wawag98
25.02.24, 15:05
Witam
Mam dziwną sytuacje i prosiłabym o radę.
Rok temu poznałam chłopaka, poznałam go przez swoich rodziców ponieważ dorabiał on u nas w firmie, niestety wplatałam się z tym chłopakiem w romans, który skończył się dość, źle kiedy chciałam zakończyć relacje ten o to chłopak wyzywał mnie, groził itd. Wrócę tu do tematu rodziców bo to tu kluczowe moi rodzice mieli z nim dobry kontakt przyjeżdżał on do nas do domu, pomagal w drobnych naprawach, czasami pojawiał się na imprezach letnich a kiedy nasz romans się zakończył nie powiedziałam rodzicom jaki był w stosunku do mnie, problem zaczął się kiedy on znalazł sobie dziewczynę, poczułam się źle, że on przyjeżdża do mojego domu z nią i powiedziałam o wszystkim rodzicom, mój tata odrazu zerwał z nim kontakt a z mamą jest ten problem, że za nim o tym powiedziałam to ona zdążyła się zakolegować z tą dziewczyną, kiedy proszę ją o to żeby z nią nie utrzymywała kontaktów to ona mówi mi: ale ona nie jest niczemu winna, nie rozumie jak mi z tym ciężko kiedy widzę jak wymieniają się SMS, proszę o rady, czy to ja przesadzam czy jednak jest coś nie tak