michalkowal00k 21.02.25, 04:44 Czy to forum jest na pewno anonimowe? Bo widnieje obok tematu mój adres IP… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalkowal00k Re: Anonimowość 21.02.25, 04:51 Dodam, że umieściłem zapytanie tu, bo gdy potwierdze anonimowość zamieszczę kolejne też w tej sekcji Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy dla Policji - nie jest 21.02.25, 15:59 michalkowal00k napisał: > Czy to forum jest na pewno anonimowe? Bo widnieje obok tematu mój adres IP… dla Policji - nie jest (anonimowe) - nawet , gdyby Twojego adresu IP - obok nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Anonimowość 21.02.25, 18:30 jak piszesz post, to w formularzu widzisz swoje ip, ale w napisanym już poście nie widzisz, ja np. twojego nie widzę. swojego też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Anonimowość i plciowosc 21.02.25, 23:56 six_a napisała: > jak piszesz post, to w formularzu widzisz swoje ip, ale w napisanym już poście > nie widzisz, ja np. twojego nie widzę. swojego też nie. ale ja Cie widzialem. oczyma znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Anonimowość i plciowosc 22.02.25, 12:19 już dawno tak nie wyglądam, ale pozdrów znajomego ;) Odpowiedz Link Zgłoś