figaro12 11.11.04, 20:48 Co zrobic, zeby kobieta polubila seks oralny. Przyznam, ze lubie, ale moja kobieta bardzo niechetnie do tego podchodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Let Zacznij od IP: *.mad.east.verizon.net 11.11.04, 20:51 umycia swojego czlonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Pomoc dal faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:51 > Przyznam,ze lubie Co ty powiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
figaro12 Re: Pomoc dal faceta 11.11.04, 20:59 Jakbyscie zapomnialy seks oralny dziala w obie strony i nie polega tylko na robieniu lodow co nie? Mnie tu bardzie interesuje ta druga strona. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Pomoc dal faceta 11.11.04, 21:18 Szczerze - to jest dosyć skomplikowane (w moim przypadku przynajmniej). Ja właściwie lubię minetki, ale faktycznie, mój aktualny mężczyzna :) jeszcze mi jej nie robił, bo tego nie chcę. Kiedyś strasznie to lubiłam, ale po jakimś czasie mi się znudziło poprostu. A teraz sama nie wiem - jakoś nie potrafię się przełamać chyba, bo czasem mam ochotę na minetkę. Zapytaj, dlaczego nie chce - może sprawa się wyjaśni. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Pomoc dal faceta 11.11.04, 21:25 A propos minetki: ja lubię, mój mężczyzna nie. I co mu zrobić? :P Odpowiedz Link Zgłoś
figaro12 Re: Pomoc dal faceta 11.11.04, 21:27 no wlasnie probowalem zagaic w tej sprawie, ale cos jej nie pasuje i tyle...brak konkretow Odpowiedz Link Zgłoś
mario63 Re: Pomoc dal faceta 11.11.04, 22:12 to pogadaj z inną :)moża druga będzie lubiała? Odpowiedz Link Zgłoś