Dodaj do ulubionych

Koziorozce

IP: *.radzionkow.net 06.05.02, 13:40
Jak widzicie znajomosci z koziorozcami?
Obserwuj wątek
    • kwik Re: Koziorozce 06.05.02, 13:41
      a czy to czasem
      ....ale to już było i nie wróci więcej...

• Gość: Kris Re: Koziorozce IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.02, 22:29
      ...ze skorpionikiem?
      obiecujaco... :)
    • Gość: Inez Re: Koziorozce IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 23:30
      Bardzo pozytywnie. Jako przyjaciele doskonale się sprawdzają. Potrafią
      wysłuchać, wczuć się w problemy drugiej osoby, potrafią doradzić, pocieszyć,
      zawierzonych tajemnic nigdy nie zdradzają. Po prostu, uważam, że można na nich
      polegać w każdej sytuacji. Może nie są tak przebojowi, jak ludzie z pod innych
      znaków, ale z koziorożców to raczej dobre ludziska. Pzdr
      • Gość: Inez Re: Koziorozce IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 23:34
        ...pisząc powyższy post, myślałam o kobietach koziorożcach, natomiast jeśli
        chodzi o mężczyzn spod tego znaku, to nie jestem zorientowana.
        • tommyboy Re: Koziorozce 06.05.02, 23:54
          A ja myślałem, że 21 wiek się zaczął...
          • Gość: Izabella Re: Koziorozce IP: *.vgernet.net 07.05.02, 01:16
            W moich oczach panowie koziorozcy sa wspanialymi partnerami, lojalnymi ludzmi,
            potrafia sie skupic i osiagaja wszystkie zamierzone cele.Raczej smaotnicy
            bardzo inteligentni i cenia zacisze domowe.Ale to tylko moje spostrzezenia:)
            • Gość: A Re: Koziorozce IP: 212.244.106.* 07.05.02, 09:25
              Ja mam inne doświadczenia - facet - Koziorożec jest zaborczy , zazdrosny, kocha
              święty spokój i kanapę,ma poglądy na życie z kobieta takie ze XVIII wiek i
              Korwin- Mikke to przy nim pestka-baby do garów, rodzenia dzieci i
              uwielbiania ,,głowy rodziny".Jest tradycjonalistą w najgorszym tego słowa
              znaczeniu i posiada cechę,którą jedni nazywają ,,oszczędnością" a ja poprostu
              ordynarnym skąpstwem.Z cech pozytywnych: jest pracowity,prawie wszystko umie
              zrobic,jest bardzo rodzinny ( niestety , tylko w stosunku do własnej rodziny)i
              bardzo czysty i zadbany. Ogólnie rzecz biorąc - dziewczynę traktuje jak swoja
              własność. Ale może ja mam złe doświadczenia.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka