kkrzysiek307
30.10.23, 15:24
Od jakiegoś czasu libido moje i mojej dziewczyny znacznie się różni. Skutkuje to zgrzytami w tej sferze. Ona chciała by robić to najlepiej codziennie, mi wystarcza raz na tydzień nawet raz na dwa tygodnie. Na początku znajomości było inaczej jednak po 4latach związku często wybieram poprostu odpoczynek niż współżycie. Tymbardziej że dużo pracuje. Bo ile można robić to samo z tą samą osobą. Na innych polach relacji jest między nami naprawdę dobrze. Jednak ten brak seksu skutkuje tym że moja kobieta czuje się nie atrakcyjna. Nie wiem co zrobić z tym problemem. Bywały chwilę że moja Pani witała mnie po pracy jakimś gorącym strojem (po np 12h pracy) i poprostu mówiłem jej wprost że dzisiaj nic z tego nie będzie. Skutkowało to łzami w jej oczach. Zależy mi na niej ale nie nadąrzam za jej potrzebami. Ona masturbuje się już niemal codziennie. A ja wolę poczytać książke niż bawić się z nią. Co robić? Zastanawiam się nad przyszłością związku, nie wiem czy w związku z tą sytuacją to powoli nie będzie się rozpadało. :-/ Co do mojego testosteronu (zrobiłem sobie wyniki by sprawdzić czy wszystko okej po mojej stronie-wyszedł ponad normę), reszta wyników też wzorcowa.