            no wlasnie! rozumiesz co piszesz i o czym ja pisze? probuje ci wyjasnic ze
                                            faceci ok 50 tki sa tak samo starzy jak kobiety ok 50 tki czy 60 tki :)
                                            :DDD sam sobie zaprzeczasz ...
                                            • Gość: boski Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:20
                                              tak rozmumiem i tez pisze wyraznie ze 50tka i 50latek wygladaja podobnie ale
                                              60 tka raczej juz wyglada starzej i do niej pasuje 60 latek:)

o to mi chodzi.
                                              Nie wywyzaszm 50 latka nad 50 letnimi kobietami:)
                                              • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:27
                                                No! ja mysle! Twoje szczescie :DDD
                                              • Gość: boski Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:33
                                                no ja zawsze o tym pisze i czesto spotykam sie z agresja z tego powodu bo
                                                niektore panie z forum ktore wygladaja na niepierwszej młodosci wymagały by aby
                                                20 latek uwazał je za wrecz cudowne i pociagajace.

Tak nie jest i nie bedzie nigdy:)
                                                • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:36
                                                  ojej zalezy co kto lubi.
                                                  sa przeciez nekrofile.....kto normalny ich zrozumie??
                                                  tak samo sa tacy ktorzy lubia podstarzale, wiszaca skore i zmarszczki :)
                                                  nie kazdy lubi siksy :)
                                                  mi osobiscie bardzo podobala sie aktorka grajaca gl role w "Lepiej pozno niz
                                                  wcale", starsza babka a jaka pociagajaca! moze byc sexy i po 50 :) mocno w to
                                                  wierze :)
                                                  • Gość: boski Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:41
                                                    no pewnie sa wyjatki wsrod starszych pań ale to naprawde rzadkość, pozatym
                                                    nekrofile to grupa malenka wiec i amatorzy starszych pań sa grupą zapewne
                                                    nieliczną.
                                                    Natura tak snosntruowała mezczyzne ze około dwudzistki przychodzi okres gdy sie
                                                    chce sprobowac ale gdy juz sie dostanie to przeaznie konczy sie na jednym
                                                    razie:)

takie zycie:)
                                                  • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 17:28
                                                    to Wy jestescie bzidale w takim razie...:>
                                      • boski.zawodowiec Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:06
                                        mezczyni wclae nie młodnieja tylko jednak do meno pauzy sie nie zblizaja a to
                                        tez ma wpływ.
                                        Demi more dobry przykład wyglada ok potem w jednej chwili sie wrecz rozsypała i
                                        teraz nie jestem pewny czy to co widzimy to nie jakies efekty zabiegow
                                        chirurgicznych:)
                                        Tina Tuner wg. mnie ochyda:)
                                        • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:17
                                          wlasnie! wg CIEBIE jest ohydna, a dla innych jest piekna. i jak na 60 lat
                                          trzyma sie swietnie. i skad ta pewnosc ze demi more zaraz sie rozsypie? chyba
                                          ci sie pomylilo z michaelem jacksonem...:)
                                          • Gość: boski Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:22
                                            Nie znam osobiscie młodego goscia ktory by stwierdził ze tina tuner jest piekna
                                            a znam wiele osob.
                                            Demi More jak pisze jzu sie rozpadła , było to wtedy gdy znikneła z ekranu i
                                            czasami mozna było ja zobaczyc gdzies w gazecie, nie wygladała zbyt dobrze i
                                            stwierdziłem ze prawdopodobnie to co teraz widzimy to efekt operacji
                                            plastycznych.
                                            • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:28
                                              dobra operacja plastyczna nie jest zla :)
                                              • Gość: boski Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:34
                                                no spoko ale wtedy nie mozemy juz mowic o tym ze kobieta sie trzyma bo jednak
                                                to jest zmienione przez człowieka:)

nie kazda kobiete tez stac na operacje wiec te ktore sa mneij zamozne beda
                                                wygladac juz staro majac lat 40 sci:)
                                                • romina_m Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie 09.11.04, 16:39
                                                  hmmm...ja poprzez okreslenie "trzyma sie" rozumiem ze o siebie dba, kosmetyki
                                                  itd, silownia, moze nawet w pewnym wieku operacja plastyczna, w koncu trzeba
                                                  sobie dopomoc, bez ingerencji czlowieka nie ma "trzymania sie", bo wszystko
                                                  ulega zmianie, postarzeniu, no niestety...inaczej sie tego nie zatrzyma jak
                                                  ingerujac w nature...
                                                  • Gość: boski Re: spotkałem na lotnisku w Balicach piekną kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:48
                                                    no to pewnie mozna i tak tylko ze w domu gdy wstanie i nie ma na sobie pudru
                                                    moze wygladac katastrofalnie, przeciez codziennie sie nie bedzie malowac przed
                                                    seksem z mezem prawda?

ingerencja typu kremy i kosmetyki jak najbardziej ale operacja to juz
                                                    delikatnie mowiac oszustwo ludzi oraz matki natury i taka pani chyba nie
                                                    powinna wymagac uwielbienia:)
                                                    :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka