Gość: ruthcole IP: *.radzionkow.net 06.05.02, 13:40 Jak widzicie znajomosci z koziorozcami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: Koziorozce 06.05.02, 13:41 a czy to czasem ....ale to już było i nie wróci więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Koziorozce IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.02, 22:29 ...ze skorpionikiem? obiecujaco... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Koziorozce IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 23:30 Bardzo pozytywnie. Jako przyjaciele doskonale się sprawdzają. Potrafią wysłuchać, wczuć się w problemy drugiej osoby, potrafią doradzić, pocieszyć, zawierzonych tajemnic nigdy nie zdradzają. Po prostu, uważam, że można na nich polegać w każdej sytuacji. Może nie są tak przebojowi, jak ludzie z pod innych znaków, ale z koziorożców to raczej dobre ludziska. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Koziorozce IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 23:34 ...pisząc powyższy post, myślałam o kobietach koziorożcach, natomiast jeśli chodzi o mężczyzn spod tego znaku, to nie jestem zorientowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: Koziorozce IP: *.vgernet.net 07.05.02, 01:16 W moich oczach panowie koziorozcy sa wspanialymi partnerami, lojalnymi ludzmi, potrafia sie skupic i osiagaja wszystkie zamierzone cele.Raczej smaotnicy bardzo inteligentni i cenia zacisze domowe.Ale to tylko moje spostrzezenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Koziorozce IP: 212.244.106.* 07.05.02, 09:25 Ja mam inne doświadczenia - facet - Koziorożec jest zaborczy , zazdrosny, kocha święty spokój i kanapę,ma poglądy na życie z kobieta takie ze XVIII wiek i Korwin- Mikke to przy nim pestka-baby do garów, rodzenia dzieci i uwielbiania ,,głowy rodziny".Jest tradycjonalistą w najgorszym tego słowa znaczeniu i posiada cechę,którą jedni nazywają ,,oszczędnością" a ja poprostu ordynarnym skąpstwem.Z cech pozytywnych: jest pracowity,prawie wszystko umie zrobic,jest bardzo rodzinny ( niestety , tylko w stosunku do własnej rodziny)i bardzo czysty i zadbany. Ogólnie rzecz biorąc - dziewczynę traktuje jak swoja własność. Ale może ja mam złe doświadczenia..... Odpowiedz Link Zgłoś